0 oy
340 göst.
önce Alışveriş-Hediye kategorisinde (1,621 puan) tarafından

image

Selam kızlar astronot tulum bakıyorum oğlum için e bebeğin online sitesinde de yok eşim mağazaya bakmış orda da yok 2 yaş. 

Oğlum 5 aylık ama çabuk geliştikleri için hangi bedenini alcam bilemedim 

Memnun kaldığınız tulum varsa yazarmısınız daha önce astronot tulum kullanmadım, bedeni nasıl olmalı nelere dikkat etmeliyim alırken

11 Cevaplar

+1 oy
önce (1,065 puan) tarafından

Ben mango kids ve LCW den aldım genellikle bir yada 2 beden büyük alıyorum .

önce (1,621 puan) tarafından

Mango kids den hiç alışveriş yapmadım daha önce ama bakıyım bi, LCW onlinedaki de hoş durmuyor. Mağazasında da yoktu

-Reklam-
0 oy
önce (8,883 puan) tarafından

bu sene için alacaksan 1 yaş

yaşadığın yer çok mu soğuk? ben adanada kullanmadım, çok soğuklarda maksimum togla çıkardım dışarı. 

Soğuk burası yarın bile okullar tatil malesef ki, bu sene daha soğuk olcak sanırım ya. 

Haftada bi yada 2 haftaya dışarı çıkarız büyük oğlum oyun parkına gitmek istiyor battaniye zor oluyor 

önce (8,883 puan) tarafından

o zaman al, 2 yaş da alabilirsin seneye de giyer. lcw dan bakabilirsin 

0 oy
önce (379 puan) tarafından

Şurada durayim bari 😄 

0 oy
önce (4,977 puan) tarafından

Benim oglum da 6 7 aylıkken 2 yas aldim o zaman elleri ayakları icinde kalıyordu iyi oldu simdi 1 bucuk yasinda bu sene de giydi bence buyuk alin bir de ici kalın oldugu icin tam yasina gore olmuyor zaten buyuk beden giydirmek gerekiyor. 

Teşekkür ederim iyiki aldırmamış 1 yaşı o zaman

Soğuk bir yerde yaşıyorsanız eğer cok kullanışlı benim yaşadığım yer cok soğuk evden ust kata babannesine giderken bile pijamanın Üstüne hemen giydiriyorum ya da markete gideceğiz kat kat giydirmek yerine hemen tulumu giydiriyorum ben cok memnunum 2 yildir birfiil kullanıyorum.  Ağır diyen olmus da ağır degil de kaba biraz cocuk olduğundan daha sismanmis gibi oluyor ama bebek arabasında matket arabasında otururken cok iyi

Hangi siteden almıştınız link atarmısınız

image

Ben yurtdisinda yaşıyorum buradan bir mağazadan aldim fotoğrafını atayım ici peluslu

image

Maşallah Allah bağışlasın. Terletiyormu acaba?

0 oy
önce (3,569 puan) tarafından

image  en ucuz bebek market. Com sitesinden geçen sene almıştım kızım 5 aylıkken giydirmeye başladım 1 yaş almıştım çok az boydan büyük oluyordu rahatsız etmedi kalın zaten daha fazla büyük ve bol alsaydım bunalabilirdi içinde ideal oldu yani mesela mangonun tulumu vardı yeğenime almışlar ince idi giydiremediler

Teşekkür ederim

Çok kalın terltiyormu bebek harekelenince 

önce (3,569 puan) tarafından

5 aydan 10 aya kadar kullandık dışarda hiç terletmedi hastaneye vs gıderken içini de ona göre gıydrrdım

0 oy
önce (13,790 puan) tarafından

Çok soğuk bir yerde yaşamıyorsan ve sürekli dışarda değilsen bence çok gerekli değil ya

Büyük oğlum oyun parkına gitmek istiyor, bende evde 2 çocukla sıkılıyorum mecbur çıkılıyor dışarıya. Soğuk burası evim birazda tepede daha çok ok esiyor. Battaniye zor oluyor

0 oy
önce (5,944 puan) tarafından

6 12 bence çabuk gelişmede bu sene kış için olacaksa 6.12 yok seneye dersen o ayri

Teşekkürler

0 oy
önce (351 puan) tarafından

Oğlumun vardı bira z büyük beden olsun ama hiç kullanmadım kullanışlı bişey değil insan taşıyamıyo taşımakta güçlük çekiyor ben sevmedim 2 kere giydirdim sadece 

O kadar ağırmı ya

0 oy
önce (7,465 puan) tarafından

Ben trendyoldan almistim direk ben büyük almistim 2 yil kadar kullandim 

0 oy
önce (1,389 puan) tarafından

Ben 2 yaş almıştım evet bu sene büyük gelir kolları elleri içinde kalır ama seneye tam olur. 1 yaş alırsan bu sene olur 3 ay kullanırsın sonra küçülür. O kadar para veriliyor iki sene bari giysin bence

2 yaşına gelince kullanabilir mi acaba çocuk kim ağır oluyor demis

0 oy
önce (124 puan) tarafından

Merhaba elimde beyaz astronot tulum var 18 ay uniseks kızım 1 veya iki defa kullandık tertemiz düşünürsen uygun fiyata veririm 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 169 göst.
6 Aralık 2025 Alışveriş-Hediye kategorisinde CESUR&ANNE (36 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 580 göst.
31 Ağustos 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Yenianne_tugce (1,759 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 402 göst.
29 Ekim 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Elif4652 (27 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 555 göst.

Kategoriler

1,492,658 soru

24,389,614 cevap

349,223 kullanıcı

...