Bacak kılımı keserken çok fena kesmişim ya, boydan boya çok kanıyor. Ne yapacağım şimdi, bembeyaz bacağım gitti. İz kalır mı? Krem falan önerir misiniz?
Bacım üzerine bastır kanı dursun . Niye öyle bişe yaptın canm evde makine ada yapamıyomusun senin için daha sağlıklı olur . Geçmiş olsn
Ağda ile makine yasak gördüğüm bir tedaviden dolayı. Sağ olun
1 sene sürüyor
Yokya çizik gibiyse iz kalmaz ben de çok cizdim alırken. Ne kadar bir kesik derin mi derinse kalıyor bir süre
Derin galiba biraz baya kanıyor
Uzunlamasına nasıl derin kestim ki canım geçmiş olsun. Batikon ve gazlı bez varsa uygula hemen mikrop kapmasin
Kalmaz hepnyaptigim şey kesmeden çıkmam banyodan
Önce kanı durdur buz tut o keser inşallah
Canım kantoron yağı sür kanı durur
Yaa
Üzüldüm jilet kolay kolay geçmiyor
Ben ta 2019 da hajamat yaptırmiştım derin delmiş bileğimde olanlar hala duruyor
Hamileliğimin son haftalarında jiletle tüylerimi alıyordum rafa koydum ama rafın arasından düşmüş su sesinden falanda duymadım sanırım ayağa kalktım çıkacaktım ki ayağımda yanma hissettim bi baktım jilet olduğu gibi ayağıma girmiş epeyce bi süre kanı durmadı birkaç hafta ayakkabı giyemedim bir de kış terlikle gezdim :( 4 sene oldu ayağımın altında hala izi var geçmedi çok derin değilse yani yüzeysel bi kesikse iz kalmaz bence madecassol krem iyi gelir canım doğum sonrası doktorlar dikiş izi vs için veriyorlar bu kremi kesik yanık için kullanılıyor
Geçmiş olsun canım izi en iyi kaybeden yeşil elma sur oraya çok faydalı olur iz kaybetmek için
1,498,422 soru
24,476,676 cevap
355,769 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın