Benim tanışma istemem nişan ve düğün islerimde eşimin taraf hep kız tarafı gibi davranmaya çalıştı .yapamam edemem olmaz gibilerine takıldılar annemde taviz vermedi hiç kız evi naz evi biziz . yapmamak için takla atmayın dediydi .annemi konuşkan sayarlar tabi kendi içlerinde cazgır bellediler kendileride saman altından su yürütürler yanlız.
Gelelim konuya Gorumcemin tanışması oldu bu akşam.. 15gun önce kaynana kadınla görüştü öyle olur böyle olur anlaşmışlar .. kadının işine gelmedi demekki virüs zamanı Nisan söz evde olmaz dedi. Ev dubleks geniş. yüzü düştü kaynanamın dedikleri olmayınca .içimden daha dur anamı çok Arıcan dedim.
Bide kadın kızı oğlu kocası ile geldi baya tedirginler virüsten haklılar bizimki çağırmış 2abla ablasının kızları . görümce ve kızları
kadın Fahrettin hoca bı ortamda 10kisi olmucak dio amaaaa yaptı laf soktu .ben zate geç çıktım çocuk uyuyordu 15dk girdusem çok durmadılar gittiler 1saate. kadına çok iyi diodu ama lafı soktu gitti.ablalari bizi çok kalabalık buldu dediler.. İçine girmeden yağlayıp ballamican ohh iyi oldu
Görümcem 3sene önce Nisan attı ondan Nisan istemiyor kadın da istiyor yer tutun demeye getirdi