0 oy
475 göst.
önce Diğer kategorisinde (72 puan) tarafından

31 haftalık hamileyim bi 2 3 hafta önce kızımın ismini netleştirdi ve hastane çıkışı yaptırdım 

Bugün otururken karnımı seviyordum ve belirlediğimiz ismi söyledim gelsin Oda oynasın sevsin diye kızıma bakarak 

Kızımda geldi ve dedıkı anne ben rüyamda gördüm bebeğin ismi melek olsun mu 

Sizce gerçekten rüyasındamı gördü acaba bilemedim 

Bundan bir hafta önce de eşim dedi ki keşke eylül rüyasında bir isim görse de bebeğin ismini o koysa büyüyünce ismini ablan koydu deriz diyordu öyle 

Ama yanımızda o an kızımız yoktu diye hatırlıylrum varsa da ben hatırlamıyorum

Ve biz melek ismini de düşünmüştük eşimle ama tabi kızımıza bunu demedik yada bi ortamda konuşulmadı hani aklında kalsa dicem bilemedim kartasız kaldım 

Koymak istediğimiz isim de hilal di

Eşim hilal melek olsun madem dedi ama ikisi beraber uymuyor 

Melek koysam direk dicem hastane çıkılı yaptırdım kararsız kaldım tamamıyla bilemedim 

Sizce 

18 Cevaplar

+1 oy
önce (7,046 puan) tarafından

Melek de gobek adi oluverir birsey olmaz yada melek hilal  yazdirirsiniz kimlige 

önce (72 puan) tarafından

Bende melek diye göbek adını mı koysak dedim göbek adıkı koycaz ama melek olarak bilemedim daha böyle melek değil de elif gibi sade hemde anlamı güzel 

Ne bilim melek ağır gibi

-Reklam-
0 oy
önce (11,546 puan) tarafından

Kızın sizi duymuş canım takma o kdr daha önce karar cerdiğin isimden cayma 

Bende ondan yanayım aslında 

0 oy
önce (766 puan) tarafından

Melek ismi çok güzel 

0 oy
önce (121 puan) tarafından

Kızın sizi duymuştur 😂Rüya yoluyla kimseye mesaj verilmez Evliya değiliz 

Ya tabiki evliya değiliz 

Ama ben inanıyorum bazı şeyler rüya yoluyla bize bildirilir  yaptığın kötü bişey yada yapman gerekn bir şey vs 

Ama tabiki isim olarak melek köy denmesi bilmiyorum tabi

0 oy
önce (1,806 puan) tarafından

Her şey bir yana melekler cinsiyetsizdir, o yüzden kız çocuğuna melek ismi koymak veya erkek olunca mikail Cebrail gibi isimleri koymak çok saçma geliyor.

Hilal gayet güzelmiş. 

Banada öyle geliyor değiştiresim gelmedi 

önce (1,875 puan) tarafından

Katılıyorum değiştirme kullara melek adı koyulması uygun olmadıgını dusunuyorum

0 oy
önce (3,567 puan) tarafından

Alışınca söylenemiyor.. kardeşimde hep toprak istedi kızı Ediz olcak dedi ismi Ediz toprak oldu soyleniyorda 

0 oy
önce (12,096 puan) tarafından

Ablasının hatrı kalmasın derseniz hilal melek değil de melek hilal olabilir. Boyle biraz daha uyumlu :) benim oğlumun adını da ablası koydu sayılır, o çok istedi Ege koyduk 🥰 benim kızım da Eylül bu arada 💗

0 oy
önce (11,269 puan) tarafından

Melek ismi çocuklara ağır geliyor bence çokta koyma taraftarı olmam 

Bana da çok apır bir isim gibi geliyot açıkcası da değiştirmek istemedim ama abi fikir almak istedim

0 oy
önce (23,112 puan) tarafından

Çocuğumun kalbini kirmazdim ben olsam. Madem sizin de koymak istediğiniz isimlerden biriymiş hastane çıkışı da olmayiversin ne olacak ki. Önemli bişey değil neticede.

0 oy
önce (718 puan) tarafından

İki isimde gayet güzel ayrı ayrı kullanırsınız 

0 oy
önce (5,867 puan) tarafından

Duyup duymadigini bilmiyorum ama duyduysa da melek ismini begenmis belki bilincaltinda gormus olabilir. Sonuc olarak her halukarda begendigi bi isim. Ben cocugumu kirmazdim, kirmadim da. Ilk oglum ikinci oglumun ismini koydu. O da isimler konusulurken duydu, bu olsun dedi onun dedigini koyduk. Yani illa hilal i de istiyosaniz melek hilal olabilir.

0 oy
önce (3,423 puan) tarafından

Melek hilal olsun birşey olmaz

0 oy
önce (1,875 puan) tarafından

Ben dini açıdan bakıyorum, bence melek biz insanlar icin dogru bir isim degil, kullara melek diye isim koymayı  Rabbimiz uygun gormezdi diye dusunuyorum , meleklerin sıfatlarını biliyorsunuzdur

0 oy
önce (3,365 puan) tarafından

Melek ismi çok ağır bir isim. Bende kendi düşündüğünüs isimden vazgeçmeyin

0 oy
önce (131 puan) tarafından

Bence değiştirme.  Tanıdığım melek isimli kişiler hep bir tuhaf .

0 oy
önce (54,061 puan) tarafından

gobek adininkoyduk deyin iki isim okuyun kulagina kimlikte tek isim olsun

0 oy
önce (2,197 puan) tarafından

iki ismide beğenmedim yorum yapmayacağım 

0 oy
önce (1,633 puan) tarafından

Hastane cikisi dediginiz nedir ki anı olur iste hazirdi ama ablan diyince degistirdik diye  hikayesi olur en azindan hayat boyu :) 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 113 göst.
0 oy
3 cevap 176 göst.
28 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sena98 (164 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 385 göst.
16 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 157 göst.
1 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,843 soru

24,117,029 cevap

333,286 kullanıcı

...