0 oy
1,066 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Siz hangisini yaptınız kızlar ya da yaptınız mı?Ben emzik verdim aldı ama meme reddi yaşadım vazgeçtim sallamaya alıştırdım sizce hangisi kötü?

Ha bir de beyaz gürültü var sac kurutma makinesi sesi olmadan uyumuyor sıpa 

Ayvayı yemişim haberim yok demi :ermm: 

36 Cevaplar

0 oy
(5,572 puan) tarafından
Keşke emziği Emsey di ama ben sallamaya Alıştırdım 2 saat sallamadan uyumuyor
tarafından
Benimki de öyle
-Reklam-
0 oy
(590 puan) tarafından
Sallanmaya bence benimki emzik almadi keske emzik alsaydi sallanma olayi olmasaydi bir sure sonra bacaklarimi hissetmiyodum surekli kalk salla kalk salla sagolsun annem ilk cocugun ugrasin yok herseyi ogretmisti 3 gunluk bebege:) simdi kendi kendine uyuyor oda ben veya babasi yaninda olcaz o sag sol donuyor yatagi bir geziyo uyuyo 
tarafından
Kiz bu sıpa emzik alınca da meme emmiyor beni bitirdi ya
0 oy
(53,471 puan) tarafından
hala uyuturken zor uyuyor ama sallanmayi hic sevmiyor sinir oluyor bebekkende sevmiyodu simdide ☺️ emzik cok guzel emiyodu 3.5 aylik falandı bıraktı keske emseydi cok tatli oluyo emzikli bebekler ♥️
tarafından
Benim sıpa tam  bir baş belasi kuzu
(53,471 puan) tarafından
bende cok cektim kuzum uykudan ahsen kadarken kuru kuru bagrirdi imkan olsada videosunu atsam annemler kiyamazdi ama o oyle bagirip uyurdu cirkef cirkef bagiriyodu☺️
0 oy
tarafından
Bizde qyniyiz kuzum korkma belli bir zaman sonra unutuyorlar 
tarafından
Unutur inşallah kuzum ya
0 oy
tarafından
O sallama mahvettı bızı kucuk besıgı var ama kızım cabuk buyuyor sanırım yenı bır besık alacam katlanabılır bıraz daha tasıyabılecegım baska turlu asla uyumaz ayagımda sallamaya bıle uyumuyor keske oyle uyusa arabada en azından uyuturum arabayı sevmıyor aglıyo bebek arabasını bıle sevmıhor uykusu  geldı mı kıyamet koparır dışarıyı sevmez kımın evıne gıtsek aglama krızıne gırer kendı evıne baglandı ıyıve emzıkde tutmuyo ayrı zor krıze gırdı mı verıyom emzıhı ben tutuyom duruyo
tarafından
Ben de ayni durumdayım kuzu çok zor ya
0 oy
(12,526 puan) tarafından
Zor diye bir şey yok valla Buket. Ben ikisini de ilk aylar salladım gaz sancıları vs derken sallarken rahat ediyorlardı tabi bizim de işimize geliyor bu. Esleme hiç emzik vermedim 9. Ayında sallamayı bıraktırdım. 

Sare hem sallanıyordu hem de 1 aylıkken emzik vermiştim. Sonradan dedim bu beni çok zorlayacak çünkü 2 desteği var uyurken. 

10 aylıkken sallamayı bıraktırdım emzik ve dokunarak uyuyordu. Tahminen 1 ay kadar sonra da emziği bıraktırdım. Şuan sadece dokunarak uyuyo sırtını felan sıvazlıyorum, başını karnını felan okşuyorum öyle uyuyor birkaç aydır. Önümüzdeki zamanlarda onu da kesmeyi düşünüyorum tek başına uyuması gerektiğini düşünüyorum şuan 13.5 aylık 

Yani benim düşüncem şu yönde küçükken nasıl rahat ise bebeğim öyle yapıyorum zamanla yavaş yavaş düzene sokuyorum 
tarafından
Benimki de inşallah düzene girer kuzum ya
(12,526 puan) tarafından
Girecek canım şimdi akışına bırak ❤️
0 oy
tarafından
 Ben sallamadım ama pilates topunda emzirerek uyutuyorum. Zaten yalancı meme emmedi hic
tarafından
Seninki de değişik mis kuzu
0 oy
(4,724 puan) tarafından
Bence uyutma şekli en önemlisi ya, benim kızım şuan meme de uyuyor müzik sesine falan alışmadi. Bazende eşim kolunda sallıyor. Memeden ayırmam gerekse nasıl uyuturum bilmiyorum :/ emzik de almadı 
tarafından
Meme de zor kuzum ya
0 oy
(982 puan) tarafından
Emzik benim kurtaricim oldu resmen zaten beni emmiyodu en bastan beri sagip veriyorum emzigi verince susuyo uyku moduna geciyo ama salliyorum uyutmak icin cokta uyumuyo artk gunduzleri seninkide 3 aylik mi?
tarafından
Evet kuzum 3 ay 4 günlük sıpa
(982 puan) tarafından
Allah bagislasin gunduz uykulati nasil ? Benimde bugun tam 90 gunluk kızım
tarafından
Yok ki uykusu kuzum saatlerce sallıyorum yarim saat uyuyor toplasan iki saati geçmez
(982 puan) tarafından
Benimkide oyle ya bir ys iki kere uyuyo oda bacakta sallanirken birakinca uyaniyo
0 oy
tarafından
Hepsini yaptım ben şimdi eser yok 22 aylik
tarafından
Kiz bu daha 3 aylık ama hepsi var
tarafından
Benimkide 3 aylıkken öyleydi düzeliyor zamanla merak etme
0 oy
(162,869 puan) tarafından
Abooo ne ettin örtmenim sen
tarafından
Ayvayı yemisim işte sevdoş
0 oy
tarafından
Tabiki sallamaya alistirmak ilk oglumu hic sallamaya alistirmadim emzik veriyodum ama insalalh bu oglumuda sallamicam
tarafından
Mecbur bıraktı kuzu yoksa alıştırmazdım
0 oy
(4,848 puan) tarafından
Sallamayi bırakınca uyanıyormu
tarafından
Yok kuzum uyuyor ama çok az
0 oy
tarafından
2 sini de yapıom şuan :) 

İlgili sorular

0 oy
21 cevap 624 göst.
12 Aralık 2021 Diğer kategorisinde egeli (790 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 107 göst.
20 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Batmaz (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 171 göst.
0 oy
5 cevap 144 göst.
6 Haziran 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Eeebbrrrruuuuuu (770 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,453,778 soru

23,861,841 cevap

320,441 kullanıcı

...