0 oy
449 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,543 puan) tarafından
Kendimi hiç iyi hissetmiyorum bazı olaylardan dolayı.vücudum uyuşuyor üzüntüden ne yapmam gerek sizler nasıl hakkından geliyorsunuz bu durumun

6 Cevaplar

0 oy
(4,034 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Sen yakında titremeye de başlarsın ben çok vurdumduymazim kaynanam bazen laf sokar pişkin pişkin cevap veririm pes etti o da. Ama çok çetrefilli insanlar değiller eşim de çok karistirmaz öyle bir avantajim var. İmkanın varsa o insanlarla gorusme yarın oburgun düşer kalırsın dönüp de bakan olmaz bünyesi ne zayifmis derler
(1,543 puan) tarafından
Allah kolaylık versin canım sanada
(4,034 puan) tarafından
Hepimiz öyleyiz baş etmemiz lazım herkese güçlü olduğumuzu kendimizi önemsediğimizi göstermemiz lazım sağlığın geri gelmez
-Reklam-
0 oy
(730 puan) tarafından
Bilemedim ki şimdi. Vücut uyuşması iyi bişey değil aslında bi' doktora görünsen iyi olur.
(1,543 puan) tarafından
Sağol canım cevap verdiğin için belki geçer birazdan
0 oy
(54,081 puan) tarafından
kendini mi sıkıyorsun kalk abdest al oku bol bol rahatlarsin balkona cik hava al derin nefes al
(1,543 puan) tarafından
İstemsiz oluyor kendimi sıkmıyorum aslında ama düşündükçe kötü oluyorum
0 oy
tarafından

Dusuncenin degismesi lazim kafandakiler dagilirsa vucudunda boyle tepki vermez ama inan uzuldum haline ne yasadigini bilmesemde :(

Butun vucudu uyusturduguna gore buyuk bir şok olmus

(1,543 puan) tarafından
Evet biraz üzücü benim için
0 oy
tarafından
Geçmiş olsun canım 
(1,543 puan) tarafından
Sağol canım
0 oy
tarafından
Valla benim anacım hep şunu der kafana takma ne gelirse insana üzüntüden gelir korona oldum oğlum sefil oldu eşim ilgileniyor annem de diyo ki iyi kötü yer sana bisey olmasın öyle böyle büyür diyo gerçekten doğru evladın varsa onun için güçlü ol düşersen kimse dönüp de bakmaz ağlarsa bi anam aglar gerisi yalan aglar diye boşa dememişler düşersen bi kere vuran çok olur güçlü ol
(1,543 puan) tarafından
Aynen öyle canım

İlgili sorular

0 oy
34 cevap 1,296 göst.
0 oy
3 cevap 165 göst.
0 oy
2 cevap 247 göst.
15 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde Mervees (163 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 432 göst.