Ilk öncelikle Herkese merhaba Umarım günleriniz ve zamanlarınız Güzel geçiyordur yaklaşık uzun zamandır ama ara ara olan bir rahatsızlığımdan ya da bir durumdan sizlere bahsedeceğim ilk öncelikli lütfen Bilip bilmeden yorum yapmayalım gerçek anlamda bilgisi olan ya da aynı durumu yaşamış olan kişilerin ne ile çözüm ürettiğini ya da bir çözümü var mı neden olduğu hakkında yorum yaparsanız sevinirim Şimdi benim durumum, şöyle ben geceleri uyurken aniden şiddetli bir boğaz sıkması ve öksürerek uyanıyorum ve uyandığımda Boğazım içten yanmış ve acımış bir şekilde uyanıyorum Ama iki üç saniyeliğine bir can çekişmesi yaşıyorum nefes alamıyorum ve o sırada eşime seslenerek ona dokunarak nefes alamıyorum diye bağırarak onu uyandırıyorum Daha sonrasında Eşim uyanarak beni kucaklıyor ve rüyaydı diye sakinleştirmeye çalışıyor ve korkmamam için de Olumlu şeyler söylemeye çalışıyor ama ben Uyandıktan sonra bir süre boğazımdaki acıyı hala hissediyorum Hatta öksürmeye başlıyorum Daha sonrasında hiçbir korku ve hiçbir rahatsızlık duymadan uyumaya devam ediyorum bu durumu bazen sık sık bazen de arada bir yaşıyorum ama her zaman aynı şekilde Boğazı mı birisi şiddetli bir şekilde sıkarcasına nefes alamıyorum ve eşimi uyandırıyorum ona dokunarak Hatta bir keresinde Tokat atarak uyandırdım Daha sonra da bu şekilde yaşıyorum ama herhangi bir korku düşünce içimde barındırmıyorum Yalnız kaldığımda oluyor yalnız yattığım da oluyor 3 yaşında bir oğlum var dediğim gibi aklıma herhangi kötü bir şey gelmiyor ya da ben getirmek istemiyorum ondandır olur deyip geçiyorum bu olayı daha dün gece tekrar yaşadım Ama artık dikkatimi dağıtmaya Ve sanırım korkmam gerektiğini düşünmemi sağlayacak şekilde düşünmeye başlıyorum yavaştan bunun adı nedir bilmiyorum sizlere sormak istedim