0 oy
1,040 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Asansore yazı yazdım kızlar sabah anlatmıştım neyse esım geldi yonetıcıye cıktı kapıdan cıkarken hangi pzvnk yaptıysa sıkayet edecem demıs ki tahmin ettıgım gıbı benım ustumdekılee eve geldi neyse esimin mesai arkadası bizdeydi sofrayı kuruyordum hem zil hem kapı caldı ustekı adam gelmıs anılı cagırdım dedı sen kime pzevnk diyorsun esımde sen niye uzerıne alındın sen yaptın demekkı dedı bu ben yaptım ln dedı esım de insan gıbı gelip ozur dıleseydın madem oyle dedı adam sureklı ıcıyor kızlar oyle demeye kalmadı esıme vurdu yumrugu esimin arkadası da ıtıkledı kavga cıkacak sandım oyle deme me kalmadan adam kufurler hava da ucustu yonetıcı geldi adamı tutuyorlar sızı attıracam VS diyor bize esım de kufur etti senın ecdadanını.... Diye bu dellendı ıcerı girecek ben aglıyorum esım gerek yok o gorur dedi aradı polisi gittiler hala yoklar beynım durdu artık ama uzerımde bir rahatlık var eskiden panik yapardım sımdı bırsey olmamıs gıbıyım hem suclu hem guclu oldu tek usen esimin kası kıpkırmızı oldu nefret ettim bunlar yuzunden evimden yemin ederim nefret ettım

17 Cevaplar

+1 oy
(53,867 puan) tarafından
komsununda hayirlisi onemli esin yokken korkacaksin cocukla hamile halinle.musallat olmasa bari 
tarafından
Isye tek korkum bu kuzım:(
(53,867 puan) tarafından
onceki postuna bakayim dedimde dangalak bide su dökmüş evde yalniz kalma canim yanina gelebilecek birileri var mi adam manyak heralde
tarafından
Yok kuzum annemler samsunda
-Reklam-
0 oy
(2,859 puan) tarafından
Geçmiş oldun CNN ne dengesiz insanlar var ev yansa ne olcak haketmis pislik adam 
tarafından
Icım rahat kuzum ne sartla olursa olsun esıme vurdu esım asker hıc bir sey olmazsa burdan basına ıs actı istesem bu denli olmazdı kendi etti kendi buldu msj attım sikayetci oluyorsun anlama yok dedım
(2,859 puan) tarafından
İyi yapmışsın cnm cidden haketmis tane düşüncesiz dengesiz insanlar var ya
tarafından
Sabaha kadar ev basıma yıkılıyor bitmez kapısına gidip bu denli haddimi asmadım tamam hadi elinden kactı gel ozur dile ya gelmıs bir de kapıya esıme vuruyor iyi oldu sımdı ugrassın bakalım
0 oy
tarafından
Ay inanmıyorum nterbiyesiz taşının sana musallat falan olur dengesiz
tarafından
Yonetıcı vururken ıkıncıye asker bak vurma dedı ondan sonra bıraktı canim korktu bıpmıurodı sanırım
tarafından
Evet bildiği iyi olmuş
tarafından
Kendini geriye ceker ınsallah canım
tarafından
Çeker korkma havlayan köpek ısırmaz
tarafından
Insallah canım
0 oy
tarafından
Ayy busem olay nede büyümüş 

Sen iyisin dimi bebekte yok biişi
tarafından
Bıktım bunlardan yemin ederim ya

İyiyiz kuzum cok agladım ama sımdı iyiyim sukur kayra cok korktu
tarafından
Kıyamam yaa
 Komşu derdı ya ayrı bişi ya:(
tarafından
Allah komsunun dahı hayırlısını versin gercekten zehir oldu gecem daha yemek dahi yemedik masa kuruluk kaldı
0 oy
(990 puan) tarafından
Inan surda tek takıldıgım yer senin aglaman niye ağlıyorsun eşini dovse sende döveceksin.  Of
tarafından
Kuzum esım bilerek vurdurdu adama kendine esım asker vuramaz yanı oyle dunya yok basına ıs actı ki ben hamıleyım nasıl mudahale edım arkadası vardı bilerek vurmasına ızın verdılwe
0 oy
(899 puan) tarafından
Ayy kuzum yaa hem suçlu hem güçlü olmak bu olsa gerek insan gibi gelip özür dilese bunlar olmayacaktı oysaki 
(899 puan) tarafından
Arsız güçlü olunca haklıyı sustururmuş derler ama iyi yapmışsınız valla susmayın tabi
tarafından
Oyle dehıl canım olayin basımdan haksız ki ne olursa olsun bir asker 7 24 mesai de sayılıyor ve  dugmesını dahı koparsan suctur vuramaz sın ki sen kapıma gelip haneye tecavuz etmıssın haklı bir yanı yok canim emin o.

Yok kuzum ne susması
tarafından
Canısı eşime sordum mahkemede bağımsız oluyor görev başında olmadığı için. Ama evinize saldırdığı için haneye saldırıdan suçlu oluyor çünkü eşimde daha önce mahalleden biriyle tartıştı ki eşim görevden gelmişti üstünde kamuflajlı dahi vardı ama görev başı sayılmadığı için bağımsız olarak ifade verdi.
Ama burda komşunun haksız olduğu durum çok birde eve saldırmış ilk yumruk atanda o o yüzden eşin haklı olur.
tarafından
Tanıdık polis var kuzum onu aradı zaten esım dırek ama goreve sayıyorlar emin mısın
tarafından
Evet canım malesef görev başında olmadığı için kabul etmiyorlar eşim düşün servisten indi üstünde kamuflaj vardı yandaki dükkanda eleman kabloyu bakmadan çekti eşim yere düşecekti bağırdı adam eşimin üstüne yürüdü birbirlerini itwklwdiler fln kim aradıysa polis geldi eşim evdeydi polis geldi eşimi de adamıda çağırdı eşim şikayetçiyim düşüyordum dedi karakola fln gittiler orda eşim demişti üstümde kamuflajım vardı itekledi kıyafetimi çekti diye polis demişti kardeşim mesai saatinin dışında ve görev başında olmadığın için bağımsız olarak ifade verirsin demişti  Allahtan adam orda özür dilemişti konu kapanmıştı. Görev başında oldu mu o tokat için iyice süründürür ama görev başı olmadı mı malesef ne polis ne asker o ayrıcalığı kullanamıyor.
0 oy
tarafından
Geçmiş olsun kuzum taşınma imkanın varsa taşınsan keşke içiyormuş bide pislik yapar falan Allah korusun 
tarafından
Suan cok zor iste canim hamıleyım kıs geldi napcam bilmiyorum
0 oy
(5,370 puan) tarafından
Ayy Allahım ya pislik herif hem suçlu hem güçlü cidden Allahın cezası doğruları söylemek de suç artık memlekette benmkide yöneticiyle kavga etmişti lağım basmştı da bizim evi nerdeyse girceklermiş birbirlerinw iyi ki ben görmemiştim panik atak gbiyim zaten off busem ya geçmiş olsun çok 
tarafından
Ah tubam ah napcam brn
0 oy
(1,325 puan) tarafından
Yokartik yaaaa. Pis zihniyetli insanlar pes dogrusu
0 oy
tarafından
Allah komşunun da hayırlısını versin gerçekten evden önce komşu daha önemli insana rahat huzur vermiyorlar. İnşallah pişman olur özür dilerde sizi rahatsız etmez bidaha kendi terbiyesizliğini görmüyor birde kapıya geliyor Allah hidayet etsin. 
tarafından
Amin kuzum amın kafa bir milyon belli zayen
0 oy
(7,117 puan) tarafından
Haklı olan sizsiniz zaten.  Böyle bir durum da yöneticiye bildirin yeterli.  Adam zaten yanlış yapmış da eşinin de küfür etmesi uygun olmamış. Karşıda ki ne kadar suçlu olursa olsun küfüre tepki gösterir haliyle.
tarafından
Canim ama ilk vurdu sonra kufur geldı ki kapıma geldı sevecek halı yoktu
(7,117 puan) tarafından
Eşim yöneticiye çıkarken küfür etti yazmissin ya ona istinaden demistim canım. Her şekilde siz haklisiniz yine .
0 oy
tarafından
Eşin süründürsün köpek herif elleri kırılsın benim 2 kat üstünde ki de sigara külünü aşağıya atıyo kaç kez uyardık eşim gruotan yazdı hala aynı pislik ******** görgüsüzler
tarafından
Atsa tamam yakmjs canım halımı adi
0 oy
(2,018 puan) tarafından
Kuzum postlarini yeni.okudum gecmis olsun ya nasil sinirlendim suan adama anlatamam. Allah komsunun hayırlısını versin. Sen sakin ol hem cocugun vsr hem hamissin stres yapma la havle cek ❤
0 oy
(8,060 puan) tarafından
Cahil insanla kavga da etsen laf da söylesen sussan da anlamaz canım çünkü CAHİL. Geçmiş olsun muhattap olmamak en güzeli galiba direk gidin şikayetçi olun 
0 oy
(3,033 puan) tarafından
Bizimki olsa vurmuştu onu allah korumuş valla 
0 oy
tarafından
Heryerde var bir pislik cok gecmis olsun 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 49 göst.
0 oy
5 cevap 221 göst.
+3 oy
5 cevap 92 göst.
0 oy
2 cevap 93 göst.
14 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Akss (931 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,142 soru

24,068,211 cevap

330,488 kullanıcı

...