Asansore yazı yazdım kızlar sabah anlatmıştım neyse esım geldi yonetıcıye cıktı kapıdan cıkarken hangi pzvnk yaptıysa sıkayet edecem demıs ki tahmin ettıgım gıbı benım ustumdekılee eve geldi neyse esimin mesai arkadası bizdeydi sofrayı kuruyordum hem zil hem kapı caldı ustekı adam gelmıs anılı cagırdım dedı sen kime pzevnk diyorsun esımde sen niye uzerıne alındın sen yaptın demekkı dedı bu ben yaptım ln dedı esım de insan gıbı gelip ozur dıleseydın madem oyle dedı adam sureklı ıcıyor kızlar oyle demeye kalmadı esıme vurdu yumrugu esimin arkadası da ıtıkledı kavga cıkacak sandım oyle deme me kalmadan adam kufurler hava da ucustu yonetıcı geldi adamı tutuyorlar sızı attıracam VS diyor bize esım de kufur etti senın ecdadanını.... Diye bu dellendı ıcerı girecek ben aglıyorum esım gerek yok o gorur dedi aradı polisi gittiler hala yoklar beynım durdu artık ama uzerımde bir rahatlık var eskiden panik yapardım sımdı bırsey olmamıs gıbıyım hem suclu hem guclu oldu tek usen esimin kası kıpkırmızı oldu nefret ettim bunlar yuzunden evimden yemin ederim nefret ettım