0 oy
654 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,663 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Arkadaşlar.... Öğlen bir post açmışdım başım dönüyor diye...Bende son zamanlarda hep oluyorda ama bugün bir türlü geçmedi sabahdan beridir böyleyim  .. Neyse bikiyonuz eltimlerle birlikde oturuyoruz neyse benim başım dönüyordu ve yorgunum uykusuzun halsizin,,, ya hepiniz annesuniz biliyosunuzdur insan yorgunken , uykusuzken sabırsızda oluyir   ... Neyse eltimin oğlu geldi kapım kitliydi çaldı bir kere ikincide açdım... Geke bilirmiyim dedi başım ağrıyor dedim... O da geleyim dedi... Geldi çocuğu öp sonra git dedim ama kabaca deyil böyle yazınca kaba gözüküyor... Başım ağrıyor uzanıcam dedim... Neyse çıkdı sonra ben gidib tansiyonum ölçdürdüm... Sonra odama geri dönüyordum o gele bilirmiyim dedi bende başım ağrıyor dedim... Anneside dışarıdaydı... Ben girdun odama oda ordan "duymuyormusun hayır gelme dedi sanki çok lazımmda" gibi bir cümle kullandı... Kırılmadlm cümlesine ama bu kadar anlayışsızlığı qaribime gitdi sonuçra başım ağrıyor zaten uyuyamıyorumdu... Kızımda son zamanlar delirdi... 

6 Cevaplar

0 oy
(295 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Takmaaaa boşver gitsin iyi işte eltunin oğlu da zırt pırt gelmez daha anlasin biraz canım sürekli sürekli girilmez gelin odasına ayıp denen bi şey var ama öyle dengesiz çooookkk 
(1,663 puan) tarafından
Deyişen bir çey olmaz ki canım en fazka 2 gün izin vermez yine aynı şey
(295 puan) tarafından
Karşına al konuş Eltine belki anlar kit akıllı
(1,663 puan) tarafından
Borçlu çıkarım canım konuşmağa deymez
(295 puan) tarafından
Takma o zaman sen takacagina eltun taksin
-Reklam-
0 oy
(12,271 puan) tarafından

Eltiler bacılar size sesleniyorum bu kadar içli disli olamayin yavvvvv:D

(1,663 puan) tarafından
Nasıl ki canım?
0 oy
(6,675 puan) tarafından
Ne diyeyim bilemedim 
(1,663 puan) tarafından
Kimse bişey demiyor fikrinizi deseniz)) yanlışsam söyleyin hatamı anlamış olurum en azından
0 oy
(5,572 puan) tarafından
Başın ağrıyor .. belki uykusuzsun bebeğin uyurken uyuyacaksın.. ya da her hangi bir nedenden halsizsin.. insan yani herşey var.. gayet normal şekilde demişsin.  Onun anlayış göstermesi lazım... sorun sende değil bacı takma 
(1,663 puan) tarafından
Zaten canım öğlenleri uyuyamıyorum çünki kızım çok az uyur 30 dakka uyumaz yani beni uykuya dalmam bile 30 dakka sürüyor... Geceleri desem zırt pırt kalkar... Yani inanırmısın uyku kalmadı desem yeridir... Naşükürlük etmiyorum sadece durumu izah ediyorum... Ama işte anlayış kelimesini anlamıyor karşımdakı
0 oy
(1,663 puan) tarafından
Yorumcu kardeşlerim nerdesiniz be ya gekinde bir dertleşek gari
0 oy
(7,094 puan) tarafından
Ay bacim adi ustunde iste elti allah yazmasin tovbeee bir arada duramazdim ben insanin kendi evi gibisi yok iyi etmissin valla bu kadar iyi niyetli olma sana nasil davraniliyorsa sende oyle davran 
(1,663 puan) tarafından
Artık öyle yapıyorum bende canım gerçi o kadar direk kesib atmıyorum ben ama o öyle yapdı
(7,094 puan) tarafından
Sende yap valla bu devurde iyi niyetliyi cok sömürüyorlar bacim
(1,663 puan) tarafından
Haklısın kardeşim  malesef... Eskiden bu durunu hazm edemezdim ama artık insanların kptülüğüne alışdım

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 581 göst.
0 oy
3 cevap 211 göst.
3 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Kirazim (259 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 571 göst.
9 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde Kayrmm (684 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 151 göst.
2 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde ilkysry (146 puan) tarafından soruldu