0 oy
314 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,005 puan) tarafından
Kizlar esim yogun calisiyo gecen kaynana aramis mesgule atmis esim arasaydin geri dedim musait olamiyorum eve gelince ara bari darilmistir falan dedim zaten cok trip atar neyse 1 hafta once falan tam hatirlamiyorum esim aradi acmadi kapatti teli kaynana neyse dedim ogluyla arasinda olan sey beni ilgilendirmez esim iki gun ise gitmedi hastaydi ben aradim acar die dusunurken benimde teli acmadi gece kizim 1.30 da aradi uyuyodur norml dedim sabah baktim whatsapa girmis hamileyim bide insan bi merak ederde arar nie aradi bu saatte die öldük mu kaldikmi umrunda degil sizin esinizin aileside mi boyle umursamaz sizi esini cocugunu anca akil vermesini biliyolar 2 ay oldu aramadilar dun gece kizim dediki ben en cok anneannemi seviyorum dedi esim uzuldu sonra anneannesi ariyo babaannesi ariyo mu konusuyo mu da sevsin dedi zoruna gitti uzuldu hep boyleler ama en ufak bi tartisma olsun ilk biz gonullerini alcaz hakli haksiz fark etmiyo hep ben ariycakmisim 

3 Cevaplar

0 oy
(1,318 puan) tarafından
Açıkça şöyle kenarda gezip ortada bulunmasın kaynanan. Sen mesafeli ol , oğlu ile ne yapıyorsa yapsınlar. 

İşi düşünce aramayı bilir taviz verme 
(2,005 puan) tarafından
Mesafeliyim zaten bayramdan bayrama giderim cagirmam evime ama kendi gelir aynn ogluyla arasinda beni ilgilendirmez
-Reklam-
0 oy
(1,457 puan) tarafından
Valla canım burda kaynana postlarını okudukça şükrediyorum, iki günde bir ararım kaynanamı Bi aksilik olursa aramazsam 3.gün kaynanam hemen arar iki gündür aramıyorsun kızım merak ettik diye, çok şükür canım eşimin ailesi de eşimde öyle hesap kitap bilmezler sorun çıkarmak yerine el ele verip çözüm bulurlar, valla şaşırıyorum ya nasıl insanlar var hayatta, kınamıyorum haddim değil ama yaşını başını almışsın ne güzel kaynana olmuşsun güzel güzel geçin işte, Allah herkesin yardımcısı olsun inşaAllah 
(2,005 puan) tarafından
Amin canim agzinin tadi bozulmasin inşallah bizimkinlerde bizden bekler cocuk gibi ilgiyi alakayi nerdee o dusunce ariycaklar
(1,457 puan) tarafından
Kaynanam da çok çekmiş zamanın da düşün küçücük bevesitle kapı dışarı etmişler yani bazen anlatır ağlar kızım der ben çok çektim ve hep derdim gelinlerim olsa iğne ucu kadar bile çektirmeyecem, çok şükür 4 eltiyiz 4 müze aynı davranır hiç ayırmaz
(2,005 puan) tarafından
Ne guzel Allah razi olsun oyle kaynanadan benimki de cok cekmis ama oda bana cektirmeye calisiyo
0 oy
tarafından
Esimin aileside eşimle sorun yaşasınlar benim telefonumu açmazlar esimde kızmış sorununuz benle onunla derdiniz ne gece işteydim bebe hastalanmış ona aramış ölsek acmicaksiniz demiş bide işimizi kendimiz halledince trip ationuz tabi bisey olunca kendi anasını ariyacak demiş bidaha lafını yapamadilar ha ondan snra da ben bidaha aramadim o ayrı 
(2,005 puan) tarafından
Valla ne varsa kendi ailende var Allah onlara muhtac etmesin inşallah

İlgili sorular

+4 oy
15 cevap 664 göst.
11 Ocak 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Sevgisiz_hayat_47 (1,089 puan) tarafından soruldu
+3 oy
27 cevap 1,085 göst.
16 Ekim 2024 Diğer kategorisinde NuReLLa -_- (26,793 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 1,340 göst.
30 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Sukufe (8,412 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 235 göst.
9 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Pakize333 (7,401 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,599 soru

24,185,819 cevap

336,611 kullanıcı

...