0 oy
1,089 göst.
Diğer kategorisinde (1,346 puan) tarafından
Oğlum yeni yeni bir yerlere tutunup kalkmaya başladı TV ünitem var gidip gidip oraya tutunup kalkıyor oturup kalkarken ağzını falan vurdu oldu ağladı eşimde bu gun evde calismiyodu bende oğlumla beraber iç odadaydik TV ünitesi ne tutunup kalkiyodu ben aliyom yastık dayiyom gene gidip yastığı fırlatıp tırmanıyor oturmaya çalisirken Bir anda düştü ağladı hemen aldım Sakinleştirmek için alni Bir sısti yumurta kadar morardi korktum bayıla yazdım elim dolaşti eşim kızdı bakmadın çocuğa bir tatilim var onuda zehir ettin dikkatsiz çocuk düşerken nerde idin sen beceriksizliginden dedi acile gittik hemen bişi yok dediler buz koy dediler Şişliği inmesi için fışkırıyor tarzda kusma sürekli uyku hali baygın gibi yatma Olursa geri gel Dediler iki kere baktı doktor yolladı buz koydurmadi ağladı şuan kantoron sürdum uyuyor başka şişliği ne alirki ben sanki bilerek yaptım bişey olsa saç teli kopsa benim canım yanar önce ama esim hemen bana kızdı küfür etti bir bişey olsun çocuğa derdi hep diye diye basima geldi

22 Cevaplar

0 oy
(490 puan) tarafından
Tam anlamıyla geri zekalı demek istiyorum o kocaya.  .  Pişik olur sanki sen yaptın. Ateşi çıkar sanki sen çıkardın. Gazi olur yediklerinden derler. Yeter be. Alsın o zaman 9 ay kendi her yeri ağrıyarak taşısn üstüne doğursun üstüne emzirsn her saniye ilgilensn. Nerdeeeee?  Ateşi çıksa havale geçirck diye başında bekleyen anneler,  fosur fosur uyuyan babalar.  

He düşmedi ben vurdum de. Hayret birşey ya saçma sapan insanlar dolu. Hepsinin köküne kibrit suyu( böyle olanların hepsine)
(1,346 puan) tarafından
Bişey olsa sen yaptın ettin der ama çamaşırım yıkansin ev temiz olsun anama babama baksın isterler neyden feragat edilip te yapı liyo bu hizmet bilmezler kendi vaktimizden oğluma ayırmadim vakitten gidiyor
(490 puan) tarafından
Aynen öyle yeri geliyor bazen çocukla bile oynayamıyorz.  Ama ne var ki onlara  kolay bi makina boşaltmak kaç dakikanı alacak kafasında insanlar var.  Benim normalde 5 dk almaz ama çocuk olunca yarim saate çıkıyor işte.  Allah anlayış versin böyle kocalara valla dua etmekten dilimde tüy bitti ya.  Ne var sanki ölümlü dünya herkes mutlu olsa.  .
-Reklam-
0 oy
(136 puan) tarafından
Pki cocuk  duserken babasi nerdeydi  ... herseyi kadindan beklemesin su erkwk  milleti  .. anasi yemegi yap  anasi  cocuga  bak anadi temizlik yap anasi bulasik yika .... eeeee babasi sen napcan ....  ben aksama  kadar  calisiom oluo  sonra ....  dogurtmasini  biliosa  bakmasini da bilecek bacim  

İlgili sorular

0 oy
24 cevap 948 göst.
6 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 322 göst.
12 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Hayal53 (392 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 434 göst.
8 Temmuz 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,245 soru