Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
Komşumla ilgili
0
oy
561
göst.
21 Ekim 2020
Diğer
kategorisinde
misafir
tarafından
soruldu
Kızlar bina kayınbabama ait üst katımızda eşimin kuzenine ait şimdi üsttekiler acayip ses yapıyor bebeğim 5 aylık zor uyutuyorum kaç defa tartıstık üst komşularımda arsız hiçbirşeyden anlamuyor amca kavga neyse zaten eski evdednde ses yüzünden cıkartılmış şimdi eşimin kuznei cıkın dedi bugün kapıma geldi kadın bebeğin ağlıyo rahqtsız oluyorum diye gıcıklığna bende boş yapma diyip kapıyı kapadım eşimme anlattım kuzenine söledim halletcem dedi eşimde bida gelirse döv dedi cğnkü kadın ben kapıyı kapattıktan sonra kapıdaki eşyapları fırlatmıl somradan gördüm bende kıck boks eğitimi almış niriyim yani elimd kalır neyse eşim dedi döv bida olursa susma sıkma kendini dedi ama krize girincede beni kimse tutamaz napcamı şaşırdım akıl verin polis vs hiçbir şeyden anlamuyprlar şikayet ettim çünkü
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
7
Cevaplar
0
oy
21 Ekim 2020
misafir
tarafından
cevaplandı
Ne dövmesi ya ne saçma şiddet çözüm mü ne bekliyosun döv komşunu mu yazalım. Dağıttıysa çek fotoyu dağınık yerin bidaha polise git
21 Ekim 2020
misafir
tarafından
yorumlandı
Bize sizin agzınızı burnunuzu kırarız dediler baya olay cıktı tek kavgadan anlıyolar cünkü bende şiddet meğillisi değilim ama onlar şiddet meğillisi eski evden bile cıkarken ev sahibini dövmüşler
21 Ekim 2020
Elham mirza
(
95
puan)
tarafından
yorumlandı
Ay olur mu , hiç bulaşma zaten çıkıp gidecekler kuzeninde çıkın demiş,daha ne sabırlı ol derim , fevri davranma ne oluyorsa öfkeden bir anlık sinirden herşeyi oluyor, arkası pişmanlık
21 Ekim 2020
misafir
tarafından
yorumlandı
İnş giderler ya ben senelerce kirada oturum annemle ne bizi şikayet ettiler nede biz başkasından şikayet ettik nası insanlar anlamuyorum komşusun sonucta insan niye böle davranır anlamuyorum
21 Ekim 2020
Elham mirza
(
95
puan)
tarafından
yorumlandı
Maalesef kimi insanlar böyle, bende bu konuda muzdarip im , sabırlı olmaya gayret ediyoruz , duymamaya çalışıyoruz tabi olmuyor ama ,
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
0
oy
21 Ekim 2020
Ege'nin annesi❤️
(
2,564
puan)
tarafından
cevaplandı
Döv ne demek ya çocuk gibi olayı büyütmüş olursunuz zaten çık demiş evden boşver polislik olup başın belaya girer değmez canım
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
21 Ekim 2020
Nen var kuzum ❓❔❓
(
1,652
puan)
tarafından
cevaplandı
Saldır kızım mı dedı yanı ne buyuk marıfet kıck boks egıtımı almısmıs orda ogretmedıler mı savunma bu kavga degıl dıye? O egıtım eksık kalmıs bence
21 Ekim 2020
misafir
tarafından
yorumlandı
Kıck boksta yemin ettiriyolar oyuzden sordum zaten napcam diye iyi okuyun bence ve üst komşumlar yobaz polisten vs anlamuyorlar kaç defa konuştuk enson bize sizin agzınızı burnunuzuu kırarız dedi eski evlerindne cıkarlende ev sahibini dövüp cıkmışlar yargılamayın beni bence
21 Ekim 2020
Nen var kuzum ❓❔❓
(
1,652
puan)
tarafından
yorumlandı
O zaman boyle anlatacaksın bende ona gore yorum yapıcam
Sınır oluyorum detayları sonradan verıp kendınızı haklı cıkarmanıza
21 Ekim 2020
misafir
tarafından
yorumlandı
Ben yüzeysel anlattım bahsrttiğimde haklı haksız değil akıl danışmak
21 Ekim 2020
Nen var kuzum ❓❔❓
(
1,652
puan)
tarafından
yorumlandı
Gıt döv tamam
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
21 Ekim 2020
ikbal
(
54,173
puan)
tarafından
cevaplandı
is inada binmiste bir erkek esine nasıl döv diyebilir sen karisma diyecegi yerde hskliyken haksiz olursunuz orasi ayri zaten
3 önceki yorum göster
21 Ekim 2020
ikbal
(
54,173
puan)
tarafından
yorumlandı
onu bilmiyorum canım bak burda bir arkadasin esi hirsizi dovdugu ve hirsiz şikayetçi oldugu icin ceza aldi hapis yatti
21 Ekim 2020
misafir
tarafından
yorumlandı
Aaa ya abim olsaydı burda o hallederdii şuan libyada görevde kendisi askeri deniz savaş korumasında komutan ama oda 3 ay sonra gelicek dediğiniz gibi en iyisi sabır etmek sanırım
21 Ekim 2020
ikbal
(
54,173
puan)
tarafından
yorumlandı
komşu cok onemli.dua et kiracı zorlada olsa atarsiniz evden
21 Ekim 2020
misafir
tarafından
yorumlandı
İnş çıkarlar ama o eski binada oturan bir kaç kişi eşimin kuzenine demiş bunlae kavgsa etmeden cıkmaz inş sorunsuz cıkıp giderler
21 Ekim 2020
ikbal
(
54,173
puan)
tarafından
yorumlandı
insallah canim bizimdd usttekiler arada kavga ediyorlar alistik artık uyara uyara en aza indirdik ama bize zararlari yok ergen oğulları var kadinin hatırına bisey demiyoruz
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
21 Ekim 2020
misafir
tarafından
cevaplandı
Kick boks eğitimini kendini savunmada kullan dövmek için kullanma. Eğer sana saldırıda bulunursa kendini koru o kadar.
21 Ekim 2020
misafir
tarafından
yorumlandı
Ya zaten kadın bugün kavgaya gelmişti ben suratına kapattım kapıyı kavga cıkmasın diye ama sonra bebeğimi uyutmaya calışırken agladı bebeğim oda üstten sus der gibi duvara birşeyle vuruyodu napcamı şaşırdım artık
21 Ekim 2020
misafir
tarafından
yorumlandı
Sözleşme ne zaman bitiyor ki. Bittiği gibi çıksınlar evden zaten inatla kalmak isterlerse mahkeme ile çıkarlar
21 Ekim 2020
misafir
tarafından
yorumlandı
Kuzum sorun o sözleşmeleri yok eşimin kuzeni yapmamış
21 Ekim 2020
misafir
tarafından
yorumlandı
E tamam direk çıksınlar canım mahkemeye başvurun bu gibi insanlar laftan tehditten anlamaz direk mahkeme zoruyla çıksınlar
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
21 Ekim 2020
mayas
(
804
puan)
tarafından
cevaplandı
Cnm onlr size karsi siddetle gelirse sende kendni savunursn ama oyle onlr bsy yapmadn kimseye siddet uygulma sakin allah korusun eceli gelen ** cami duvarina isermis ya o hesap olmasn onlr arsz sen onlra uyma sakin sakin kal evden cikacaklr elbet
21 Ekim 2020
misafir
tarafından
yorumlandı
Doğru söylüyorsunuz teşekkür ederim
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
21 Ekim 2020
misafir
tarafından
cevaplandı
Canım çıkacakları gün bile belki sana hıralanıp bişey yapabilir dikkat et kendine bela işte gözünün içine giriyo sen uzak kaldıkça sana yaklaşıyo kavga ettin diyelim öyle kişiletrin arkasında ne cadolazlar vardır hepsini toplar gelir seni döverler dövüldüğünle kalınırsın uzak dur boşver bide bebeğin var onu annesiz bırakma bebeğin için geri çek kendini
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
İlgili sorular
+2
oy
12
cevap
442
göst.
Komşumla tanışmak için nasıl bir adım atabilirim
8 Nisan 2025
Diğer
kategorisinde
Onlygirl
(
612
puan)
tarafından
soruldu
+2
oy
4
cevap
246
göst.
Mahalleden tanıdığım kız komşumla selamlaşmalı mıyım?
25 Mart 2025
Diğer
kategorisinde
misafir
tarafından
soruldu
+2
oy
8
cevap
397
göst.
Komşumla Yaşadığım Utanç Verici Olay: Sizce Ne Düşünürdünüz?
19 Şubat 2025
Diğer
kategorisinde
Hilalimin annesiyim
(
157
puan)
tarafından
soruldu
0
oy
5
cevap
462
göst.
Karşı Komşumla Yaşadığım Sorunlar: Ben Mi Haksızım, Nasıl Davranmalıyım?
14 Aralık 2024
Diğer
kategorisinde
1Sehzade Annesi
(
429
puan)
tarafından
soruldu
dertleşmek
sohbet♥️muhabbet
Kategoriler