Keresteee herif
Şu halin eşinin eseri madem senin değişmeni istemiyordu bi tarafına lastik takacaktı. Annesi ince dalan mi dogurmus onu. Moralimi sinirlendirmesin benim
Dünyaya bir canlı getirmenin ne kadar zor stresli ve özverili birsey olduğunu hiç-bir zaman bilemeyecek erkeklerden cok da düşünceli olmalarını beklemiyoruz ama eşin de şaka bile olsa soylememeliydi. Sen onun bebeğini tasiyorsun karninda. vücudun hormonlarin değişiyor. bu zaten senin icin zor bir durum bi de boyle şakalar imalar hiç hoş olmuyor. biraz internetten okusun hamile psikolojisini zorluğunu. cezasi bu olsun. ondan sonra affedersin
Bu hamilelik dönemi notmal bir süreç ama insan ister istemez kendine bakıp fark ediyor büyümeyi bu erkekler anlamaz bizi bacım bana da eşim geçenlerde ayı gibi kaldın fln dedi bir dedi üzerinde durmadım ara ara gine tekrarladı bende dedim sen ikide bir bana niye ayı gibi kaldın deyip duruyon keyfimize bu halde deiliz bir ayı varsa o da sensin dedim bir daha tık diyemedi fikirsizler işte
Ben olsam varya o lafları geri ağzına tikarim o ne öyle karısı çocuğunu taşıyor bide gelip dalgami geçiyor yapmasaydin o zmn deseydin yerinde olsam çok kızar ve terslerdim bak bakalım bir daha yapiyomu benim de heryerim çatladı kilo da aldim kocam kalkıp öyle bir şey demedi hatta ben uzuluyordum ben çok mu çirkin olmuşum dedim o izleri kiloları benim yüzümden aldim çocuğumu tasidin dedi
Hepsi aynı düşüncesiz
tabi herkezin yapisi ayni degl aama bazen kndi aramzdada sakalasyodk ddn ya inan bn yapim geregi sakasini bile kaldiramam kaldiki gzl kizmis dms onaa bn olsam kolay kolay affetmem ck zoruma gder bu arada bnde oel duba oldm resmn
1,489,073 soru
24,339,198 cevap
345,975 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın