0 oy
1,015 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (684 puan) tarafından
O olay öyle Bi araya kaynadı gitti çocuklarn telaşına herşey üst üste gelio 3 saat önce kızım ayağımda sallarken düştü beşiğin kenarı kafasını sürtmüş şişti falan kafası. Çok korktm ikiz bebeklerm var biri ayağmdaydı birisi de emiodu bian da oldu eşm geldi odaya hemen aldı çocuğu bana vurdu çıktı gitti odadan çocuğa baktrmıo deli deli hareketler yapıo. Acile gittik tomografi çekndi bsey çıkmadı gözlemlediler eve geldk hala uyutmadım. Zaten çok korktm çok üzüldm kayınvalidemn yanında olmadk hakaretler etti kızlar ben boşanmak istiyorum ya bana Bi yol gösterin otizmli Bi oğlum var ikiz bebeklerm var 9 aylık. Babam yok ama annem arkamda. Sizce nasıl yapabilrm

10 Cevaplar

0 oy
tarafından
Çocuk kafasını çarpmış sana neden vuruyor adi adam
(684 puan) tarafından
Babası yaa ciğeri yanmış ben üvey annesiyim
tarafından
Pekı sen bu adamdan neden 3 cocuk yaptın gözümü seveyım kazayla oldu deme,
(684 puan) tarafından
Yk kaza değil ilkini isteyerek yaptık iyiydik o zamanlar. Sonra o çocuğum otizm oldu. Dedm ki bu dünyada Bi destekçisi olsn biz ölüp gidince yalnız kalmasın dedm o da ikiz oldu.
-Reklam-
0 oy
(5,328 puan) tarafından
İnce eleyip sık dokuyacaksın kuzum burada kimse sana aşnı işini vermez  bu kararaı bize değil kendi içine sor  artıalrı eksileri  topla ona göre yolunu çiz 
0 oy
tarafından
Allah yardımcın olsun bizde anlaşamıyoruz şiddet yok ama sürekli tartışıyoruz tükendim artık
(845 puan) tarafından
Evinde bakara suresi sesli aç oku
Delail nur die dua var aç oku salavat getir böyle olmaz bacım bir şey ler yapcan Allah suhulet versın kalbıne kabulluk vermesi için
0 oy
(6,189 puan) tarafından
Şiddet varsa o evde durulmaz zaten.Annen arkandaysa biran bile düşünme tereddütle kalırsan sonun daha kötü olur 
0 oy
(1,784 puan) tarafından
Çocuklarını okadar dusunuyosa alsın birine de kendi baksın sana yardımcı olsun deli oluyorum bu erkeklerin boş boş oturup sadece çene yapmasına üstelik bide vurmuş
0 oy
tarafından
Sende onun ağzına bi çakaydın ya, sanki bilerek düşürdün o babaysa sende anasın terbiyesiz.
0 oy
(164,081 puan) tarafından
basarirsin kurtar kendini bi an onve
0 oy
tarafından
Bugun için mj böyle yaptı yoksa her zaman tutumu bu şekilde mi. 

3 çocuğun var bosan demek bizlik değil. İyi düşün taşın

Bugun birsey ise bundan sebep hemen bosanilmaz ama sürekli şiddet var ise tabi ki öylede hayat çekilmez. 
0 oy
(3,546 puan) tarafından
Cekemiyorsan ask sevgi bittiyse araya şiddet de girdiyse al git bebeleri annene. O öcocuklaea bakar sende saatleri uygun olan bir iş bulup çalışırsın. Eşinden cocuklar için nafaka alırsın. Onla da annene yardımcı bir bayan tutarsın biraz da maaş dan verince değme keyfine. Hafta sonları da baba görme hakkı olur. Annesine mi götürür artık. Sende o günü kendine ayırırssın annende dinlemiş olur. 
0 oy
tarafından
Ayy deli oluyorum şu babalık sıfatını doğru düzgün yapamayıp en ufak şeyde kadına yuklenmesinden Allah bilDigi gibi yapsın onu

İlgili sorular

0 oy
24 cevap 1,241 göst.
26 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde Kayrmm (684 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 594 göst.
11 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde Esence (88 puan) tarafından soruldu
0 oy
35 cevap 2,250 göst.
27 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde Dolunay65 (1,301 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 1,237 göst.
14 Ocak 2023 Diğer kategorisinde 2323 (2,173 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,573 soru

24,402,542 cevap

350,269 kullanıcı

...