Arkadaşlar.... Öğlen bir post açmışdım başım dönüyor diye...Bende son zamanlarda hep oluyorda ama bugün bir türlü geçmedi sabahdan beridir böyleyim .. Neyse bikiyonuz eltimlerle birlikde oturuyoruz neyse benim başım dönüyordu ve yorgunum uykusuzun halsizin,,, ya hepiniz annesuniz biliyosunuzdur insan yorgunken , uykusuzken sabırsızda oluyir ... Neyse eltimin oğlu geldi kapım kitliydi çaldı bir kere ikincide açdım... Geke bilirmiyim dedi başım ağrıyor dedim... O da geleyim dedi... Geldi çocuğu öp sonra git dedim ama kabaca deyil böyle yazınca kaba gözüküyor... Başım ağrıyor uzanıcam dedim... Neyse çıkdı sonra ben gidib tansiyonum ölçdürdüm... Sonra odama geri dönüyordum o gele bilirmiyim dedi bende başım ağrıyor dedim... Anneside dışarıdaydı... Ben girdun odama oda ordan "duymuyormusun hayır gelme dedi sanki çok lazımmda" gibi bir cümle kullandı... Kırılmadlm cümlesine ama bu kadar anlayışsızlığı qaribime gitdi sonuçra başım ağrıyor zaten uyuyamıyorumdu... Kızımda son zamanlar delirdi...