0 oy
65 göst.
önce Ev & Yaşam kategorisinde (1,655 puan) tarafından

4 aylık bebeğim şuan mama veriyorum ileriye dönük ona kardeş düşündüğüm zaman içimde kaldı doya doya emziremedim onda da aynı sorunu yaşamak istemiyorum bebekler neden böyle yapar hep bir emme sorunumuz vardı yanlış pozisyonda mi emziriyordum bilmiyorum ama hep bir istemeyis vardi

4 Cevaplar

0 oy
önce (5,923 puan) tarafından

Hiçbir şey anlamadım. Tek anladığım bebeğin 4 aylık.

-Reklam-
0 oy
önce (4,943 puan) tarafından

Bazı çocuklar biberonu daha kolay buldukları için emmeyi istemeyebiliyor yani yeğenim öyleydi mesela. Sütü vardı ablamın ama ne yaptıysa memeden almadı çocuk sağıp biberonla vermeye mecbur kaldı. Ama yavaş akışlı biberon seç, o zaman belki onda da çabalayacağı için memeyi bırakmaz. 

0 oy
önce (5,344 puan) tarafından

Bi kere biberon verince alisiyolar malesef 

0 oy
önce (1,012 puan) tarafından

Emzirme olayi bebekle alakali benim kuzenim hem mama verdi hem emzirdi bebegi hic memeyi reddetmedi ikisinide 2yasina kadar aldi

Ben emmezse diye korkuma hep hoplata ziplata arabada dusta emzirdim sukur 1 bucuk yasinda daha yeni emzirmeyi bitirdik

Ablam ise bebegi 4 gun kuvezde kaldi emzirmede sorun yasadi cocuk 3 4 gun biberon aldi diye bebegi reddetti emmiyor 6 aylik Allah yardim etsn valla dusta arabada hoplata ziplata ilgisini cekerek emzirmeye calis

İlgili sorular

+1 oy
7 cevap 596 göst.
+1 oy
18 cevap 269 göst.
+1 oy
2 cevap 270 göst.

Kategoriler

1,474,046 soru

24,133,576 cevap

334,190 kullanıcı

...