0 oy
362 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (208 puan) tarafından
Eşimin ailesiylr beraber yaşıyoruz sürekli dışardalar kimisi çalışıyor kimsii gezmek için ve sürekli koronadan şüpheleniyırlar hasta oluyorlar saklkyorlar test yapıyorlar saklıyorlar bizden tesadüfen duyuyıruz hep çok sinir bozucu bir durum çıldırcaz artık

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Aynı evin içinde niye sizden sakloyolarki 
(208 puan) tarafından
Saçmalık işte biz çok dikkat ediyıruz diye eşim kızar diye korkudan söylrmiyorlar onlae söylemediği için bizde onlsrdan kendimizi koruyamıyoruz şuana ladar kimse olması ama olmayacağo anlama gelmiyor korkuyoruz çocuk olduğu için
-Reklam-
0 oy
(878 puan) tarafından
Öyle şey mi olur bizde Birlik oturyoruz malesef kayinbaba kaynana ben pozitif ben çok dikkat ederdim hamileyim ve oğlum var ama ikisi hiç dikkat etmedi kaynanam sürekli çarşı pazar gezdi kayinbabam da saten temziligin tesi yoktu onların yüzünden hepimize bulaştı karantinadayiz çok kötü bişey eğer onlar böyle yapıyorsa eşine söyle daha çok önlem alsın konuşsun canim
(208 puan) tarafından
Canım inan hergün evde kavga var onlar dikkat etmiyor diye ama anlamıyorlar eşim kızıyor diyede birisi kendinden şüphelense bile söylemiyor bize çocuk var korkuyoruz bizde

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 272 göst.
0 oy
3 cevap 247 göst.
0 oy
14 cevap 425 göst.
0 oy
8 cevap 247 göst.

Kategoriler

1,476,489 soru

24,169,934 cevap