0 oy
478 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,241 puan) tarafından
gunaydin hanimlar . asagi katimiza yeni tasindilar birkac hafta oluyo hergun dikkatimi birsey cekti iki cocugu var sabah saat 7de aksam 11 de cocuklar kapinin onune cikiyo binanin icindeler ama kapinin onunde bagirarak agliyolar anne ac kapiyi diye once oynuyolar sandim ama her gun ayni saatte oluyo yarim saat kadar cocuklar orda bagiriyo cok sinirleniyorum neden boyle birsey yapiyolar iki kere yukardan baktim kapiya yaslanip anne ac diye kapiya vuruyolar birinde dedim noldu cocuklar disarda mi kaldiniz diye sustular anneside kapiyi acti aldi iceri ama tedirgin oldum neyin nesi bu karismali miyim 

10 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Dışarı atıyor belli ne b. OK yiyorsa artik
(2,241 puan) tarafından
o belli canim da neden yapar evde yasli bir kadin da var annesimi kaynanasi mi bilmiyorum bir halt yiyosa onun yaninda mi yiyo bilemedim :(
-Reklam-
0 oy
(2,953 puan) tarafından
Takip et bence her gun ayni saatte neden disari cikarsin ki tovbe yarabbim evli eşi evde oluyomu yoksa ise mi gidiyo
(2,241 puan) tarafından
esini cok gormedik canim arabasi da genelde asagida olmuyo ne is yapiyo bilmiyoruz ama evde yasli bir kadin da var annesi mi kaynanasimi bilmiyorum o evdeyken ne yapabilir aklima kadini mi dovuyo acaba diye geldi
(2,953 puan) tarafından
Çok garip ya aklima kotu seyler geliyo sen takipte kal
Burdan biriside yazmisti komususu bebekle disari cikiyi evinin her yerine çarsaf asmis bebegin anneside hic yok yani bueda bi guzel linç ettiler komsunu dikizliyosun diye ama sonuc noldu adam manyak çikti karisini oldurup cesedini evde saklamis ustelik psikolog doktor insanlari taniyamiyoruz artik
(2,241 puan) tarafından
benimde aklima bin tane sey geliyo ama hic iyi birsey gelmiyo canim . of Allah korusun o postu okumustum ama sonucunu bilmiyordum .takipdeyim ya en son kapisina dayancam ya polis cagircam bilmiyorum
0 oy
tarafından
Rabbimin işine karışmak gibi olmasında böyleleri anne oluyor işte durmuyorlar ya kapıya atıyor sanırım 
(2,241 puan) tarafından
rabbim hakedene versin insallah . canim sabahin 7sinde ne kadar yaramazlik yapabilirler bilmiuom ki kucugu de baya 2 yaslarinda falan
tarafından
Inşallah canım bilmiyorum aklıma o geldi yani bir insan evladını niye kapıya atar ilerde evlatları bakmayıp etmeyince hayırsız evlat olur kimse kendine yaptığına bakmadan
(2,241 puan) tarafından
haklisin canim nasil bir kafasi var bilemem ama iyi olmadigi kesin . cocuguna şefkatle yaklas ki ilerde sana sefkat gostersin yapamiyosan hic dogurma. simdi kizim yaramazlik yapiyo aklimin ucundan bile gecmedi cezalandirmak bende opmeye calisiyom istemiyo diyorum bosa mi cekiyom cadiligini kiz opecem diye yakaliyom :)
tarafından
Bilemedim valla takip et bakalım ne yapıyor benimki küçük daha emekliyor her yere gider kısıtlamam bile bazıları öyle değiller işte
0 oy
(579 puan) tarafından

Bu çocukları dışarı salıp evde takılan kadınlardan nefret ediyorum.

Iki kızım var asla dışarı yollamam doğurup doğurup sokağa salıyorlar :angry:

(2,241 puan) tarafından
disari oyun oynamaya salsa yine bir nebze anlarim ya ceza veriyo ya baska halt yiyo Allah bilir .kimse dayanamaz o kadar aglamalarina bu vicdansiz nasil dayaniyo
(579 puan) tarafından
Oyun oynamayada  salmam .
Takip et farklı bişey görürsen şikayet et yazık günah çocukların başına bisi gelir dışarıda.
(2,241 puan) tarafından
takipdeyim canim en ufak birseyde polisi ariycam tepki gostersem evde cocuklara birsey yaparsa diye korkarim direk polislik bunlar
0 oy
tarafından
Kendimi  çok kötü hissettim ya o nasıl bir insan öyle 
(2,241 puan) tarafından
bende anlamadim canim insan nasil dayanir aglamalarina ceza mi veriyo napiyo bu nasil ceza
tarafından
Çocuklar kaç yaslarindalar
(2,241 puan) tarafından
kucuk 2 yaslarinda buyuk 4 ya da 5 buyuk hem agliyo hem kucugu zapdediyo merdivene gitmesin diye
tarafından
Vay yavrum vay
0 oy
(3,818 puan) tarafından
Senin çocuğun var mı canım varsa onu bahane ederek git kapısına çocukların ağlaması yüzünden bebeğim uyumuyor de bir bak bakalım sana nasıl tepki verecek olmadı şikayet et polise yazık günah o çocuklara 
(3,818 puan) tarafından
Orası da öyle ama çocuklara da insanın içi gidiyor kıyamıyoruz ki
tarafından
Canım vıdeoya cwkeceksın sabah aynı saatte cıkcan balkona cekcen vıdeoya polıse bıldırcen.komsularından haber varmı onlar be dıyor. Çocukları cek kenara sessızce ellerıne cıkolata ver sor annen sızı neden kapıya koyuyo dıye o sırada kameraya cek
(2,241 puan) tarafından
bina iki katli hep Almancı surekli oturan 3 kisiyiz diger komsuyla konusuyoruz arada o da evdede bagirmalar oldugunu soyluyo ikimizde birseyler yapmak istiyoruz ama o genelde kaynanasinda oluyo evde cok durmuyo . cocuklarla konusmayi deneyeyim haydi hayırlısı olsun nasil olcak bakalim
tarafından
Ah cok uzuldum ınanki. Allahım o evlatların huzune gulsun ınsallah:(bıze de haber ver olır mu canım
(2,241 puan) tarafından
amin insallah canim . rabbim yardim etsin herkes anne baba olamiyo evladin hayirlisini isterler anne babanin hayirlisi da onun kadar onemli. haber veririm canim
0 oy
tarafından
Muhtemeln uyanınca cocukları kapıya koyuyo uyumak ıcın yada eve adam alıyo kocası hıdınce cocukları dısarı atıyor. Videoya cek sosyal hizmetlere gonder yada kocasının haberı varmı bı bak. Herkes doguruyo ama herkes ana olamıyo
(2,241 puan) tarafından
uyumak icin koyuyosa nasil uyur o sesde hic mi vicdani sizlamaz bu manyagin. kocasini da goremiyoz arabasi genelde asagida olmuyo ne is yapiyosa haftasonu bile yok belli gunlerde geliyo ama evde yasli kadin var onun yaninda adam alirmi onu da bilmiyom of nasil b.kdan bir durum. sosyal hizmetlere yollasam hemen ilgilenirlermi canim
tarafından
Bılemıyorm ama polıse bıldırebılırsın. Cocukları kenara cekıp sormaya gayret et sessızce. Bıde kış gelıyo pıslık kadın kucuk cocukları nasıl oyle kapıya koyar. Vırus olmasa cat kapı oturmaya gıderdın ama sımdı oda olmyo. Bence en mantıklısı sorabılıyosan once cocuklara sor. Sonra polıse sıkayet et. Belkı yaslı kadınada ezıyet edıyo belkı cocuklara bakmak ıcın adam alıyo eve bılemıyom kı.
(2,241 puan) tarafından
hersey geliyo akla canim iyi birsey olmadigi kesin polis gelip uyarcaksa olmaz da takip edip birsey yaparlarsa iyi olur bikac gun daha bekliycem yuregim dayanmiyo o aglamalarina
tarafından
Valla benmde yuregım dayanmadı cok uzuldum. Allahım, o evlatlara el kaldryorsa ellerı kırılsın. Takıp et bakalm ne olacak
(2,241 puan) tarafından
amiin :( tamam canim takip ediyorum
0 oy
(3,270 puan) tarafından
çocukara öyle yapan kadını da odaya kilitler her halt yer düzenli aynı saatte kapıya koyması ilginç farklı saatler olsa yaramazlık yapıyolar diye kendince ceza veriyordur dicem ama çok farklı bir durum biraz daha böyle giderse bir polise git derim bazı durumlarda sivil polis giriyor devreye bikac gün izleme yapıyor ne var ne yok diye o şekilde takip edilebilir çıkar ortaya ne oldugu
(2,241 puan) tarafından
aynen hersey beklenir bende takip ettim kizim 7de uyanir uyanik oluyorum hep ayni saatte oluyo polis gidip sadece uyarcaksa olmaz ama boyle takip ederlerse olur saol canim
(3,270 puan) tarafından
rica ederim cnm birşey varsa da en yakın zamanda o yavruların kurtarılması dileğiyle ❤
(2,241 puan) tarafından
insallah canim :)
0 oy
(17,084 puan) tarafından
Belki aklınca ceza veriyordur çocuklara. Böyle saçma bir davranış icin başka bişey gelmedi aklıma.
(2,241 puan) tarafından
cezasi batsin sabahin 7sinde ne yapiyo olabilir bu cocuklar :( insallah eziyet etmiyodur evde de
(17,084 puan) tarafından
Ya benim eski oturduğum evde bizim 2 üst katımızda kadının 5 tane çocuğu vardı. Dışarı yağmur yaş bile olsa çocukları gönderirlerdi dışarı. Bende niye gönderiyorlar acaba derdim. Meğerse kocasıyla rahatca vakit gecirmek için atıyorlarmiş dısarı. Birde kadın bunu bana pişkin pişkin anlattı , kocası çok fazla birlikte olmak istiyormuş o yüzden gönderiyorlarmiş çocukları dışarı.
(2,241 puan) tarafından
agir konuscam ama olmaz Allah belalarini versin gecesi cuvala mi girmis kendi rahatlari icin ufacik cocuklarin sagligiyla oynuyolar Allah islah etsin ya . bizimde komsumuz vardi ufaktik da annem anlatir eve adam alirmis kis gunu cocuklari balkona kitlermis cocugun biri anneme anlatmis teyze biz cok usuyoruz olucez biz diye :( polisler gelmis hicbirsey yapmamislar cok uzulmustum
0 oy
tarafından
Canım kimsenin günahını almayalım da ceza mı veriyordur dicem de hergün aynı saatte ne cezası bu sen çocuklarla bir konuşmaya çalış olmazsa polisi ara gelip baksın çocuklar dışarda olup ağladığı an polisi ara gelip eve baksın. 
(2,241 puan) tarafından
insallah umdugum gibi olmaz canim cezaysa da nasil ceza bu bir sekilde cocuklari konusturayim evet polis de insallah birsey yapar sabah denk gelmese gece denk gelir gelip dinlerlerse eger
tarafından
İnşallah canım konuşmaya çalış konuşmazlarsa mutlaka polisi ara yazık çocuklara ya

İlgili sorular

+2 oy
6 cevap 307 göst.
13 Nisan 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 723 göst.
26 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Sudemm (69 puan) tarafından soruldu
0 oy
33 cevap 1,071 göst.
4 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Mrs.Eris. (2,856 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 772 göst.