0 oy
2,181 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
düzenlendi

Sabahları o.yatak da oturur ben giydiririm bakıyorum çok uykusu var kıyamıyorum:D 

47 Cevaplar

+2 oy
(7,140 puan) tarafından
Yok yaa alistiramam ben oyle kalksin giysin
tarafından
Tepeme çıkmadı şu zamana kadar daha da beni el üstünde tutar sağolsun
-Reklam-
+2 oy
(2,583 puan) tarafından

Kendim zor giyiniyorum cocuktan firsat bulup :D

tarafından
Yani tabi yorgunluk farklı olay :D
+2 oy
(1,629 puan) tarafından
Hayatta yapmam öyle bir şey, kalksın giyinsin banane ya, her şeyi yapıyoruz zaten, Bi o kalmıştı, isterse tuvalete de ben tutayım hahahaa ☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️
tarafından
Tuvalet çok farklı bir şey ayaktan düşse yine tuvalete de götürürüm ama.her seyi hasta olunca yapicaz diye bir şey yok
(1,629 puan) tarafından
Hastalık başka canım. Ama şuan eli ayağı tutuyor kocaman adam, oğlum değil o benim alıştırmam asla öyle bir şeye, ki oğlumu bile belli Bi yaştan sonra kendisi giyinsin soyunsun alıştırmayı düşünüyorum ben. Erkekleri bu kadar rahata alıştırmayın sonrası iyi olmuyor ablanız mı dersiniz teyze mi dersiniz ne dersiniz bilmiyorum ama 20 yılın tecrübesi ile söylüyorum bunları ve 2 evlilik yaşamış biri olarak söylüyorum ;)
tarafından
Ben şımardığını dusunuyorum asla ben ona böyle yaklaştıkça o bana daha çok geliyor. Hem o da bana yapsın diye değil içimden geldiği için yapıyorum her şeyi ailesinden sevgi ilgi görmemiş şimdi ben ona öyle yaklaşınca o kadar mutlu oluyor ki ben o zaman daha mutlu oluyorum yeri gelir annesi yeri gelir eşi yeri gelir arkadaşı dostu olurum yeter ki gözü bizimle olsun
+2 oy
tarafından
Koca aldim bebek almadim ki kalksin giyinsin kendi. O kadar simartamam şımarmak isterse anasına gidiyor zaten.
tarafından
Benim kocam hiç simarmadi hatta daha çok beni el üstünde tutar Allah razı olsun
+1 oy
(490 puan) tarafından
Hayatta da yapmam kalksın bi zahmet üstünü de kendi giysin
tarafından
Ben yapıyorum hatta geceleri üstünü bile kontrol ediyorum terlemis mi diye terlerse hemen üstünü degistiririm
(490 puan) tarafından
Ah ah önceden bende yapardım terli ise üstünü değişirdim. Yok anacım yok artık yapmam kesinlikle.  İyi yemeği yap evi temizle topla çamaşır bulaşık ve bebek. Bide üstünü mü değiştircm . Ben onun annesi değilm!
tarafından
Annesiyle konuşmuyor görüşmüyor ben onunla evlenirken sana her şey olurum demiştim gerekirse annesi gibi de davranırım canım
(490 puan) tarafından
Helal olsun , allah bozmasın canım
0 oy
tarafından
Sabah deil de gece giydiriyom ben :) uyuyakaliyo 
tarafından
Gece bende hep üstünü kontrol ederim terliyse hemen üstünü degistiririm :D
tarafından
Kız adam kıyafet dolabını bilmio daha sadece çorap çekmecesine bilio ya oda elinin altındada ondan :)
0 oy
(800 puan) tarafından

Helal olsun  valla :)

tarafından
Sağol canım teşekkür ederim
0 oy
(1,712 puan) tarafından
bi bu kalmıştı bana ne giysin kendisi bide donunu mu giydircem peeh...
tarafından
Ben öyle düşünmüyorum ya sabahtan akşama kadar bizim için insanların ağız kokusunu çekiyor yorulup geliyor hali olmuyor biz uyuyoruz o saatlerde o işe gidip yoruluyor
(1,712 puan) tarafından
ayakta uyuyorum kız ne uyması cadı bi kızım var geceleri 2 3 saat anca uyur
tarafından
Kendim için diyorum canım o işe giderken çocuklar uyuyor oluyor çünkü o bizim için her fedakarlığı yapıyor bi üstünü giydirmisim cok mu canı sağolsun
0 oy
(796 puan) tarafından

Valla ben hiç gittiğini görmem valla hiçte giydiremem o kadar değer vermem ben yoksa tepeme biner fazla değer gözünü kör eder:D 

tarafından
Kisiden kişiye değişiyor o zaman 4 senedir böyleyim ben ona böyle yaklaştıkça o bana daha iyi yaklaşıyor şükür
(796 puan) tarafından
Bende 4 senedir evliyim ama ben yapmam eşim bana çokta iyi davranır her istediğimi yapar
tarafından
Ben bana iyi davransın diye değil hosuma gittiği için yapıyorum o yani tepeme çıkmadi asla
(796 puan) tarafından
Iyi cnm  rabbim mutluluğunuzu  daim etsin
0 oy
tarafından
Cocuk olduktan sonra valla adam çorap atlet arar oldu :) yapacak bişey yok hem çocuk hem hamilelik derken o da anlayışlı sağolsun tek laf etmez bana destek
tarafından
Yani tabi anlayış önemli yoksa evlilikler yürümez kuzum
tarafından
Bizim 9 sene üstüne oldu bebeğimiz Allah razı olsun alışkanlıklarımız vardı tabi. Mesela o banyodan çıkarken ben giyme sırasına göre dizerdim kıyafetlerini. 2 tane de çamaşır olsa bilirim huyum ummadık zamanda istediği kirli de olsa niye yikamadin diye kizardı şimdi hiç bişey söylemiyor aksine ev işlerinde de yardım ediyor.
0 oy
(442 puan) tarafından
Daha neler :)) giydirmem kendi giyinir
tarafından
Ben yapıyorum valla hemde seve seve :D o da çok mutlu oluyor
0 oy
(2,328 puan) tarafından
Ayyy hiç ugrasamam yan bile bakmam ne hali varsa görsün .sen böyle yaparsan yarın öbür gün tepenede çıkar;)) ztn bütün gün arkasını toplamaya bikiyorum 10cicuga bedel kendileri sağolsun onu hiic yapamam 
tarafından
4 senedir aynıyız tepeme çıkmadı daha da beni el üstünde tutar  bir dediğimi iki ettigini görmedim şu zamana kadar sağolsun
(2,328 puan) tarafından
Bizinkide yapar ama simartamam onu o şekil sonra astatini da istiyolar.ztn bizimki hep zor yetişir heryere koşturmaca nasıl peşinden kişiyim onun çorabı pantoku gömleği hep başka yerlerde birgün aynı yerde değildir naparsa yapsın ;))
tarafından
Yok eşim düzenlidir çok yorgun olursa atar her şeyi her yere ama diğer türlü her şeyi belli yerdedir
(2,328 puan) tarafından
İyi o zmn canım başarılarının devamını diliyorum ;))
tarafından
Sağol canım o benden ben ondan bıkmış gibi davranırsam zaten olmaz bu hayat :))
0 oy
(457 puan) tarafından
Fırsat bulup kendimi guydiremiyorum bide onumu giydiricem bı zahmet kendisi giyinsin 
tarafından
Yorgunluk farklı ben alışkanlık haline getirdim koymuyor gece uyumasam bile
(457 puan) tarafından
Ayyy kız valla helal olsun sana bide alışkanlık haline getirmiş sin
0 oy
(2,866 puan) tarafından

Yok kız uğraşamam :)

tarafından
Ayy benim hoşuma gidiyor onunla ilgilenmek :D
0 oy
(15,136 puan) tarafından
Ben kombin yapıyosun falan sandım ciddi ciddi sen mi giydiriyon :) ne karılar vaaarr benimki bana ekmek vermese yeri :) 
tarafından
Giydiriyorum tabi kurban olurum onu yaradana. Tepeme çıkar şu bu diye asla dusunmedim hiçbir zaman öyle de olmadı zaten
(15,136 puan) tarafından
Tepene niye çıksın kız düzeniniz o demek ki bakma takılıyorum ben benim de eşim çok özenlidir sağolsun bana karşı. Şımarmadım diye düşünüyorum açıkçası her evin evliliğin sistemi farklı
(457 puan) tarafından
Ahaahaahaa
0 oy
tarafından
Kiyafetlerini ayralarm.o kndingiyer bebekmi esek kadr adam 
tarafından
Ben yapıyorum tabiki de kendi giyinebilir ama yaparım her şeyini sağolsun o da bana yardım eder
0 oy
tarafından
Ben sabah giderken görmüyorum bile 

3-4 yaşındaki bebeler bile kendi üstünü giyebiliyorsa o da giyer yani 
tarafından
Ben giyemez diye düşünmüyorum onunla böyle ilgilenmek hem beni hemde onu mutlu ediyor
tarafından
Bende ilgilenirim kocamla ama böyle değil bu kadar nazlayamam :)
0 oy
(3,749 puan) tarafından
Kalksın giysin bn zor kendim kalkıyom yatakdan bide giydiremem 
tarafından
Kisiden kisiye değişiyor her şey canım
0 oy
(5,372 puan) tarafından

Yok artık .. :ermm:

tarafından
Valla bende 4 senedir var :D
0 oy
(5,482 puan) tarafından
Ben uyandırmam bile kendi uyanır, giyinir
tarafından
O ayrı konu alarm çalar durur asla duymaz uykusu oldukça ağır :D askerdeyken komutanlar uyansinlar diye ayaklarina vururmus senin beni uyandirmani özledim demişti ben oldukça nazik davranırım :D
(5,482 puan) tarafından
Bizimki uyandırır beni, sabah namaza çağırdı uyanamadım

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 238 göst.
13 Aralık 2022 Aile & Aşk kategorisinde Selin demirci (2,203 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 450 göst.
10 Nisan 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Defne_batuhan (3,354 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 320 göst.
24 Eylül 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
48 cevap 773 göst.
21 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,904 soru

24,131,301 cevap

334,060 kullanıcı

...