0 oy
327 göst.
Diğer kategorisinde (1,169 puan) tarafından
Kızım 10 aylık olmasına 10 gün var 2. Aydan 7. Aya kadar meme reddi yaşamıştık. Şuan deli danalar gibi emiyor evde tekken sıkıntı değilde insan içinde emzirmem mümkün olmuyor. Kafası aşağıda totosu havada ayakta değişik şekillerde emmeye başladı bide kayınbabamın yanında memme emmee diye bağırıyor utanıyor insan ya çok zormuş sizin bebişlerde böyle mi? 

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Neden utanıyorsun başka odaya gidip emzir emmedklerinin acısını çıkartıyordur 
-Reklam-
0 oy
(7,118 puan) tarafından
Benim sıpa da bazen meme diye bağırır ama memeye yapışık gezme gibi huyu yok şükür. Gece 1-2 kere 5 dk emer uykuya devam eder.  Gündüz de özellikle yemeklerini yedirdikten sonra emziriyorum.. Aralarda da emdiği oluyor. 
0 oy
(17,159 puan) tarafından
Ya benimki 8 ay önce memeyi bıraktı , dün meme diyerek açtı göğsümü defalarca öptü sonra kapattı. Yeterki emsin boşver canı nasıl istiyorsa öyle emsin kuzucuk.
tarafından
Yaa çok tatlıı okurken kalp kalp oldum :)
(17,159 puan) tarafından
Ya öyle valla , dün eşimde bizi izliyordu gözleri doldu nasıl vefali bir evladimız var , sana emzirdiğin için teşekkür ediyor diyor.
tarafından
Gercekten teşekkür etmiş çok güzel benimki emiyo dha 5 aylığız o günleribrnde görürüm inşallah :)
(17,159 puan) tarafından
Oy seni daha ufakmış , benimki 18 aylik teyzesi.  Sağlicakla büyüsün senin kuzun da inşallah :)
tarafından
Maşallah seninki kocaman olmuş :) Amin hepimizinki inşallah :)♡
0 oy
(633 puan) tarafından

Ayy benimki artik illallah ettirdi 14 aylik benik sipam da ya bi bebe her yarim saatte bi emmeye gelir mi oyun oynarken bile illa bi 5 dk da olsa emecek oyalamaya calisiyorum surekli oyun oynatiyorum yok aklina geldiyse illa emecek artik cok sikilmaya basladim surekli goguslerim disarda bide biriji emerken digerinin ucuyla da oynamak istiyor boyle bi psikopat :D allahtan uyurken surekli memeye kalkmiyor bide o olsa delirirdim herhalde bide hamileyim sen dusun ne kadar sikici ama yine tabiki emsin oglum ana yuregi sikilsam da hamile de olsam ayiramiyorum memeden 

0 oy
(7,136 puan) tarafından
Benim oglum 15 aylik meme mee diye bagiriyor bazen disardaysak eger kucagimda bi alttan acmaya calisiyor bir ustten mememe bakip bakip meme diyor hicte uyanmiyorum 
0 oy
(6,190 puan) tarafından
Valla benim ki küçük ama litre litre süt iciyo :D emzirme örtüm yanimda örnek kafeye gitsek örtüyü takar emziririm bana çokta utanılacak bir şey gibi gelmiyor.Neden utanayim ki çocuk doğurmuş tabi emzircen millet ne der diye dusunemem

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 102 göst.
19 Haziran 2025 Diğer kategorisinde BideBayilferiha (1,613 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 154 göst.
13 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Hira &ikra (6,343 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 182 göst.
9 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Hira &ikra (6,343 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 132 göst.
18 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Annelikkkkk (327 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,987 soru

24,092,812 cevap