Hamile oldugumu ogrenmeden bikac gün once aynanin karsisina gecip karnimi sevmistim kiziim diye. Öğrendiğim zamanda bu uygulamaya bile ismini Alya diye yazdim. Hep kiz hissediyorum oglum demek gelmiyir hic icimden. Oglan olsada cok seviniriz ama bu his baska ne bileyim dr da 11 ve 13. haftada kiz tahmin etti oldugu gibi gosterdi ama bazi erkeklerinki kucuk oluyor belli olmaz dedi. Sizin icinize dogan cinsiyet ciktimi? Anneler hissedermis ♡♡
Ben hamileligimi ilk ogrendigimde erkek hissetmistim canim yanilmadim da
hep erkek hissettim hissettigim gibide oldu canim
Ruyamda kiz bebek doğurmuşum gordum ve kizimi gormusum ruyamda ki bebekle kizim ayniydi bi mucizeydi yani bnm icin
Hayır tam tersi ben de hep kız hissettim doktor da kıza benziyor dedi bir hafta sonra erkek dedi ama alıştım smdi hep oğlum diye seviyorum
Bende hamile kaldığımda cinsiyetini hep erkek hissettim şu an 59 günlük oğluşuma bakıyorum
Adasim valla ben ogrendigim gunden beri erkek hissediyorum ama 12. Haftadan beri kız diyor doktorum kesin olmamakla birlikte. Muhtemelen bu hafta kesinlesir. Allah sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize insallah
Evt çıktı bide tek benim değil eşimin ve teyzesininde hadi ben anneyim onlar nasıl hissetti ben anlamadim
1,490,574 soru
24,360,370 cevap
347,035 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın