0 oy
1,355 göst.
Diğer kategorisinde (720 puan) tarafından
Eşime dedim ki başkalarının kocası hep karısının sözünü dinliyo otur diyolar oturuyo kalk diyolar kalkıyo bi sensin böyle herşeye itiraz eden dedim o da bana o zaman kendine bi köpek bul ben öyle degilim dedi benimde zoruma gitti küstüm...:(((( Sizce küsecek bisey var mı ortada ??

52 Cevaplar

0 oy
(163,481 puan) tarafından
Eniste hakli ozur dile
-Reklam-
0 oy
(2,241 puan) tarafından
ben kocami bir adamla kiyaslayacam hele ki bu sekilde bir tabirle . sonumu dusunemiyom heralde mahkemede aliriz soluğu Allah korusun . yanlis yapmisin canim 
0 oy
(22,057 puan) tarafından
Anaaa yorumlara bak sanki kotu birsey demis gbi linclemisler 
tarafından
Giz bn herife boyle desem bana ne yapar Allah bilir. Onlarla bn birmiyim beni onlarla mi kiyasliyon diye
tarafından
Linçleme değil cnm ewlilikler böyle bitiyor
(22,057 puan) tarafından
Evlilik bitirmeye herkes hazir ztn ndnse
tarafından
Ne desem bilemedim la
0 oy
(503 puan) tarafından
gerçekten öyle pasif pısırık bir eşin olmasını ister miydin?
0 oy
(3,074 puan) tarafından
Valla otur dediğinde oturan kalk dediginde kalkana da koca denmez köpek benzetmesi cok iyi olmus..herkesin akli fikri var cok şükür..nerde oturup nerde kalkacağını bilir insan..şu birilerinin üstünde baski kurmaya calismaktan artik vazgecin..
0 oy
(12,271 puan) tarafından
Hayırdır kız vallahi Kendi kendinize dert çıkartıyor sunuz 

Sarsirdiniz galiba
0 oy
(528 puan) tarafından
Hangi koca otur deyince oturup kalk deyince kalkiyo. Sen onum her dedigini yapiyo musun ki o seninkini yapsin. Anlamadim. Herkes ayni değil kocani baskalariyla kiyaslama bu seni de üzer
0 oy
(581 puan) tarafından
Canim kusura bakma da senin söyleme şeklin köpek eğitir gibi. Ben daha otur diyince oturup kalk deyince kalkan bi koca görmedim 
0 oy
(138 puan) tarafından
Peki kocan sana elalemin karılarda senin gibi degil sende onlar gibi ol dese hoşuna gider mi cok merak ettim???
0 oy
tarafından
Söyleyiş şeklin onu demiş zaten 
0 oy
tarafından
Valla cnm o otur dediğinde otur kalk dediğinde kalkan erkeklere ne gmxlr bakıyorlar biliyormusun pısırık ezik s.. a. l. a.k bide eşinin dediğin den diyorlar ve öyle sevgide olmaz adam hepten uzaklaşır sewiyormu seni başkasına muhtaç ediyormu ona bakıcan bide ölüm o kadar yakınken senin detirt ettiğin şeye bak o kadar insan göçüğün altındayken üzüldüğün şeye bak
0 oy
(1,018 puan) tarafından
Canım yanlış cümle kurmuşsun.. hiç bir kocaya başka kocaları örnek verme kaldıramaz bi erkek.. daha üsturuplu söyleseydin keşke.. kusura bakma da sen kaşınmışşin...

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 496 göst.
0 oy
7 cevap 688 göst.
6 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Huniliprenses (12,026 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 938 göst.
27 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde Kayrmm (684 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 1,096 göst.
26 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde Kayrmm (684 puan) tarafından soruldu