0 oy
1,027 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
düzenlendi

Benim tanışma istemem nişan ve  düğün islerimde eşimin taraf hep kız tarafı gibi davranmaya çalıştı .yapamam edemem olmaz gibilerine takıldılar annemde taviz vermedi hiç kız evi naz evi biziz . yapmamak için takla atmayın dediydi .annemi konuşkan sayarlar tabi kendi içlerinde cazgır bellediler kendileride saman altından su yürütürler yanlız.

Gelelim konuya Gorumcemin tanışması oldu bu akşam.. 15gun önce kaynana kadınla görüştü öyle olur böyle olur anlaşmışlar .. kadının işine gelmedi demekki virüs zamanı Nisan söz evde olmaz dedi. Ev dubleks geniş. yüzü düştü kaynanamın dedikleri olmayınca .içimden daha dur anamı çok Arıcan dedim.

Bide kadın kızı oğlu kocası ile geldi baya tedirginler virüsten haklılar bizimki çağırmış 2abla ablasının kızları . görümce ve kızları

kadın Fahrettin hoca bı ortamda 10kisi olmucak dio amaaaa yaptı laf soktu .ben zate geç çıktım çocuk uyuyordu 15dk girdusem çok durmadılar gittiler 1saate. kadına çok iyi diodu ama lafı soktu gitti.ablalari bizi çok kalabalık  buldu dediler.. İçine girmeden yağlayıp ballamican ohh iyi oldu

Görümcem 3sene önce Nisan attı ondan Nisan istemiyor kadın da istiyor yer tutun demeye getirdi

5 Cevaplar

0 oy
(103 puan) tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap
:D iyi etmiş annen öyle yapmasa hep ezilirdi anneni geç seni de ezmeye çalışırlardı elleme boşver herkes hakettiğini yasiyo:D
(103 puan) tarafından
Hahahaha ben aksine hiç öyle değilim laf demem kimseye üzülür darılır diye ama kaynanam iyidir beraber yaşıyoruz o beni üzmez ben onu üzmem kıyafet konusunda falan eşim bana karışmadığı sürece kayjajak hiç bisey demedi daha 1 sene oldu evleneli
tarafından
Yaa bunlara demek gerekiyor canım demeden olmuyor Malesef .
(103 puan) tarafından
Kimisi de hak ediyo evt sabır sabır da bi yere kadar benim kaynanam da oğlunu aman yavrum ye iç şunu yapayım şunu getireyim der durur. Geçenlerde de ise gitmeden yemek yedir zayıflar diyo dediği şeye bak sanki biz aç bırakıyoruz. Bende ne zayiflicak yediriyorum dedm bisey diyemedi bazen de kafaya geliyorlar napayım:D
tarafından
Bir oturuyorsan Allah geçim versin canım normalde çok zor ben altlı üstlü oturuyorum.illaki batıyoruz birbirimze.gene kaynanam ablaaaarna göre daha sakin ılımlı.ya diğerlerine dusseydim.yaka silkiyorlar gelinleri.
(103 puan) tarafından
Benimki kötü değil.ya sadece oğlunu çok şey yapar üstüne düşer kızı da yok beni aynı kızı gibi sever 1 dedigimi 2 etmez her istediğimi de alır şükür o bana laf demez ben ona demem 1 senedir hiç daha kavga etmedik yani
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Kadin doğru olanı söylemiş ne işin var senin küçük bebeyle tanışma merasiminde iyikide laf sokmuş umarım bir daha kalabalığa girmezsiniz
tarafından
Seninde çocugun hasta boşver.
Kim kakarsa kaksin hele tam grip zamanı kendini düşün coxugunu kim ne arkandan konusursa konuşsun
tarafından
Alininannesi bu huyumdan nefret ediyorum yanlış anlamadım çevremdekiler kırılıyor oysaki ben doğruları konuşuyorum cevremde insan bırakmıyorum:)
tarafından
15dkklik görünme işte yeni dünürler gibi yaptım mesafeyi uzak süreyi kısa tuttum. Kız mecbur gibi bişi oldu yoksa çocuğu  kolay kolay kalabalığa sokmam
tarafından
Haha kiz en iyisi aslında arkasından söylensn hoşlarına mi gider dost acı söyler diye boşuna dememişler :)) Valla açıkcasi bende çok isterim öyle olmayı olucam diyorum sonra bakıyorum ki geri vites nefret ediyorum ya nasıl olabilirim banada şöyle:))
tarafından
Bilmemki doğuştan ehehhe
0 oy
(1,164 puan) tarafından
Ya ben anlamak için tekrar tekrar okuyorum saat geç olduğu için kafam mi basmiyo bilmiyorum ama bı yerden sonra hiç bişey anlamadım ya:) yazı dili değilde biriylr karşılıklı konuşmus gibi yazmışsın mimikler falan da var:D
tarafından
Bazen gece yazınca bende anlamıyorum yazdığımı ama bence cokta karışık değil
(1,164 puan) tarafından
Evt canım benim kafa gitmiş anladım sonra:) bazen kayınvalideler kendi başlarına gelmeden anlamazlar. Gelinler yapınca naz olur kızları yapınca vah vah olur.
tarafından
Ortamda biside diyemedi sonra biz konuşuruz dedi ama yüzü baya düştü.. başına gelsin de anamı çok arasın ..
0 oy
tarafından
Haha kaynana ağzının payını almış valla :))
tarafından
Daha dur yeni başladı . Bakalım he dicekler mi herseue ne kulup bulacaklar .. bu dönemde abla kardeş mi toplanır.kadin getirmemiş yiyecek yapmışlar inan ki bı tane bisiden tatmislar yemediler .bide biside yemediler diolar
tarafından
Valla bunlar bence yaptıklarını çekecekler Alllahhh işte benimkiler de biz bilmiyorz ayağına hiç bişey yapmadılar insAllah bana yapmadıklarıni bir tane olan kızına da yapmazlar görür o zaman tek duam bu 70 li senelern tülbentini bohça yapp getirmiş o kadar berbat ki utanıp göstermedim kimseye eltimin eskilerini koyup getirmiş bana düğünden sonra geri istedi millete verdi 5 tane bana bırakmış bende saklıyorm kızı evlennce götrcm
tarafından
Çeyiz konusunda hak yemem güzel yeni örnek tülbent havlu vardı.kiysfet pek almadılar 2takim okadar başka bişi yok eşim kredi çekti 10bin o aldı diğerlerini sesleri çıkmadı.bilezikte75gr takti sonra yapcm dedi kaldı diğer geline 120grmdi yani bnde arada cakiyirum lafları .
tarafından
Bende karış çıkınca eşim ailesine kızdı çeyiz alışverişne çıkardı öyle aldım eşimin parasıyla
tarafından
Eslerimizden Allah razı olsun. Yaa kendi kızlarına duzulsun gelinlere gerek yok el kızı
0 oy
tarafından
Valla benim kaynanamda annemde çok şikayetçi ama annem kadar saf kimse yoktur.sessiz bir kadındır. Bakalım diğer dünürleri nasıl olacak. Inşallah laflarını ağzında tutarlar anamı çok arar

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 270 göst.
5 Haziran 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 136 göst.
15 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Hicran_yldz!! (2,530 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 723 göst.
10 Ekim 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 170 göst.
30 Temmuz 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Kubra- (1,126 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,006 soru

24,066,671 cevap

330,402 kullanıcı

...