0 oy
2,049 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
düzenlendi

Sabahları o.yatak da oturur ben giydiririm bakıyorum çok uykusu var kıyamıyorum:D 

47 Cevaplar

0 oy
(18,511 puan) tarafından
Araba bir bende yaparım çok sık yaparsam alışır. 
tarafından
Heh bende bu düşüncedeyim işte bu yaptıklarımı onu şımartmak olarak görmüyorum
(18,511 puan) tarafından
Yok canım ne şımartacam bu yaştan sonra adamı. Anasının simarttigi yeter
tarafından
Benim eşime annesi hiç böyle davranmamis işte şimdi benim ona böylesine yaklasmam onu mutlu ediyor
(18,511 puan) tarafından
Kız benim kaynana da hiç yapmazdı eşime tek oğlan olduğu için kuzum canım cicim büyüttü ama öyle masajdı falam hiç yapmazdı
tarafından
O hiç ilgi görmemiş masaj yapmak üstünü giydirmek şurada dursun
-Reklam-
0 oy
(25,181 puan) tarafından
Eli ayağı tutuyo şükür neden giydireyim saçmalık. Hastalık olur bşy olur Allah korusun heralde yapılır. Ben hamileyken o beni giydirmişti ağrılarım olunca, normal bir durumda giydirmem 
(25,181 puan) tarafından
İlgi anlayışımız farklı :D
tarafından
Ona karşı her zaman ilgili olduğumu düşünüyorum o da bana öyle çok şükür
(25,181 puan) tarafından
Valla biz birbirimize karşı çok ilgiliyiz ama üst giydirmeyiz :)
tarafından
Benim içinde hastalığı beklemeye gerek yok sabahtan akşama kadar yorulup geliyor sabahları bizim için uyanıyor ben onun bi üstünü giydirmisim cok mu
(25,181 puan) tarafından
Ne diyim cnm sen memnunsan mutluluklar :)
0 oy
tarafından

Ilk zamanlardı o:D

tarafından
4 senedir devam 5. Seneye az kaldı :D
0 oy
tarafından

Ben coraplarini bile giydiriyorum :)

tarafından
Valla bende neden giydirmiyim ki o sabahtan akşama kadar bizim için insanların ağız kokusunu çekiyor yorulup geliyor ona rağmen ilgisini üstümden çekmiyor sabahları giydirmisim cok mu
tarafından
Yaanii  :))
0 oy
(161 puan) tarafından
Valla anası değil karısıyım.Hasta olur birşey olur tabi ki giydiririm ama günlük bebek gibi koca adama üst giydiremem
tarafından
Her şey hasta olunca yapılmak zorunda değil. Ben evlenirken sana her şey olurum dedim anası da olurum karısı da arkadaşı da dostu da
0 oy
(4,848 puan) tarafından

Yyook ben genelde dağıttıklarını topluyorum giyinir aynada bakar bu buna olmadı der geri değiştirir sonra evden çıkar içine yine sinmez eve gelir tekrar değiştirir yemin ederim ben daha kararlıyım :) :angry:

tarafından
Garip :D benim eşim işe giderken bellidir kıyafeti :D sabahları giydiririm bi diğer türlü dışarı çıkarken kendi giyinir :D
(4,848 puan) tarafından
Şuan eşim balıkçılık yapıyor gece gidiyorlar genelde gündüzde zaten az bı uyur dışarı çıkar o yüzde iş kiyafetimiz yok :)
0 oy
(3,135 puan) tarafından

Oldu olacak kucaklayıp tuvalete de götüreyim:D

tarafından
Bu kadar da abartmaya gerek yok bi üstünü giydiriyorum bu kadar büyütülecek bir şey değil ki
(3,135 puan) tarafından
Vala ben yapamam zaten kızım sayesinde hiç enerji kalmıyor uyumuyorum diye bı de enerjimi öyle şeylere harcayamam :D kahvaltısını kahvesini hazirliyorum ise yolluyorum yeter yani
0 oy
tarafından
Bende giydiririm dus aldiginda yada coraplarini giydiririm cok hosuma gidiyor valla
tarafından
Benim içinde öyle bazı şeyleri elden ayaktan düşünce yapicaz diye bir şey yok
tarafından
Dogru canim. Ben oyle yapinca onunda cok hosuna gidiyor:)
0 oy
(1,168 puan) tarafından
afferin kiz sana..   hepde yap.. erkekler zaten cocuk gibidir.. sevgi insani simartmaz.. dahada cok baglanir  sana..  
tarafından
Valla ailesinden görmemiş ilgi bende o yüzden gönlümün her istediğini yapıyorum ona çok şükür şımarmak yerine daha da mutlu ediyor beni
(1,168 puan) tarafından
canim biz kadinlar ilgi sevgi gorduyumuzde simarmiyprsak  erkekde simarmaz. evine ailesine karisina daha duskun olur.
0 oy
(150 puan) tarafından

3 tane cocuk olmadan yapiyordum simdi cocuklalarla ilgilenmekten vaktim olmuyor o ba yapiyor saolsun :P

tarafından
Olsun kuzum benimde 2 tane onlar uyuyor oluyor bu sefer onunla uğraşıyorum :D
(150 puan) tarafından
Bizim cocuklar uyusun yeter bnim adamin akli baska yerlerde direk kuzum
0 oy
(163,425 puan) tarafından
Hic yapicam sey degil
tarafından
Ben yapıyorum cok da mutlu oluyorum onu öyle görünce
0 oy
(10,885 puan) tarafından
Ama ben görmedim
tarafından
Ben yapıyorum çok şükür o da bir dediğimi iki etmez
0 oy
tarafından

31 haftalık hamileyim, yaklaşırım. Asla der. Elim ayağım tutuyor sen bu haldeyken bana yakışmaz sana kıyafetimi giydirtmek der. Yap dese yaparım çünkü benim hiçbir eksiğimi yapmaz hem maddi hem manevi. Hem her birşey yaptığımda bana hep der ben senin hakkını nasıl ödicem der, şimdide Allah seni bi avazda kurtarsın avrat der:D

tarafından
Hamilelik farklı şeyler canım benimde son haftalarımda beni yikadigini bilirim
tarafından
Hamile değilken de aynıydı benim kocam canım birşey değişmedi beni yormak istemez oldu bitti
tarafından
Hayır canım hamileyken sana bana bir şey yapma elim ayağım tutuyor diyor ya o anlamda diyorum ama hamile olmayıp onunla öyle ilgilensen illa hoşuna gider
0 oy
tarafından

Yok kiz ben kendi uzerimi zor giyiyorum:)

tarafından
Yorgunluk işte canım
tarafından
Aynen cocuktan dolayı  pert oluyoruk
0 oy
(100 puan) tarafından
Tebrik ederim karşılıklı anlayışlı, özverili, birbirine bağlı bir evliliğini var. Yorumları okudum çok naif ince düşünceli bir insana benziyorsunuz. Rabbim birliğinşzi, mutluluğunuzu daim etsin. Elmanın iki yarısı bir araya gelmiş ne güzel :) 
tarafından
Sağol canım Allah razı olsun bazı şeyler kötü zamanda değil iyiyken de yapılmalı benim için
0 oy
(6,400 puan) tarafından
Eli kolu yok mu kalksn kendi giysin banane. Haa hasta olur o zaman iş degsr
tarafından
Her şeyi hasta olunca yapıcaz diye bir şey yok benim için canım kisiden kişiye değişiyor düşünceler
0 oy
tarafından
Yok kız yapmam o kadarını :) 
tarafından
Ayy yapıyorum hemde seve seve onu öyle görünce mutlu oluyorum
0 oy
tarafından

Zaten yapmadığım bi o kaldı onuda almıyım cnm sağol :D

tarafından
Her şeyini yaparım canı sağolsun o bizim için elinden geldiğince her şeyi yapmaya çalışıyor bi üstünü giydiriyorum çok mu
tarafından
Sen giydir cnm allah bozmasın  da ben almayım işte bide ona alışırsa tamaaam artık yandım
tarafından
Ya yapmadığım gün illa olmuştur ama bana dönüp de bugün beni niye giydirmiyorsun demez
tarafından
Normal ozaman canm :))
0 oy
tarafından
Ayy yok kız kendingiyer valla aslında hamileyim.diye simdik o beni giydiriyo:))
tarafından
O da bana yapar sağolsun
0 oy
tarafından
Ay hiç ugrasamam
tarafından
Kisiden kişiye değişiyor işte

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 233 göst.
13 Aralık 2022 Aile & Aşk kategorisinde Selin demirci (2,203 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 440 göst.
10 Nisan 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Defne_batuhan (3,350 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 315 göst.
24 Eylül 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
48 cevap 745 göst.
21 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,058 soru

24,093,626 cevap

331,919 kullanıcı

...