0 oy
2,024 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
düzenlendi
3 hafta once evimizie hirsiz girdi

Ama bize hirsizlik yapmaya girmemis bi pazar gunu tapu kadastro binasi da 12 saatini geciren bir hirsiz sabah guvenlik gorevlisinin degisimiyle fark ediliyor ve kacmaya basliyor izini kaybettirdigini sanarken tabiki pesinde bir suru sivil polis takiliyor.. kahvaltimizi yaptik cocuklarimla o ara balkon kapisini acik unutmusuz giris katta evimiz ama unuttugumun hic farkinda bile degilim benim karsi komsumda balkonumun onune bank cekip annesiyle oturmuslar gel gelelim sabahin 11inde yaatak odamin banyosuna adam giriyor ve saklaniyor.esimin bi akrabasiyla ayni sitedeyiz aradi bak hirsiz var bulamadilar camini kapini kapat dedi. Annemle konusuyordum sonrasinda anneme dedimki annne burdan bi yere hirsiz girmis kim bilir kimin cani yandi. Dedik kapattik sonra o abla bi daha aradi cocuklari al cabuk cik o evden bulamadilar bak o senin evinde diye. Tamam abla cocuklari alip cikiyorum polisler arasin dedim tlfnu. Yatak odama biraktim nerden bilirimki iki adim otemde 40 yasinda bi adam evimde .. elisa (6) banyoyu acip bakmis ve elisa ya sus demis  ne cesaretse  salona geldi anne banyoda biri var dedi. O arada bende cocuklarimi toplayip evden cikacamki polisler arasinlar.. arkami bi dondum yatak odamdan adim adim cikti karsima dikildi hareketsiz ve sessiz ce o an insan herseyi dusunuyor kapidan cikamam 3 kere kilitli belki ben ona dogru bir adim atsam korkacak ve saldiracak bize en iyisi camdan sesimi duyurayim desim zaten binanin etrafi sarili her yer polis o bakti ben baktimmm.. dondum kaldim ve hemen cama yapistim polise sesimi duyurayim dedim polis beni duyunca hemen cabuk cik evden biz cocuklari aliriz dediler.. biz kendimize hala gelemedik . Ama yargisiz infaz deniyor ya sosyal medyada neler yazilmis benim adima nasil anne onec kendini dusunmus ben olsan cocuklarimi kurtarirdim bla bla blaaa ... amac zaten sesimi duyurmakti ki cocuklarimi evde birakmak miydi ? Ambulansi arayin kadini gotursun dediler hayir dedim cocuklar korkmain o ana ben bunu dusunirken insanlar neden bi annenin anneligini yargilarki hayat gerrckten bu kadar acimasiz mi?₩

36 Cevaplar

0 oy
(1,897 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun izledimde ne kadar korkmuştunuz Allah kimseye yaşatmasn 
tarafından
Aminn aminn ...
-Reklam-
0 oy
tarafından
Canım şimdi youtube den izledim. O senmisin cocuklarimi kurtarın diyen bayan.
(1,963 puan) tarafından
Nasil buldun  canim
tarafından
13 eylül hırsızlık olayı tokat yazdım cıktı. Googleden yazdim
tarafından
Evet biziz.
0 oy
tarafından
Çok geçmiş olsun canım Allah beterinden korusun inşallah. Boşver canım bırak insanlar ne düşünürse düşünsün Allah doğruyu biliyor görüyor hamdolsun o yüzden hiçbişeyi hiçkimseyi takma onlar aldıkları günahlarla nasıl cevap verecekler onu düşünsünler. 
0 oy
tarafından
Çok geçmiş olsun canım hele oğluna içim parçalandı 
tarafından
Yavruummm en cok o korktu zaten
0 oy
(1,355 puan) tarafından
Canim cok gecmis olsun izledim cok uzuldum birdaha acma o balkon kapini cocuklar nasil simdi nasil bagirmislar zeynep var icerde diyee kiraciysan evi tasi ordan bana kalirsa cocuklar unutsun o olayii 
tarafından
Demir takildi butun camlara kiraci da degiliz aslinda esimin amcasinin eviydi ev aldik ocakta teslim olacak Allah nasip ederse
(1,355 puan) tarafından
Iyi cesaretliymissin helal olsun sana ben olsam bayilirdim korkudan millet zaten konusak laf ariyoo takma kimseyii
(1,355 puan) tarafından
Iyi bari cik o evden cocuklar korkar her zaman
0 oy
tarafından
Okurken aklım çıktı kalbim hızlandı Allah bilir sen neler hissettin o an neler yaşadın Rabbım Bi daha yaşatmasın inşallah canım çok korkunç gerçekten 
0 oy
tarafından
Nefessiz okudum şok içinde kaldım Allah korumuş vallahi
0 oy
(1,134 puan) tarafından
Yeminle okurken yaşadım  ve kalbimin çarpışı hızlandı rabbim kimseye yaşatmasin çok kötü korkunç bir durum 
0 oy
(912 puan) tarafından
Cok gecmis olsun insallah atlatirsiniz bu durumu okurken bile tüylerim ürperdi.
0 oy
(12,271 puan) tarafından

Okuyunca çok üzüldüm izleyincve senin o hâlini görünce gözlerim doldu :'(

tarafından
Biride yazmis ki cocuguna sarilmamis ayhhh ayhhh
(12,271 puan) tarafından
Birinci kattan polisleri goridgun anda atliyir sun Allah akıl fikir versin bacım boşver onları
0 oy
(3,270 puan) tarafından
Ayy heyecanla okudum tüylerim ürperdi çok geçmiş olsun ama oglun çok korkmuş yavrum yaa kıyamam ona ben rabbim korumuş size zarar vermemiş evden çıkmam diye sizi rehin alabilirdi 
tarafından
Tabiki hersey aolabilirdi onu gordugum andan sonrasini hic hatirlamiyorum... beynim dondu dsanki
0 oy
tarafından
Çok geçmiş olsun canım en çok korktuğum şey okurken kalbim yerinden çıkacak gibiydi çok zordur sizin için psikolojik destek al yoksa 
0 oy
tarafından
Tokatta olmuştu dimi ben de tokatlıyım izlwmiştim bu haberi gündüz vakti nasıl yapabiliyorlar anlamıyorum çok geçmiş olsun
0 oy
tarafından
Ay videoyu izledim cok korktum  canim cocuklara da cok acidim ya Rabbim.kimseye yasatmasin agzi olan konusuyir bos ver sen orda sok olmussun yoksa cocuklarini birakirmisin hic benim basima gelse ben napardim Allah korusun
0 oy
(2,591 puan) tarafından
O sen misin canım.. ayy izlemiştim.şimdi bidaha baktım gözlerim doldu nasıl bie korku yaşamışsınız kıyamam o çocuklara yaa.. çok geçmiş olsun canım tekrar

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 123 göst.
22 Mart 2024 Diğer kategorisinde Gul25 (108 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 138 göst.
1 Ağustos 2025 Para & Ekonomi kategorisinde Merryy (1,901 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 403 göst.
0 oy
10 cevap 801 göst.
4 Nisan 2020 Aile & Aşk kategorisinde Bayan Saraç (23 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,063 soru

24,106,561 cevap

332,726 kullanıcı

...