0 oy
772 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (20 puan) tarafından
Hamileliğimin son zamanlarını yaşıyorum ve bu zamana kadar çatlamamıştım son 4 5  günde bi anda vücudumda çatlaklar oluştu. Ee ister istemez irileşip kiloda alıyoruz tabi. Ben zaten çok fazla takıntılı bi insanım kaç gündür kendimde nasıl durdururum diye düşünmekten kafayı yemişim eşim sağolsun kelime yapıp duruyor oda çok takıntılı ama sonuçta bu elimde değil. Ben eski büşrayı istiyorum özledim bilmem ne. Sen bittin artık ya löp löp oldun falan deyip beni daha çok üzüyor. Bugün birde üst katımızda aslı diye bi kız var o geçti şaka maka aslıda güzel kızmış he dedi o kadar zoruma gitti ki sabahtan beri konuşmuyorum. Tamam normalde de kendi aramızda dalga geçeriz beni sinir etmek için der ama ben zaten kendimi beğenemiyorken şuan ve o kadar laftan sonra birde böyle bi kelime yapması çok zoruma gitti bi o kadae kırıldım. Şimdi gönlümü almaya çalışıyor özür diliyor gelip öpüyor sürekli sonradan aklına geldi yaptığı ama benim içimden tek kelime konuşmak gelmiyor. Kusura bakmayın uzun oldu baya 

15 Cevaplar

+1 oy
tarafından

Keresteee herif:angry:

-Reklam-
0 oy
(2,481 puan) tarafından
Yanlış yapmış haklısın yani bende olsam bende bozulurdum
0 oy
(274 puan) tarafından
Hormonlardan kaynaklı maalesef onceden yapilan sakalar simdi batiyor. Ama uzmeyin kendinizi doğacak çocuğumuz icin ilk fedakarlık vucudumuzu ona adamakla basliyor. Umarim bu surecte tum erkekler anlayisli olur boyle seyler duymak yerine daha motive edici seyler duyariz. Ister istemez insan kocasindan guzel birşeyler duymak istiyor bu donemde..
(20 puan) tarafından
Hormonlardan olduğunun farkındayım normalde takmam belki ama bu durumda kendime bakıp bakıp ağlamak istiyorum o derece
(274 puan) tarafından
Bana da sinir geliyor bazen bende tiroit ilaci kullaniyrm cok alakasiz biseye tepki veriyorum seninde dedigin gibi normalde takmam ama bende de oluyo :(
0 oy
(1,932 puan) tarafından
Dusuncesizlik yapmış bu erkeklere akıl sır erdiremiyorum artık normal yani kolaymi bi can dünyaya getiriyorsun sonuçta 
(20 puan) tarafından
Doğurmayan taşımayan bilemiyor işte
tarafından
Cok guzel bir kadinmissin. İnşallah yuvanda hep mutlu olursun :)
0 oy
(6,072 puan) tarafından

Şu halin eşinin eseri madem senin değişmeni istemiyordu bi tarafına lastik takacaktı. Annesi ince dalan mi dogurmus onu. Moralimi sinirlendirmesin benim :angry:

(20 puan) tarafından
O değilde anneside ben hiç çatlamadım diyordu tabi görmedim ama
(6,072 puan) tarafından
Şu çatlama işini eşin bilmeyebilir amenna fakat hamilelikte kilo alınıyor mu evet göğüslerin büyüyor mu evet. Elalemin kizina niye bakıyor göz dil günahına giriyor hemde seni kırmakla günah işliyor bide şu mübarek gece de
0 oy
tarafından
Sanki cocuklar hop diye doğuruyor lafin nereye gidecegini bilemwmis esin. 
0 oy
(115 puan) tarafından

Dünyaya  bir canlı getirmenin ne kadar zor stresli ve özverili birsey olduğunu hiç-bir zaman bilemeyecek erkeklerden cok da düşünceli olmalarını beklemiyoruz ama eşin de şaka bile olsa soylememeliydi. Sen onun bebeğini tasiyorsun karninda. vücudun hormonlarin değişiyor. bu zaten senin icin zor bir durum bi de boyle şakalar imalar hiç hoş olmuyor. biraz internetten okusun hamile psikolojisini zorluğunu. cezasi bu olsun. ondan sonra affedersin :D

0 oy
(186 puan) tarafından

Bu hamilelik dönemi notmal bir süreç ama insan ister istemez kendine   bakıp fark ediyor büyümeyi bu erkekler anlamaz  bizi bacım bana da eşim geçenlerde ayı gibi kaldın fln dedi bir dedi üzerinde durmadım ara ara gine tekrarladı bende dedim sen ikide bir bana  niye ayı gibi kaldın deyip duruyon keyfimize bu halde deiliz bir ayı varsa o da sensin dedim :) bir daha tık diyemedi fikirsizler işte 

0 oy
tarafından

Ben olsam varya o lafları geri ağzına tikarim :angry:o ne öyle karısı çocuğunu taşıyor bide gelip dalgami geçiyor yapmasaydin o zmn deseydin yerinde olsam çok kızar ve terslerdim bak bakalım bir daha yapiyomu :angry:benim de heryerim çatladı kilo da aldim kocam kalkıp öyle bir şey demedi hatta ben uzuluyordum ben çok mu çirkin olmuşum dedim o izleri kiloları benim yüzümden aldim çocuğumu tasidin dedi 

0 oy
(1,421 puan) tarafından
Benim esimde hep bana sakalr yapar hamileleikten once kilom gayet iyiydi ve boyumda uzun ama illa beni kizdirmak icin bsyler bulur oran buyuk buran kucuk derdi hala da devam edio ama hep oyle oldugu icin takmiorm canm sende oye yap o sana bsy diosa ben boylede guzelim de sen kendine bak de bi kusur bul onda o zmn susuolar ama baska bi kizdan bahsetmesi guzel demesi hos olmamis onun icin sonsuz trip hakkin var bence
0 oy
(14 puan) tarafından

Hepsi aynı düşüncesiz ;)

0 oy
(465 puan) tarafından
Aa okurken sinirim bozuldu pardonda birlikte yaptiniz o bebegi ve bence hamile kadinlar cok tatli duruyor kirilmakta cok haklisin
0 oy
tarafından
Sadece aslı güzelmiş kısmına takıldım. Gerçekten öyle dusynmese o kelimeyi kullanmzdi. 
tarafından
Kesinlikle katılıyorum gözü dışarda olduğu için senin ve bebeğini taşıdığının farkında bile değil sadece vücuda odaklanmış bı adet beyni şeyinde olan kereste bı eş
tarafından
Vallaha kadınlar için o kadar değil ama erkekler için ilişki çok önemli bişey. Bende hamile kalınca anladım.
tarafından
Kişiye göre değişir canım ama şöyle diyelim evlilikte önemli :)
0 oy
tarafından

tabi herkezin yapisi ayni  degl aama bazen kndi aramzdada sakalasyodk ddn ya inan bn yapim geregi sakasini bile kaldiramam :( kaldiki gzl kizmis dms onaa bn olsam kolay kolay affetmem ck zoruma gder bu arada bnde oel duba oldm resmn :( 

0 oy
(9,920 puan) tarafından
Eşin tam bir hödük kusura bakma. :) 

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 380 göst.
0 oy
14 cevap 526 göst.
6 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Emine2803529 (64 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 1,118 göst.
31 Temmuz 2024 Tatil-Seyehat kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
30 cevap 1,225 göst.
9 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,466,214 soru

24,027,852 cevap

328,528 kullanıcı

...