0 oy
674 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (143 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

image

Kızlar dogumdan sonra kilolar gitmedi 170 boy 83 kg im 10 kg vermek istiyorum cocuk emziriyorum 1 yaşında nasil verebilirim kilolari bana yardimci olurmusunuz diyetisyene gidemiyorum 

8 Cevaplar

0 oy
(6,189 puan) tarafından
Sağlıklı beslenip,bol su içip,spor yaparak.Benim arkadaşım usendigi için çay aldı 2.ayda içmeye başladı öyle zayıfladı 
(6,189 puan) tarafından
Kız tabi 81den 74de düştü :D Emzirdigi için içerisindeki seminaki oyunu çıkarıp,süt artırıcı çay koyuyolAr tek farkı bu.Bol bol su iciyodu.İnstagram da sayfası var hatta yeliz_ile_sihirli_bir_dokunus diye
(143 puan) tarafından
Istek attim canim ne kadar surede verdi bunu canim
(6,189 puan) tarafından
İnan hiç bilmiyorum sormadım ve daha kavanozun un yarışı duruyor daha geçen konuştum.Her hafta olcumlerini yazacağım bı kağıt var oraya yazıp kadına atiyosun.Bunyenle alakalı bı durum mesela ben baya bı posta baktım kadın 1haftada 5kilo vermiş diğeri 3
(416 puan) tarafından
Bilmiyorum her çay ayni olur mu ama bekarken bende zayıflama cayi kullandim 3 haftada 8 kilo kadar verdim ama birakir birakmaz hepsini geri aldim yememe dikkat etmeme ragmen
(6,189 puan) tarafından
Senin kullandığını bilmiyorum ama arkadaşım verdi 4.ayda bıraktı bebeği 1ay sonra 1yasina girecek hala ayni.Normalde sigara içince daha fazla alınır ama öyle bı sorun yasamadi
-Reklam-
0 oy
(2,540 puan) tarafından
Boğazı tutacaksin spor yapıcaksın baska çaresi yok maalesef.  Ama once kafanda baslamali he bide termal takim cok.ise yariyor
(616 puan) tarafından
Teker tombalak :) şuan takım 56 TL diyor doğrumu baktım kontrol edebilir misin cnm . Bide bu terletip kilo vermeyi sağlıyor değil mi ?
(143 puan) tarafından
Evet canim 56 tl ye siparis verdim
(616 puan) tarafından
Emmine1 sen eline geçti bilgi verir misin cnm sende bende bugün streç sardım göbeğime oda çok güzel terletti yemizlik yaparken kullandım sezeryan oldum bide sarkık duruyor oradaki minicik kilo toparlar mi ki tayt
(143 puan) tarafından
Yeni sezeryan olmussan toparlar buyuk ihtimal canim 4 gune gelir canim sen bana msj at olurmu ben unuturum
(616 puan) tarafından
Olur cnm.yorumlari okudum kimisi beden büyük alın kimisi küçük alın diyor resimdeki geliyormuş öyle yazan var orjinal deil diyolar kimiisi memnun kimisi şikayetçi en güzeli senden bilgi almak kullannca
0 oy
(1,013 puan) tarafından
Ben emziriyorum 6 kilo vermisim sen hic mi vermedin 
(143 puan) tarafından
Yok canim oldugu gibi duruyor dogumdan ciktim tartildim hala ayni
0 oy
tarafından
Valla bende 1.72 boy 85 kilo bana da öneri verin
0 oy
(616 puan) tarafından
Bende dikkat etmeye başladım bugün çok öyle irademe hakim değilim boyum 1.65 kilo 75 :)) bakalim günde bir fincan yeşil çay iceceim ama bnm oğlum 17 aylık . Aslnda bn doğum sonrası 16 kilo vermiştim ama 4 kilosu geri geldi yedik içtik Corona döneminde eşimde evde olunca o yaptı ben yedim :) şimdi bir 5 kilo versem iyi olacak öğlenleri salata yapacağım kendime artık yada cacık gibi 
(143 puan) tarafından
Kuzum emzirirken yesil cay icilebiliyormu
(616 puan) tarafından
Benimki yaşını gecti bir fincan denicem yarın
(143 puan) tarafından
Benimkide 16 aylik
0 oy
(1,712 puan) tarafından
yemeyeceksin :D günde kahvaltı haric 1 öğün ye bak bakalım nasıl zayıflıyon cok acıkırsanda hafif bi şeyler atstr
(143 puan) tarafından
Emziriyorum ama canim sadece sabah öğünüyle bebege süt olmaz ki
(1,712 puan) tarafından
Bende emziriyorum canım kahvaltıyı iyi yapıyorum 5 6 gibi bir yemek yedim boş su içtim sütüm oldu
0 oy
(12,271 puan) tarafından

Anca bu şekilde zayiflarsin canısı 

image

:D şaka tabiki
(143 puan) tarafından
Valla cok dogru
0 oy
(3,675 puan) tarafından
Bu taytı giy bende aldım lesie diye spor var yarım saat bile bana yetıyor su gibi yapıyor 

Terledigin İcin vucut su kaybediyor bol bol su İc yag gitsin

6 dan sonra bisey yeme en gec 7 8 de olabilir

Ekmek seker makarna hazır gıdadan uzak dur
(143 puan) tarafından
Tamam canım sagolasin

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 149 göst.
0 oy
5 cevap 128 göst.
19 Nisan 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Aysegul&20 (6,900 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 541 göst.

Kategoriler

1,468,396 soru

24,057,713 cevap

329,994 kullanıcı

...