0 oy
1,686 göst.
Diğer kategorisinde (2,445 puan) tarafından

Ay gece gece sinirim bozuldu :D camasir sermistim balkona şimdi topladım hepsinde iz var ama öyle böyle değil az daha dursa delecek sanki kıyafeti nasıl sıkmış. Bazılarının da boyası çıkmış ya. 2 çeşit mandal var biri çok sıkı duruyor küçük biri de genis ağızlı düşüyor bazen. Off mandal önerisi falan alayım bari :D mandal izi nasıl geçer kızlar ya ev kıyafeti önemli değil de esimin polo yakalı tişörtlerin gobek kısmı hep mandalı kaldı ya hahahhaha gece gece sinirim bozuldu :D

7 Cevaplar

0 oy
tarafından

Tahta mandal en iyisi :) ütüleyince geçer belki renk cikanalarida tekrar yıka :D

(2,445 puan) tarafından
Oda kokuyo gibi geliyo bana ya. Bazıları geçiyor da bazıları kaliyo. Off tuh ya illa ugrasicam :D
tarafından
Ben yıkarım onları yıllardır kullanırım ne kıyafette kokusu oldu ne de mandalda :)
(2,445 puan) tarafından
Deneyeyim kuzum sağol :)
(3,133 puan) tarafından
Benim de tahta o da çok iz yapıyor ya
-Reklam-
0 oy
tarafından

Ahahaha mandal önerisi istemişsiniz link bırakıyorum kaydırın ahajajja  :D instagörller gibiii :D öyle bi öneri istemişsin ki ahhahahah

(2,445 puan) tarafından
Sinir oldum gii bi gör 2 sele camasir bide :D
tarafından
Ahahhaha anam öyle bi diyon ki güldürüyon he  :D ahahah ben hep kurutmalıkta kurutuyorum ipe asmayınca mandal derdim de yok oohh  :D
(2,445 puan) tarafından
Kurutmalik icerde ben arka arkaya acıyorum makineyi de hepsi bir yıkansın kalksın diye yarısı balkona yarısı içeri seriyorum. Balkon kuruyunca topluyorum icerdekileri seriyorum :D balkona koydum bi kere Kurutmaligi 3 katlı olandan bizim bi düştü camasirlar hoop asagi hdhdhhd o yüzden icerde guvendeler :D
tarafından
Ahahahhaha ay Allah iyiliği versin ya  :D
0 oy
(1,287 puan) tarafından
Benimde hiç sevmedigim bisey o yüzden tel kullanmıyorum aski da kurutuyirum çarşaf sofra falan tele asiyorum 
(2,445 puan) tarafından
Kurutmaliga sığmıyor bazen mecbur tele asıyorum ya
0 oy
(7,135 puan) tarafından
Mandal kullanmıyorum desem 
(2,445 puan) tarafından
Düşmüyor mu gii ben sererken düşecek gibi oluyor bazı kıyafetler :D
(7,135 puan) tarafından
Kurutmalıkta kurutuyorum canım ipe öyle asmam tabiki :D
0 oy
(3,818 puan) tarafından
Uç kısımlarından assana böylece olmaz mandal izi olsada uçta olur çok önemsenmez 
(2,445 puan) tarafından
Bazılarını öyle asıyorum da esimin pek unrunda değil isterse her yeri olsun da ben sinir oluyorum :D
0 oy
(18,441 puan) tarafından
Neden tam göbekten asıyorsun ki tişörtleri öyle iz çıkar tabi kötü durur ortada. 
(2,445 puan) tarafından
Kolayıma geliyo öyle   bazılarını uçlarından asıyorum  gene aynı
0 oy
(53,796 puan) tarafından
ben tshurtleri kotluk alti kismindan dumduz seriyorum koltuk altina mandal takiyorum ☺️
(2,445 puan) tarafından
Bidakine bunu deneyeyim bakalım kizz mantıklı :)

İlgili sorular

+1 oy
6 cevap 313 göst.
4 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Emneerydmn (229 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 521 göst.
29 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Pembevisnee (2,920 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 616 göst.
0 oy
29 cevap 1,565 göst.
20 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Nane.Limon (11,241 puan) tarafından soruldu