0 oy
2,056 göst.
Diğer kategorisinde (46,257 puan) tarafından

Şimdi kızlar biliyorsunuz ki anneme geldim ama bundan kocam dışında kimsenin haberi yok koca tarafından 🤣🤣 duyarlarsa ufak çaplı bir şok hatta kaynanam kriz bile gecirebilir 🤣 eşim diyor zaten kimseyle görüşmüyorsun aramiyorsun hiç söyleme ileri geri konuşup canımızı sıkmasınlar bende durum atmak istiyorum sizce bu konuda eşimi dinleyim mi yoksa kime ne diyip bildiğimi okuyayım mi ne diyorsunuz ? Birde uçağa giderken eltim aradı kapidaym vuruyorum acmiyorsun diye bende annem gidiyor onu yolcu ediyoruz dedim çok uzatmadan kapattım oğlum kucagimda ağlıyordu ben saklamak istemiyorum ama eşim sakla boşver diyor bana kalsa söyler catlatirim da karmaşık bir hal almaya başladı iyice ne yapım sizce 

28 Cevaplar

+9 oy
(916 puan) tarafından

Eşini dinle ki çıkan çatışma da haklı olabilesin

(46,257 puan) tarafından

Öyle mi diyorsun 

(916 puan) tarafından

Evet canım yoksa kocan seni haksız bulur 

-Reklam-
+3 oy
(10,365 puan) tarafından

Ben saklamam ya dümdüz söylerim. Bu kadar doğal bir mevzuya krize giren utansın. İlla ki duyulur ve başkasından duyulursa krizin boyutu ikiye üçe katlanır. Söyle gitsin. Söyledikten sonra at her ne atacaksan 👌

(46,257 puan) tarafından

Kimse bilmiyor şuan . Bende öyle düşünüyorum kime ne yani bebegim küçükse küçük destek olaydiniz da gitmeseydim

(2,074 puan) tarafından

Eltine uğurluyoruz demişsin ama şimdi gittiğini öğrense yalan söylediğini fark edebilir 🙉

+2 oy
(15,224 puan) tarafından

ay deli oluyorum böyle şeylere 🤦🏼‍♀️ sanki anana gitmen suç tövbe tövbe 🤦🏼‍♀️ne yapardım bilemedim ama gizlenmesi aşırı saçma

(46,257 puan) tarafından

Gizlemek değilde ben söyleme gereği duymadım eşimde biliyor anasının huyunu çenesi Durmaz ondan söylemedi büyük ihtimalle. Bebek küçük olduğu için bunu büyük bir mesele haline getirecek kaynanam 

(15,224 puan) tarafından

ay küçük olsun ne olacak sanki😅 

(46,257 puan) tarafından
+1

Ee yani destek olsaydınız gelmezdim bende meraklı değilim annemin evine (şüpheli) 🤣🤣🤣

+2 oy
(5,801 puan) tarafından

İyi de kime ne senin nereye gittiğinden eşin neden gizle diyor ki isteyen istediği yere gider. Bence eşine söyle ben saklayamicam valla kusura bakma kim ne derse desin umrumda da değil diye. Ben anama gıdecem de saklayacam 😄

(46,257 puan) tarafından

Aslında saklamak değilde gidene kadar söyleme ki canin sıkılmasin dedi şimdide söyleme bosber diyor 

(5,801 puan) tarafından

İlla ki çıkar ortaya çok uzatmadan arayan olursa söyle bence hayır gidene kadar da gizlemen saçma bence 

(46,257 puan) tarafından

Bencede çok saçma 

+2 oy
(360 puan) tarafından

kaynanamı anama kurban ederim o konuşcak diye ben niye anneme gittiğimi saklayım daha çok duyururum daha çok konuşsun ** ürür kervan yürür

(46,257 puan) tarafından

Heh işte tam olarak böyle kudursun 🌹🤣🤣🤣

+2 oy
(5,646 puan) tarafından

Niye sakliyorsun ki sonucta annenin evine gitmişsin, kayınvalidenin karışmaya hakkı bile yok. Eşin ile aran kötü olmayacaksa paylaş kız icinde kalmasın onlara dert olsun 🤣🤣🤣🤣

(46,257 puan) tarafından

Hahah 🤣 🤣 yine kurtulamadın ama Kurtuluş yok aşko ben 1200 km öteye geldim yine başa bela 🤣🤣

(5,907 puan) tarafından

Yok valla kurtuldum cat kapı gelemiyor artık kimse 😀😀😀

(46,257 puan) tarafından

Darısı başıma aşko 🤗 ben büyük sehir kadınıyım sen seversin sevmezsin 🤣🤣

(5,907 puan) tarafından

Ahahaha ben sanayilestim 😀😀

(5,646 puan) tarafından

@NuReLLa -_-  kayınvalide demek hizmet demek o kafada oldukları için kar kış kıyamet olsun çağırırlar. 

+1 oy
(2,037 puan) tarafından

Paylaş gitsin de aşkım bilseler kavga mı çıkarır kaynanan kıskanır mı derdi ne onu anlamadım 😂

(46,257 puan) tarafından

Bana bişey diyemez de aekamizdan sallar eşimi doldurur eşimde benim canımı sıkar sana bişey diyemiyor diyor eşimin de borcu var biraz canım zaten sıkkın ödeme günün yaklaşıyor bide başka dert istemiyorum dedi 

(2,037 puan) tarafından

Anladım canım cadı kadın ya onu ilgilendirmez aslında ama neyse paylaşma bacım eşinle aran bozulmasın o zaman 

+1 oy
(4,679 puan) tarafından

Eşiniz sizin üzülüp canınız sıkılmasın diye aslında sizi koruyor çünkü o da biliyor ailesini ille durum atmak istiyorsanız eşinizin tarafından gizleyerek atın ama eşinizle baştan anlaşıp şimdi tersini yaparsanız aranız bozulur gerek var mı nispet yapmak için aranızın bozulmasına

(46,257 puan) tarafından

Beni anlayan sadece sensin teşekkür ederim. Arar bişey der ailene falan diye saklıyor aslında annemle geliyorum diye sakladi aslında anneme ileri geri bişey demesin diye

(4,679 puan) tarafından

Aklın yolu birde ondan 😃 eşiniz hem annenizi hemde sizi koruyor aslında hadi siz bi şekilde baş edebilirsiniz olacaklarla ama anneniz kaç yaşında insan yaşlı insanlar daha alıngan oluyor ve kolay kolay unutmuyorlar bazı şeyleri ilerisi için sizde arada kalabilirsiniz bence hiç gerek yok nispet yapmaya durduk yere annenizide üzmüş olursunuz

+1 oy
(426 puan) tarafından

Benim kaynanam da annem bize gelince kıskanıyor.

Tek ben değil diğer gelinlerine de öyle.

Oğlumun parasını yiyorlar. Oğlum onları besliyor neler duymadım neler. 

Annem de mesela doğumda yada eşim olmadığı yanlız kaldığım zaman gelmiştir mesela. Benim ihtiyacimdan dolayı yani. 

Kaynanam kismanmasin diye zaman zaman onu da çağırıyoruz gel kal diye gelmiyor ama geleni kıskanıyor işte 

(46,257 puan) tarafından

Benimki de kıskanıyor ama o kadar ileri gidip öyle sözler söyler mi bilmiyorum hiç duymadım annem de bu konuda çekiniyor 

+1 oy
(5,907 puan) tarafından

Söyle de kaynana da atlasin uçağa gelsin :D

(46,257 puan) tarafından

Gelir mi gelir deli karı 🤣🤣

(5,907 puan) tarafından

Onların sülale çılgın biliyosun boşver kız hepsi ayrı manyak :D

(46,257 puan) tarafından

Geleceğim gün Cat kapı eltimin gelmesinde bir iş var zaten aşko kapıda kalırsın işte aramazsan 🤣🤣

(5,907 puan) tarafından

Bu bana bir yerden tanıdık geldi :D

(46,257 puan) tarafından

Nerden hatirlayamadim ben 🤣🤣

+1 oy
(976 puan) tarafından

Boşver bilmelerne gerek yok bu yere gideceğini söyleyeceğin zamn her zamn soylemeni beklerker

(46,257 puan) tarafından

Zaten arayıp konum bildirmem durumda görsünler 🤣 🤣 şok 😱 olsunlar 

(976 puan) tarafından

Aynen sorarsa kocamın haberi vardı dersin 😂😂

(46,257 puan) tarafından

Kocam izin verdi gittim yani sizene 🤣🤣 gitme dedi ama gitcem diye inat ettim 🤣🤣

(976 puan) tarafından

Bende ayda Bir anneme giderin genelde söylüyordum artık söylemiyorsun diyor benim kaynana oglun karar veriyor ne zman götüreceğine haber versin sana dedim bişe demedi

+1 oy
(386 puan) tarafından

Seninle konuşmuyorlar sa eşini arayıp sözlü şiddet uygularlar adam sanada müsade etmiş git kal diye 

Adamı arada birakma derim ben 

(46,257 puan) tarafından

Konuşuyoruz da ben mesafe koyduğum için bana bişey diyemez eşime söylenir durur 

+1 oy
(1,085 puan) tarafından

Ayy nolmuş yani annenin evine gittıysen? Onlara ne ki? Eşin de söylemeye gerek yok dediğine göre bir bildiği var gibi

(46,257 puan) tarafından

Hem kendi kendini yer hemde eşimin başının etini annemede laf eder 

+1 oy
(4,593 puan) tarafından

Hiç atma bence yarın birgun elbet duyulacak o zaman atarsın . Şimdi atarsan olay çıkarsa eşinle papaz olursun ben sana demedim mi der . Nereye kadar saklayabilirsin ki zaten 3 5 gün atma bişey ki eşinin gözünde sen haklı ol. 

(46,257 puan) tarafından

Kız ben saklamıyorum her attığım adımı ona söylemek zorunda değilim ve anneme falan bişey der dengesiz diye söylemedik tek gitsem muhtemelen duyulurdu ama yine kaynanama bizzat soylemezdin sağdan soldan duyardı 

(4,593 puan) tarafından

Sakliyosun demiyorum zaten hayatım kimi ne ilgilendirir senin nereye gittiğin geldiğinde ama dediğim gibi annene falan bişey derse kocanın gözünde suçlu duruma düşme diye diyorum . Adam kısmını biliyoruz dinlemeden anlamadan ben sana söyleme demedim mi sen duyurdun der. Yanii benimki net der seninkini bilemem

+1 oy
(2,702 puan) tarafından

Eşininde bu kadar çekinir olması anlamsız ya beni doğurup büyüten insanların yanına gidemeyecek miyim. Kimden neysen korkuyorsunuz 

(46,257 puan) tarafından

Korkmak değil ki canımızı sıkmasınlar diye söylenmedi eşimde devam ettir hiç bilmelerine gerek yok diyor yoksa niye korkayim 

+1 oy
(7,153 puan) tarafından

Bizde eşimle kaynıma gidince kaynanama söylemedik niye bana gelmediniz çocuğu getirmedniz de oraya gittiniz dıyeceği için eşim 1 gün saklamıştı bende kızmıştım söyle ne var bunda diye sırf dırdır dinlememek için sustu

(46,257 puan) tarafından

Eşimde onun için susuyor birde herşeyi herkesin bilmesine gerek yok mantığıyla hareket ediyor genelde 

+1 oy
(575 puan) tarafından

Kendi annenize gitmeyi neden bu kadar gizli kapaklı hale getiriyorsunuz ki anlamadım. Yani düşünüyorum da anneme giderim gelirim kayınvalidem bilir bilmez ona ne? İstersem Paris e giderim. Ki ben duyurmayı daha çok severim 😂 

(46,257 puan) tarafından

Gizli kapaklı hsle hetirmedik biz genelde doğru düzgün söylemeyiz sağdan soldan duyar zaten bu sefer saga sola kimseye demedik o kadar 

+1 oy
tarafından

Yani böyle bir şey niye saklanıyor. Ailenize gitmemiz kadar doğal ne olabilir.  Kaynananın ne haddine bu duruma karışıyor. Annemiz babamız başkasına köle olmak için büyütmüyor bizi herhalde 

(46,257 puan) tarafından

Saklama degilde gerek duymadık diyelim yeni doğum yaptım ailem de uzak o sebepten 

+1 oy
(726 puan) tarafından

Ne alaka ya buda annesinden çekiniyo duyup da kriz geçirmesin diye ben niye biyere giderken falan onlar kriz geçirecek diye hareketlerimi kısıtlıyorum ya beyefendi annesinin üzülmesini istemiyor gibi daha çok sağdan soldan duyunca da dırdır edecek illa ki duyar yani

(46,257 puan) tarafından

İleri geri konuşup benim canımı sıkmasın diye ki eşime de söylenir 

+1 oy
(2,909 puan) tarafından

Boşver deme canım rahatına keyfine bak kimse karışamaz Annen sonuçta :)) 

(46,257 puan) tarafından
+1

Aynen öyle destek olunsaydi bende 2 aylık bile olmamış bebeyle buraya gelmezdim şimdi direk bebeği sürer öne 

(2,909 puan) tarafından

Yani ben anlamıyorum böyle insanları ya eşini doldurup eline ne geçiyor bırak insanlar istediğini yapar ben bile gitmiyorum aileme uzağız nedenlerden insanların dediğine bakarsak :(((

(46,257 puan) tarafından
+1

Eşim dinlemez ki onların lafıyla bana bişey demez de şuan yüklü borcun altında zaten kafam yeterince dolu bide başka sorun sıkıntı istemiyorum diyor 

(2,909 puan) tarafından

Allahım her türlü  senin hepimizin yardımcımız olsun İnşAllah 🤲🤲🤲

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 1,001 göst.
12 Kasım 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 701 göst.
10 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Seker_.33 (3,540 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 345 göst.
17 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde Merve2112 (68 puan) tarafından soruldu