0 oy
1,089 göst.
Diğer kategorisinde (1,346 puan) tarafından
Oğlum yeni yeni bir yerlere tutunup kalkmaya başladı TV ünitem var gidip gidip oraya tutunup kalkıyor oturup kalkarken ağzını falan vurdu oldu ağladı eşimde bu gun evde calismiyodu bende oğlumla beraber iç odadaydik TV ünitesi ne tutunup kalkiyodu ben aliyom yastık dayiyom gene gidip yastığı fırlatıp tırmanıyor oturmaya çalisirken Bir anda düştü ağladı hemen aldım Sakinleştirmek için alni Bir sısti yumurta kadar morardi korktum bayıla yazdım elim dolaşti eşim kızdı bakmadın çocuğa bir tatilim var onuda zehir ettin dikkatsiz çocuk düşerken nerde idin sen beceriksizliginden dedi acile gittik hemen bişi yok dediler buz koy dediler Şişliği inmesi için fışkırıyor tarzda kusma sürekli uyku hali baygın gibi yatma Olursa geri gel Dediler iki kere baktı doktor yolladı buz koydurmadi ağladı şuan kantoron sürdum uyuyor başka şişliği ne alirki ben sanki bilerek yaptım bişey olsa saç teli kopsa benim canım yanar önce ama esim hemen bana kızdı küfür etti bir bişey olsun çocuğa derdi hep diye diye basima geldi

22 Cevaplar

+2 oy
(2,706 puan) tarafından
Sende su ustune cik cnm o edepsizlik yapiosa sende yap anladigi dilden konus kizarak bagirarak o benim canim bilerek bisey olmasina izim verrmym nasl babasin terboyesz agzi bozuk  bana bagirmaya hakkin yok de
(22 puan) tarafından
Oy nasil veriliyo
(14 puan) tarafından
Aaa valla bunu ben yaptım işte benim oğlan Yeni sürünmeye başlamıştı aldım yanıma sonra uyumuşum öyle oglanda yataktan aşağı düştü eşimde gidip diğer oda da uyumuştu düşünce sese koştu kızdı tabi ama öyle küfür falanmis yok sadece niye dikkat etmedim oraya koyulur mu uykusuz uykusuz aldin yanına yatirdin düşer tabi dedi sonra baktım kızıyor bende dedim ki madem öyle sen niye diğer odaya kaçtın yanımızda yatsaydin ben uykusuzum sen bakardin ses etmedi daha
-Reklam-
+2 oy
(583 puan) tarafından
Hiç bir anne bebeğin e zarar gelsin istemez böyle eşlere ayrı bir gicigim ama ışte oda düşünce dayanamamış tir erkekler biraz daha agrasif 
(1,346 puan) tarafından
Aynen öyle
+2 oy
(3,561 puan) tarafından
Verin bir hafta kendi baksın bakalım. Tövbe yarabbim ya. Çocuk sadece annenin gibi muamele edilmiyor mu deliriyorum.

Geçmiş olsun bebişe. 
+1 oy
tarafından
Yuh yani çocuk bu düşe kalka büyüyecek oturup kendi baksaymış o zaman madem izinli ilgilenseydi çocuğuyla
0 oy
tarafından
Benim oğlum 3 yaşında eşim bir yeri yara olsun bana kızar geçen dışarı çıkardım çocuklarla oynasın diye 3 ay falan anca oldu düştü dizi kolu yara oldu demedigi kalmadı ondan oğlum oldukça mızmız uğraşan ben bütün gün evde o onca işten eve 3 saat
(1,346 puan) tarafından
Benim eşimde öyle bir bişey olsun sana şunu yaparım der kızar bana o kiyamiyosa bende öyleyim çocuk bu illa sakinsakta düşüyor
0 oy
tarafından
Ay ebbek bu düşe kalka büyür nasıl benim oğlum hala düşer dizi yara olur kafasını vurur kocam bı gün olsun niye düşürdün demedi baktığımı biliyor zaten çocuk işte elbet düşücek
(1,346 puan) tarafından
Benim eşimde keşke böyle olsa empati yapsa
0 oy
tarafından

Töbe estağfurullah Allahım böyle yapan erkekleri toplayıp kuyuya atasım geliyor.

Madem beceriksiz diyor sana sende desene al sen bak o zmn becerikli ol. Çocuk bu düşe kalka büyüyecek biz pamuk üstüne büyümedik babam da bir gün olsun anneme laf etmedi değer bilen erkek kalmadı ha. Neyse. 

Şişliği için de ekmek içini islat çok ıslak olmasın ama üstüne koy yazma ya da bir bez ile sar kalsın öyle. Geçmiş olsun cnm 
(1,346 puan) tarafından
Fayda edermiki ilk defa duydum
tarafından
Annem yapıyordu işe yaramasaydi yapmazdı cnm
0 oy
(1,879 puan) tarafından
Çocuk düşe kalkar büyür lafını hiç duymamış mı eşin Allah beterinden korusunda olucak böyle kazalar her an ensesinde olamayız ki bide ne kadar sakınırsan o kadar çok düşüyo 
0 oy
tarafından
Böyle kocaları alıp çöpe basmak istiyorum 

Sanki onun evladı değil 

Sen etmediysen o dikkat etsin ozaman

Çocuk bu düşerse vurur da...
(1,346 puan) tarafından
Beyefendi başka odadaydi ben dibimdeyken nasıl dikkat etmemisim dusmus
0 oy
tarafından
Öyle çocuk mu büyütülür pamukla mı kaplayalım her yeri saçma insanlar beğenmiyorsa kendi baksın gıcık oluyorum böyle erkeklere benim kocamda böyleydi o kadar çok kavga ettim ki ya ben ister miyim onun canı yansın düşüncesizlik diz boyu. Geçenlerde bir kadın post açmıştı linçlemeyin diye çocuğun elleri yanmış baştan gardını alıyor kadın böyle bir durum da bile anlık olacağı varsa oluyor Allah beterinden saklasın 
(1,346 puan) tarafından
Amin Allah'ım yaşatmasın kimseye  çok kötu oldum eşim laf dedikçe ağladım
0 oy
(3,909 puan) tarafından

Herkesin cocugu duse kalka buyuyor

Ablam iki gozundeden sakinir. Yegenim iki kere dustu hep dikislik oldu yavrucak. Yapcak birsey yok oyle buyuyecekler cnim.
0 oy
tarafından

Tereyağ varsa oda iyi olur canm biraz dışrda beklet ymuşayınca sür 

(1,346 puan) tarafından
Deneyeyim canım
0 oy
(191 puan) tarafından
Benm oğlan da sürekli düşüyor kafası daha bi morluk iyilesmeden bi tane daha morluk oluyor.  Çok şükür eşim hiçbir şey demiyor hatta düşünce düşe kalka büyüyeceksin oğlum der. 
(1,346 puan) tarafından
Eşim o anlayışta deil maalesef
0 oy
(2,005 puan) tarafından
Kendi acaba hic düşmemiş mi hep gulerek mi buyumus gecen kizim marketde yüzüstü düştü dudağı patladı ama burnunun içinden bile kan akti esim de dedi dikkat et tut elini senden daha cok ben dikkat ediyorum zaten bilerek yapmadim kziim agladi icim gitti ağlamaktan beter oldum dedim dikkat ediyosun ama askm o kucuk düşmesin acimasin biyeri dio yani demem o ki uzme kendini sert tepkini ver 
0 oy
(6,190 puan) tarafından
Bunu ben bebek ilk doğduğunda yaşadım bebeğim boğuldu gazı tam çıkmadığı için eşim tam 3kez bana bağırdı ona geri öyle bir bağırdım ki bir daha ağzını açamadım.Ben mi bogdum çocuğu saygimi bozmadım sana bozdurtma dedim bir daha da tekrarlanması.Cocuk düşe kalka büyür ben bile bu yaşımda yanlışlıkla bı yerlere carpiyorjm kafami
(1,346 puan) tarafından
Eşim anlamıyor empati yapmiyo ben istermiydim diyom dikkatsizdedi
(6,190 puan) tarafından
Çok dikkatliysen sen baksaydin de
0 oy
tarafından
Sıkma canını kuzum hepsi aynı çok biliyorlar da iki dakka dayanamıyor lar bakmaya. Kendi ellerinden düşse bişe olmaz da sen varken bişe olsa sen suçlusun. Hepsi aynı.... Allah beterinden saklasın cnm oluyo böyle şeyler erkekleri boşver dediğin gibi sen annesin en çok senin canın yanar onlar konuşur sadece
(1,346 puan) tarafından
En çok benim canım yandı zaten bir an baktım düştu ya saniyede sısti morardı aklim çıktı beyni bişey oldu sandım
tarafından
Allah korusun canım elbetteki düşüyorlar falan Rabbim beterinden saklasın insallah.
0 oy
tarafından
Benim eşim hiç öyle rahat çocuğa bişey olsa ben oturur aglarim o rahat dvranir çocuk bu düşer de kalkar da der sanki sen mi istedin çocuk bu düşer de kafasını da vurur kolunu da vurur sen esirgedikce daha çok olur Allah korusun
0 oy
(2,022 puan) tarafından
Morarmaması  ve şişmesi için hemen boz koy ve oraya vick  krem sür  kesin 100 de 100 sonuç 
0 oy
(457 puan) tarafından
Çocuk bu sen istediğin kadar göz kulak ol yinede çocuğa fayda etmez mutlaka düşer bişey yapar
0 oy
(457 puan) tarafından
Çocuk bu sen istediğin kadar göz kulak ol yinede çocuğa fayda etmez mutlaka düşer bişey yapar.. 

İlgili sorular

0 oy
24 cevap 948 göst.
6 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 322 göst.
12 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Hayal53 (392 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 434 göst.
8 Temmuz 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,217 soru