0 oy
2,323 göst.
Diğer kategorisinde (759 puan) tarafından
Ya kızlar bıktım artık karşı binadan sürekli bakan bi erkek var erkek denirsee o sapık'a ya balkona çıkamıyorum ne zmn çıksam gözünü dikip bakıyor sinirden çatlicam afedersiniz iç çamaşırlarımı bile asamıyorum daha nerde saklayım nereye asayım ben dışarı hiç asmam balkona askı düzelttik oraya da rahat edemiyorum resmen

Ne zmn çıksam biraz hava alayım hani bina evi insan daralıyor bakıyorum şükür yok 1 dk nefes alicam ha perdeni çekti beni gördü camı açtı yani çok sinir bozucu eşime söyleyecektim az kala korktum kavga çıkacak 

Dün balkona çıktım baktım ki yok 1 dk sonra yine gördü durdu cam'da eşimi çağırdım gel çay içelim hava iyi dedim evli olduğumu bilsin belki bakmaz ama aynı işte cidden sinir edici bi durum..

Napmalıyım bilmiyorum eşime mi söylesem

40 Cevaplar

0 oy
(502 puan) tarafından
Bende de ayni dert var. Çamaşır asmaya balkon yikamaya cikamiyorum. Esime soylesem abartmıyorum gider vurur cok sert böyle konularda. Bi kere mama sandalyesinile koydum kizimi yemek yiyoruz balkonda cama cikti sallandi bize bakiyor. Nasil girdigimi bilemedim iceri 
-Reklam-
0 oy
(590 puan) tarafından
Ben direk hayirdir bir skntimi var derdim kas  goz yapardim baktim ukala felan konusuyo kavga eder esime derdim az kavga etmedim agiz dalasi :)
0 oy
tarafından
Yeminle korktum açıkçası ya pislik herif bence eşine söyle yani ayy harbi bilemedim ben çok korkarım böyle şeylerden ya
0 oy
tarafından
Adama hayirdir kardwsim ne bakiyorsun surekki acikta bisey mi var derim yada oturdugu apartmandakilere soylerim
0 oy
(6,189 puan) tarafından
Ne bakiyim hayırdır diyemiyon mu Allah askina.esine de şöyle yarın birisi der karın balkondayken adam bakiyo o zaman daha kotu olur
0 oy
(334 puan) tarafından
Canım telefonun kamerasını aç videoyu baslat. Videoda once senin olduğun binaya bakmadığını cek, zaten sen balkona cikinca o da çıkacaktır.  Sonra o sapığın senin oldugun olduğun balkona baktığinada cek. Boylelikle elinde kanıt olur. Sonra o sapiga bagir cagir deki surekli bana bakarak beni taciz ettiğinin videosunu cektim. Seni polise degil direk Savcılığa şikayet edecem. Diye bagir çağır
0 oy
(2,364 puan) tarafından
Ayni şeyi bende yaşadım canim malesef biz esimle gun batimini balkonumuzda izlerdik kahve yapip sonra gordu balkon bu tarafa bakmadığı halde bu tarafa doğru oturuyordu biz çıkacağımız zaman bakiyordum orda hep yani sonra ben cikmadim bir kaç gun sonrs unuttu bakmaz oldu birde esimle el ele arabaya binerken gördü birdaha bizim tarafa bakmadi bu seferde karsi binadaki kadinlar is yapiyordu dışarıda bu seferde onlara doğru oturmus bakiyordu ama çok şükür ben kurtuldum
0 oy
(1,613 puan) tarafından
Söyle tabiki söylemmkle hata etmşsn asla saklama eşinden millet te edep haya klmmş ne bkrsn evli barklı kadına terbiyesiz 
0 oy
(4,848 puan) tarafından
Ben ne bakiyon ökü.z gibi derdim azarlardim yani 
0 oy
(176 puan) tarafından
Burda bazi igrenc yorumlar gordum sen onlara bakma onlar cahil kadin dusmani

Sen onu oyle sovki kendinden utansin terbiyesiz ******** arasdir karisi falan varsa ona soyle yada
(759 puan) tarafından
Allahdan bulsunlar ben hiç kimseye beddua etmem ama bu bana ağır geldi kadının düşmanı kadın olur o pislik cahiller yüzünden kadınlarımız ölüyor sürekli
0 oy
(4,846 puan) tarafından
Cok sinir bozucu bi durum bi kac kez mırıldanarak gir çık balkona anlar herhalde pislik herif
0 oy
(274 puan) tarafından
Canım aynı durumu bende yaşadım. Esime söyledim eşim balkondan bi güzel bağırdı eşimden bi daha şikayet duyayım buraya polis yığarım dedi vururum seni dedi bende korktum hatta birsey olacak diye sonra eşim eve girince korktuğumu gördü palavra bunlar adamı korkutmak için dedim ne vuracam en kötü balkona çıkartmam seni ve ya taşınırız dedi :D
0 oy
(14,750 puan) tarafından
Ben eşime söylerdim sanırım çünkü ileri bir durumda neden ben şimdi duyuyorum der benimki 
0 oy
tarafından
Videosunu çek Bi kaç sefer sonra taciz ediyor diye şikayet et bakıp dikizlemek de taciz bağır balkondan ne bakıyon diye 
0 oy
(1,287 puan) tarafından
Eşine söyleme canım kavga çıkar kocan evde yokken balkonda bakarken b... mu var de
0 oy
(622 puan) tarafından
Ne diyim canım yaaa çok zor bir durum eşine de diyemezsin eğer kirada oturuyorsanız çık o evden çünkü eşin duysa bu dert duymasa bı dert sonu daha kötü olmadan çık o evden 
(759 puan) tarafından
Kendi evimiz canım taşınamayız ama bi süreliğine çıkmayacam belki unutulur tanışdığımız sanar
0 oy
(463 puan) tarafından
Biraz daha geçsin devam ederse eşinize söyleyin bence. Söylemeseniz dr sorun olabilir.
0 oy
tarafından
Ya anası yok ya bacısı yok sıkıntınmı var derim ben eşime de derdim valla eşine söyle bence ama kavga çıkarmadan
0 oy
tarafından
Apartmanlar cok mi dip dibe yani direk size baktığını gördünüz. Bim en yakin apartmanla aramizda 1 yol var otdada balkonda surekli adamlar var ama bakıp bakmadıklarını anlayamıyorum sanırım sizin ki cok yakın 
(759 puan) tarafından
Çünkü size öyle biri denk gelmemiştir. Sürekli biri sizi izlerse eminim ki bunu siz de anlarsınız aramızda bi yol var evin içi gözüküyor
0 oy
(1,068 puan) tarafından
Benim de buna benzer bir şey başıma geldi. Ben o an baktığında hiç tepki vermedim oğlumla balkonda oturuyorduk. Sonra hemen içeriye girdim farkedince. Ertesi güç eşime söyledim böyle böyle diye. Hayırdır ne bakıyorsun deseydin dedi. Dedim konuyu büyütür diye tepki göstermedim dedim. Valla adama küfür etti. Öyle durumda tepkisiz kalmayacaksin dedi. Çünkü ne kadar böyle durumlara susar tepkisiz kalırsak üste çıkarlar herşey daha da sarmaşık hal olur.
(759 puan) tarafından
Başına gelen bilir yok yerden suçlarlar bazı zihniyetsizler
Napım cnm bende bi kaç gün çıkmayacam unutulur belki
(1,068 puan) tarafından
İnsaAallah canım benim dikkatli ol

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 154 göst.
29 Mart 2023 Diğer kategorisinde Mlssaaa (9 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 201 göst.
25 Mart 2021 Diğer kategorisinde Elgo (580 puan) tarafından soruldu