0 oy
471 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Bize doktor 1 yaşına kadar sadece zeytinyağı ver dedi aile hekimi.ama çoğu kişi tereyaği  da kullanıyor bebeğe bunu almış eşim yarın ilk defa kullanmayi düşünüyorum verilir mi bu

Tuz yok icinde

image

image

8 Cevaplar

0 oy
(3,278 puan) tarafından
Canim bu margarine giriyor ne kadar dogru bilemiycem
tarafından
Diğer tereyaglarindan hep alırdık sarı olanlardan da ben bir tek tatlı da börek de kullandığım için çok bulundurmuyorum evde markette bu varmış bende bilemedim tereyağ yazıyor dedim belki onlar  gibidir
-Reklam-
0 oy
(1,068 puan) tarafından
Elde yapılan tereyaglari oluyor tuzsuz sadece ondan verilebilir. Bundan verilmez diye biliyorum canım. 
0 oy
(163,417 puan) tarafından
250gram 6 liraysa kilosu 24 gercek teryagi olamaz bence bu katkili yada margarin 
tarafından
100 gr yazıyor kilosu 60 oluyor
tarafından
100 gr o fiyat ben bu markanin  kaymağını  çok beğenirim
0 oy
(195 puan) tarafından
Ben veriyorum bı sıkıntı yaşamadım tabiyki daha doğal olanlari daha iyi ama onlara bile ne kadar guvenebiliriz doğal diye satıyorlar işte 
0 oy
(22,057 puan) tarafından
Verilir canim bende veriyom 
0 oy
(45,021 puan) tarafından
Bu tam tereyag degil birda kasede tabakta olanlar var ayni markanin o tereyag bak tuzsuz ben ogluma ondan veriyorum
tarafından
Hakikî tereyağı bulurum canm acelesi yok 5 kilo zeytinyağı aldım  tereyağı alana kadar ondan kullnirim
(45,021 puan) tarafından
Olede olur biz yemiyoruz esim oglum icin aliyo sadece iyi olur ver yesin minnak
0 oy
(583 puan) tarafından
Evde yoğurt yapıyorsan kaymaklarini buzlukta biriktir sonra ılık su köy blandirla tere yağı yap onu yedir 
(583 puan) tarafından
Yogurdun kaynağını al canm ben yoğurdun kaymağını alıyorum
tarafından
Sütünde kaymagini  alınca güzel oluyor kahvaltıda yiyorum bazen inşallah beceririm dediğin gibi
(583 puan) tarafından
Inşallah canm netten bak youtube de filan
tarafından
Az önce baktım da çok uzun anlatmışlar yarın izlerim artk çok teşekkür ederim  Allah razı olsun
(583 puan) tarafından
Önemli değil canm
0 oy
(2,266 puan) tarafından
Yedirebilirsin canim sonuçta tamamen doğal bulamıyoruz. Bu 100 gr . Kilosu 60 liraya geliyor . Kötü olduğunu düşünmüyorum ama. Ben marka olarak torku ya güveniyorum 
tarafından
Torkunun bütün ürünleri güzel biskuvisinden peynirine kadar favorim torku çok teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 471 göst.
27 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Nare88 (298 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 165 göst.
1 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Umutsuz0034 (457 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 216 göst.
5 Aralık 2021 Diğer kategorisinde O bir anne... (1,193 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 339 göst.