0 oy
783 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
düzenlendi

image

image

Kızlar meraba oğlum 8 aylık olcak ınsallah. Malum havalar soğuk sizce yatarken hangi tulum tercih etmeliyim. Potlanmicak rahat olan bir tulum tavsiye verirmisiniz

9 Cevaplar

0 oy
(2,631 puan) tarafından
şuan e bebekde , lcw da uyku tutumları var. Lcw daliler 90₺ civarı kalınlığı güzel e bebekdekini bilmiyorum bakmadım oda 60₺ bütçeye göre bakar alırsın 
(2,631 puan) tarafından
Sıkıntı olmuyor ama büyük al derim. Çok cabuk büyüyorlar. Oğlum 11 aylık ben 18/ 24 aylık olanından alıcam mesela
tarafından
Bu nasil mesela
(2,631 puan) tarafından
Bedenleri var ya kuzum bunların. Aylık olarak bedenleri var ama. Mesela 12 aylık - 18 aylık bebeğin bedenine uygun oluyor. Üstünde yazar
tarafından
Biliyorum zaten şuan tulum kararı versem beden bakacam
(2,631 puan) tarafından
Bak şu attığın fotodaki lcw daki ince. Beden olarak da küçük. Oğlun 8 ayliksa 12 aydan büyük al. O 83 TL olan tulum da ayağı patikli yarin öbür gün bebeğin ayaklanıcak rahatsız olucak ayrıca o ayıcıklı olan 0 / 6 aylık olan bebekler için kullanısli bizimkiler büyüdü anam :)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Burda durayım bende kızım için
tarafından
Valla bende bekliyorum bilgili kişilerden ama saolsun 1 kişi cevap yazdo
tarafından
Yorum yap postun yukarı çıkar :)))))
0 oy
(437 puan) tarafından
Bence bu terletir yatarken pamuklu tercih et canım 
0 oy
(2,474 puan) tarafından
Uyku tulumu almalısın bununla yaramaz ki çocuk ben aldım e bebekten 60 TL gayet güzel
(2,474 puan) tarafından
Evet olur o
(2,474 puan) tarafından
Ama o da normal tulum uyku tulumu devil
tarafından
Ornek atsanız erkek bebek için benim ilk çocuğum pek anlamam ne yalan soyleyim ondan kararsizim
(2,474 puan) tarafından
Bak atıyım cnm attığım tulum 22 23 derece için uygun 20 derecededir içine incecek atlet giydireceksin bekle benimkini atıyım
tarafından
Tamam bekliyorum
0 oy
tarafından
Bunda rahat edemez ki şapkası var bunun uyku tulumu diye bakın LCW Waikiki den almıştım ben geçen sene baya iyiydi
0 oy
(2,474 puan) tarafından

Benimki bu cnm erkek 7.5 aylik

image

(2,263 puan) tarafından
Bende kızima e bebekten uyku tulumundan alcaktim kararsiz kaldim alip almamakta sizce nasıl guzel mi kalitesi çok terletiyor mu ?
(2,474 puan) tarafından
Kalitesi gayet guzel. Şuan evim 26 derece olduğu için terler diye henüz giydirmedim biraz daha havanın soğumasını bekliyorum. Ama dayanamayıp aldım tabi
tarafından
Bende E bebekten tulum aldım üzerinde 1.5 tog yazıyo bu ayın sonunda filan giyer
(2,263 puan) tarafından
Tesekkur ederim canim bende alayim bari :)
tarafından
Sipariş verdim canım çok saol
0 oy
(2,631 puan) tarafından

Bu bordo ve sarı

image

uyku tulumu lcw nın. Ay büyüdükçe patiksiz olanı var tercihin olabilir.

image

0 oy
(15,543 puan) tarafından
Annem e bebekten aldı dün 60 lira Civilede bakmıştı E bebekteki daha iyi dedik 
0 oy
tarafından
Ustteki iyi gibi duruyo cnm bizdeki de onun beyazi

İlgili sorular

+3 oy
4 cevap 179 göst.
0 oy
14 cevap 339 göst.
25 Ocak 2025 Diğer kategorisinde M.h.2606mt (239 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 117 göst.
22 Kasım 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde melikeili (513 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 177 göst.
19 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Sevgisiz_hayat_47 (1,085 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,024 soru

24,066,950 cevap

330,420 kullanıcı

...