0 oy
510 göst.
Diğer kategorisinde (312 puan) tarafından
Eşim pazardan tereyağ almıştı eve getirdi baktikki marketteki teremyaglardan tadı aynısı .Dedim götür bu yağı parasını almasan da olur .Belki de tarihi geçti biriktirmiştir.Cidden sinirlerim bozuldu .Kimseye güven yok ya nasıl bu hale geldik ,insan canı bu kadar ucuz mu?.Bir de bebegim 1 yaşında onun yemeklerine katıyorum.Parasında değilim cidden ama bizi kandırdı .Kendini de kandırdı .Allahım sorsun hesabını.Siz olsanız naparsınız ? Herkesin içinde bu kadından bişey almayın mi deyim ? Napayım

4 Cevaplar

0 oy
(13,807 puan) tarafından
Valla ben bilemedigim yerden asla tereyagi almiyorum almamda. Marketten pazardan falan. Onlara asla guven olmuyo
(312 puan) tarafından
Daha öncede almıştık ama bı daha da almam zaten ders olsun bana
(13,807 puan) tarafından
Alma valla bilmedigin yerden kisiden. Nasil yikiyolar nasil yapiyolar. Yokmu koyunuz falan yapan birileri
(312 puan) tarafından
Aslında kayınvalidem gonderiyo ama kışın pek süt vermiyo ineklri .bnde pazardan köylülerden filan al demiştim.Gercekten çok şaşkınım pek beklemezdim buradaki köylüler iyidir filan ama artık herkesten herşey bekliyorum
-Reklam-
0 oy
(5,415 puan) tarafından
Ben bu tarz şeyleri kendim yapıyorum canım. Tereyağıdır, labnedir, yoğurttur falan. En güvenlisi
(312 puan) tarafından
Aynen öyle
0 oy
tarafından
Karstan getirttiriyoruz biz toplu temiz güvenlid
(13,807 puan) tarafından
Hayvanlarin memelerinden kan akti hep diyolar. Yagi tereyagi peyniri yenmez bu sene dediler hep
(2,475 puan) tarafından
Melekk doğru söylüyor bende duydum bunu bizzat konuştum da orda olan tanidiklarimla
tarafından
Kaç ay oldu hatırlamıyorum ama yani aldik valla bizimkiler birsey demedi
(2,475 puan) tarafından
Allah Allah, haberde bile çıktı aslında orda ve bir kaç yerde daha okudum yani
tarafından
Valla kuzu yok yan dediğim gibi aldığımızin 5 kilosu bitti diğer 5 kiloda yarilandi bir sorun yok aksine bu sefer kaynana çok temiz malları dedi sjsj
0 oy
tarafından
Biz erzurumdan getiriyoruz teyzem yapıyor doğal temiz o yüzden güvenli yerlerden alin
tarafından
Erzurum’dan bana da getirin :D artık yakınım ndndnsn
tarafından
Önce para sonra yağ:D
tarafından
İlki ev hediyesi olsun :D
tarafından
Yok öyle bellleşşşş

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 407 göst.
16 Ağustos 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde HiraninAnnesi (2,165 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 229 göst.
1 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Umutsuz0034 (457 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 255 göst.
5 Aralık 2021 Diğer kategorisinde O bir anne... (1,193 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 386 göst.
31 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Cimcon (268 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,214 soru

24,398,259 cevap