Şimdi kızlar biliyorsunuz ki anneme geldim ama bundan kocam dışında kimsenin haberi yok koca tarafından 🤣🤣 duyarlarsa ufak çaplı bir şok hatta kaynanam kriz bile gecirebilir 🤣 eşim diyor zaten kimseyle görüşmüyorsun aramiyorsun hiç söyleme ileri geri konuşup canımızı sıkmasınlar bende durum atmak istiyorum sizce bu konuda eşimi dinleyim mi yoksa kime ne diyip bildiğimi okuyayım mi ne diyorsunuz ? Birde uçağa giderken eltim aradı kapidaym vuruyorum acmiyorsun diye bende annem gidiyor onu yolcu ediyoruz dedim çok uzatmadan kapattım oğlum kucagimda ağlıyordu ben saklamak istemiyorum ama eşim sakla boşver diyor bana kalsa söyler catlatirim da karmaşık bir hal almaya başladı iyice ne yapım sizce
Eşini dinle ki çıkan çatışma da haklı olabilesin
Öyle mi diyorsun
Evet canım yoksa kocan seni haksız bulur
Ben saklamam ya dümdüz söylerim. Bu kadar doğal bir mevzuya krize giren utansın. İlla ki duyulur ve başkasından duyulursa krizin boyutu ikiye üçe katlanır. Söyle gitsin. Söyledikten sonra at her ne atacaksan 👌
Kimse bilmiyor şuan . Bende öyle düşünüyorum kime ne yani bebegim küçükse küçük destek olaydiniz da gitmeseydim
Eltine uğurluyoruz demişsin ama şimdi gittiğini öğrense yalan söylediğini fark edebilir 🙉
ay deli oluyorum böyle şeylere 🤦🏼♀️ sanki anana gitmen suç tövbe tövbe 🤦🏼♀️ne yapardım bilemedim ama gizlenmesi aşırı saçma
Gizlemek değilde ben söyleme gereği duymadım eşimde biliyor anasının huyunu çenesi Durmaz ondan söylemedi büyük ihtimalle. Bebek küçük olduğu için bunu büyük bir mesele haline getirecek kaynanam
ay küçük olsun ne olacak sanki😅
Ee yani destek olsaydınız gelmezdim bende meraklı değilim annemin evine (şüpheli) 🤣🤣🤣
İyi de kime ne senin nereye gittiğinden eşin neden gizle diyor ki isteyen istediği yere gider. Bence eşine söyle ben saklayamicam valla kusura bakma kim ne derse desin umrumda da değil diye. Ben anama gıdecem de saklayacam 😄
Aslında saklamak değilde gidene kadar söyleme ki canin sıkılmasin dedi şimdide söyleme bosber diyor
İlla ki çıkar ortaya çok uzatmadan arayan olursa söyle bence hayır gidene kadar da gizlemen saçma bence
Bencede çok saçma
kaynanamı anama kurban ederim o konuşcak diye ben niye anneme gittiğimi saklayım daha çok duyururum daha çok konuşsun ** ürür kervan yürür
Heh işte tam olarak böyle kudursun 🌹🤣🤣🤣
Niye sakliyorsun ki sonucta annenin evine gitmişsin, kayınvalidenin karışmaya hakkı bile yok. Eşin ile aran kötü olmayacaksa paylaş kız icinde kalmasın onlara dert olsun 🤣🤣🤣🤣
Hahah 🤣 🤣 yine kurtulamadın ama Kurtuluş yok aşko ben 1200 km öteye geldim yine başa bela 🤣🤣
Yok valla kurtuldum cat kapı gelemiyor artık kimse 😀😀😀
Darısı başıma aşko 🤗 ben büyük sehir kadınıyım sen seversin sevmezsin 🤣🤣
Ahahaha ben sanayilestim 😀😀
@NuReLLa -_- kayınvalide demek hizmet demek o kafada oldukları için kar kış kıyamet olsun çağırırlar.
Paylaş gitsin de aşkım bilseler kavga mı çıkarır kaynanan kıskanır mı derdi ne onu anlamadım 😂
Bana bişey diyemez de aekamizdan sallar eşimi doldurur eşimde benim canımı sıkar sana bişey diyemiyor diyor eşimin de borcu var biraz canım zaten sıkkın ödeme günün yaklaşıyor bide başka dert istemiyorum dedi
Anladım canım cadı kadın ya onu ilgilendirmez aslında ama neyse paylaşma bacım eşinle aran bozulmasın o zaman
Eşiniz sizin üzülüp canınız sıkılmasın diye aslında sizi koruyor çünkü o da biliyor ailesini ille durum atmak istiyorsanız eşinizin tarafından gizleyerek atın ama eşinizle baştan anlaşıp şimdi tersini yaparsanız aranız bozulur gerek var mı nispet yapmak için aranızın bozulmasına
Beni anlayan sadece sensin teşekkür ederim. Arar bişey der ailene falan diye saklıyor aslında annemle geliyorum diye sakladi aslında anneme ileri geri bişey demesin diye
Aklın yolu birde ondan 😃 eşiniz hem annenizi hemde sizi koruyor aslında hadi siz bi şekilde baş edebilirsiniz olacaklarla ama anneniz kaç yaşında insan yaşlı insanlar daha alıngan oluyor ve kolay kolay unutmuyorlar bazı şeyleri ilerisi için sizde arada kalabilirsiniz bence hiç gerek yok nispet yapmaya durduk yere annenizide üzmüş olursunuz
Benim kaynanam da annem bize gelince kıskanıyor.
Tek ben değil diğer gelinlerine de öyle.
Oğlumun parasını yiyorlar. Oğlum onları besliyor neler duymadım neler.
Annem de mesela doğumda yada eşim olmadığı yanlız kaldığım zaman gelmiştir mesela. Benim ihtiyacimdan dolayı yani.
Kaynanam kismanmasin diye zaman zaman onu da çağırıyoruz gel kal diye gelmiyor ama geleni kıskanıyor işte
Benimki de kıskanıyor ama o kadar ileri gidip öyle sözler söyler mi bilmiyorum hiç duymadım annem de bu konuda çekiniyor
Söyle de kaynana da atlasin uçağa gelsin :D
Gelir mi gelir deli karı 🤣🤣
Onların sülale çılgın biliyosun boşver kız hepsi ayrı manyak :D
Geleceğim gün Cat kapı eltimin gelmesinde bir iş var zaten aşko kapıda kalırsın işte aramazsan 🤣🤣
Bu bana bir yerden tanıdık geldi :D
Nerden hatirlayamadim ben 🤣🤣
Boşver bilmelerne gerek yok bu yere gideceğini söyleyeceğin zamn her zamn soylemeni beklerker
Zaten arayıp konum bildirmem durumda görsünler 🤣 🤣 şok 😱 olsunlar
Aynen sorarsa kocamın haberi vardı dersin 😂😂
Kocam izin verdi gittim yani sizene 🤣🤣 gitme dedi ama gitcem diye inat ettim 🤣🤣
Bende ayda Bir anneme giderin genelde söylüyordum artık söylemiyorsun diyor benim kaynana oglun karar veriyor ne zman götüreceğine haber versin sana dedim bişe demedi
Seninle konuşmuyorlar sa eşini arayıp sözlü şiddet uygularlar adam sanada müsade etmiş git kal diye
Adamı arada birakma derim ben
Konuşuyoruz da ben mesafe koyduğum için bana bişey diyemez eşime söylenir durur
Ayy nolmuş yani annenin evine gittıysen? Onlara ne ki? Eşin de söylemeye gerek yok dediğine göre bir bildiği var gibi
Hem kendi kendini yer hemde eşimin başının etini annemede laf eder
Hiç atma bence yarın birgun elbet duyulacak o zaman atarsın . Şimdi atarsan olay çıkarsa eşinle papaz olursun ben sana demedim mi der . Nereye kadar saklayabilirsin ki zaten 3 5 gün atma bişey ki eşinin gözünde sen haklı ol.
Kız ben saklamıyorum her attığım adımı ona söylemek zorunda değilim ve anneme falan bişey der dengesiz diye söylemedik tek gitsem muhtemelen duyulurdu ama yine kaynanama bizzat soylemezdin sağdan soldan duyardı
Sakliyosun demiyorum zaten hayatım kimi ne ilgilendirir senin nereye gittiğin geldiğinde ama dediğim gibi annene falan bişey derse kocanın gözünde suçlu duruma düşme diye diyorum . Adam kısmını biliyoruz dinlemeden anlamadan ben sana söyleme demedim mi sen duyurdun der. Yanii benimki net der seninkini bilemem
Eşininde bu kadar çekinir olması anlamsız ya beni doğurup büyüten insanların yanına gidemeyecek miyim. Kimden neysen korkuyorsunuz
Korkmak değil ki canımızı sıkmasınlar diye söylenmedi eşimde devam ettir hiç bilmelerine gerek yok diyor yoksa niye korkayim
Bizde eşimle kaynıma gidince kaynanama söylemedik niye bana gelmediniz çocuğu getirmedniz de oraya gittiniz dıyeceği için eşim 1 gün saklamıştı bende kızmıştım söyle ne var bunda diye sırf dırdır dinlememek için sustu
Eşimde onun için susuyor birde herşeyi herkesin bilmesine gerek yok mantığıyla hareket ediyor genelde
Kendi annenize gitmeyi neden bu kadar gizli kapaklı hale getiriyorsunuz ki anlamadım. Yani düşünüyorum da anneme giderim gelirim kayınvalidem bilir bilmez ona ne? İstersem Paris e giderim. Ki ben duyurmayı daha çok severim 😂
Gizli kapaklı hsle hetirmedik biz genelde doğru düzgün söylemeyiz sağdan soldan duyar zaten bu sefer saga sola kimseye demedik o kadar
Yani böyle bir şey niye saklanıyor. Ailenize gitmemiz kadar doğal ne olabilir. Kaynananın ne haddine bu duruma karışıyor. Annemiz babamız başkasına köle olmak için büyütmüyor bizi herhalde
Saklama degilde gerek duymadık diyelim yeni doğum yaptım ailem de uzak o sebepten
Ne alaka ya buda annesinden çekiniyo duyup da kriz geçirmesin diye ben niye biyere giderken falan onlar kriz geçirecek diye hareketlerimi kısıtlıyorum ya beyefendi annesinin üzülmesini istemiyor gibi daha çok sağdan soldan duyunca da dırdır edecek illa ki duyar yani
İleri geri konuşup benim canımı sıkmasın diye ki eşime de söylenir
Boşver deme canım rahatına keyfine bak kimse karışamaz Annen sonuçta :))
Aynen öyle destek olunsaydi bende 2 aylık bile olmamış bebeyle buraya gelmezdim şimdi direk bebeği sürer öne
Yani ben anlamıyorum böyle insanları ya eşini doldurup eline ne geçiyor bırak insanlar istediğini yapar ben bile gitmiyorum aileme uzağız nedenlerden insanların dediğine bakarsak :(((
Eşim dinlemez ki onların lafıyla bana bişey demez de şuan yüklü borcun altında zaten kafam yeterince dolu bide başka sorun sıkıntı istemiyorum diyor
Allahım her türlü senin hepimizin yardımcımız olsun İnşAllah 🤲🤲🤲
1,514,373 soru
24,695,894 cevap
368,635 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın