0 oy
286 göst.
Diğer kategorisinde (84 puan) tarafından
Kızlar annem gereksiz bir düğüne gidicek biz önceden gelmiycez dedik arabayı almycaz dedik 

Bugün de bizi arıyo beni götürsün kocan diyo düğün uzak yani arabayla 50 dakika falan bizimde bugün işimiz var alışveriş yapmamız lazım pazar market kıyafet alışverişi yaptık bu aralar eşimin durumu çok fazla yok sıkışık oraya gitmek için eşim is yerinin arabası mecburen benzin koycak 200 300 liralk daha fazla koycak ama haftalık alıyo eğer benzin fazla koyarsa eve eksik bişey alcaz annem de anlamyo illa götürsün beni diyo illa gidicem sizin canınız istemiyo falan trip atyo diyorum ki sen işini bana göre ayarlarman ayarlamazsın bizimde işimi var yani gitme hani bide eşim götürmek istemiyo bisey demiyo arada ben kalıyorum sizce kim haklı 

5 Cevaplar

0 oy
(644 puan) tarafından
Bence eşiniz haklı goturmek zorunda değil bı kere hayır dediyseniz tamam ısrar etmenin trip atmanin bı anlamı yok
(84 puan) tarafından
Yani evet su an ben sıkıntı ya girdim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ticari taksi ile gitsin eşin mecbur değil. Yada annene açıkça sıkışığız doldursun benzını
(84 puan) tarafından
Doldurmaz canım sıkısgz desem anlamaz kendisi zengin
tarafından
Aman gitsin madem öyle huyu
(84 puan) tarafından
Ya bide insanı tribe sokmaları trip atmaları daha beter anlayışsızlık ya resmen
0 oy
(4,358 puan) tarafından
Sadece kardeş düğünü olsa götürmesi lazım. Onda da hep beraber gidersiniz zaten . Ama diğer türlü götürmez eşin haklı. 
(84 puan) tarafından
Kesinlikle bencede
0 oy
(1,362 puan) tarafından
Annene acikca şöyle canım ne gerek var düğün için .cenaze hasta olsa neyse de keyfi yani isteği  
(84 puan) tarafından
Anlamyo canm anlamyo çok anlayssz
0 oy
(2,362 puan) tarafından
Bu durumda eşin haklı, götürecek birde bekleyecek getirecek. Araba su da yakmıyor, özel sarı taksi de değil. Ve haftalık alışverişinizden olacaksınız o yüzden bence biraz dik dur olmaz anne de net şekilde. Ne kadar egilirsen o kadar üste çıkıyor herkes. Haklıyken haksız duruma düşer trip yersin yoksa
(84 puan) tarafından
Ya bide üzerine trip yiyorum ya o daha beter
(2,362 puan) tarafından
Hiçte umursama. Senin taktığını görürse işte iyice üstüne gelir. Sen kendinden eminsen konu kapanmıştır. Evinin çocuğunun rızkını bir düğün için benzine vermek hoş olmaz. Hasta olsa hastaneye gidecek olsa neyse ama keyfî düğüne saçma. Kısa mesafe bile değil
(84 puan) tarafından
Evet iste kisa mesafe olsa anlarım gerçekten bugün erkek kardesimin doğum günü pasta almış annem diyo ayak üstü doğum günü kutlayalım sonra beni kocan düğüne braksın en son babam aradı naptnz kardesnn doğum günü nü kutlycakmsnz dedi bende dedim bana bugün eşim modunda deil k bakmayn beni yanlış anlamayın tamam dedi

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 634 göst.
31 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde Asliycan (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 579 göst.
27 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Umutsuzzz (255 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 1,782 göst.
20 Şubat 2021 Diğer kategorisinde A.e (747 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 522 göst.