25 yaşında evlendim. Kendime bile anlatamadığım derdimi şimdi size hıcc tanmadıgım sizlere ilk kez birine anlatacağım.. Annem evlen evlen dıe bana baskı yaptı. Kim olursa olsun evlen derdı.. Ben üni mezunuyum.. Yaşına uygun kim olursa olsun evlen derdi.. Benım erkkek erldasım olmadı.. İstemeye gelen de olmadı.. Kısmet siz derdım kendime karsıma ilk kez eşim çıktı... Dolasıyka kabul ettim.. Aramızda 3 yas var.. Sevdin mi hayır begendın mı hayır. Yeterli evden kurtuluş dedim..eşim de beni görücü usulu aldı... Oyle cokk asık falan degıl.. İyi kötü idader ediozz.aldatma şiddet falan yokk.. Ama eşimjn her halinden annem şikayetçi hic bir sey bulamazsa şişman der. Canımı sıkar.. Evlenmeseydın der. Annem hic bir sey dememiş gibi davranıyor.. Anlamıyorum eşimde annemi sevmez.. Eşime asla beni isteyen yoktu falan demem.. Beni daha cok ezer diye cok canım sıkkın.. Eşim bana bagırdı yanına gittim vek git odana kadın dedi.. Kavga ettik. Haksız ama kabul etmez her zaman o haklıdur... Oda dayım yalnızım kimsem yok.. Kızım var sadece.. Mutsuuzm