0 oy
440 göst.
Diğer kategorisinde (25,181 puan) tarafından
Son çare olarak hero baby kaşık maması aldım 4+ ay olanından. Kullanan var mı severek yedi bunu kaşıkla yedirdim yemek yedirir gibi az bişey yedi begendi, başka çeşitleri de varmış galiba. Akşamları yatarken 1 kere vericem eğer tok tutarsa kullananlar yazarsa sevinirim. Göz kararı muhallebi kıvamında oldu dogru mu yapmışım üstünde yazan tarif çok fazlaydı onu yapmadım. 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Aynen canım doğru yapmışsın 

Bebekler genelde severek yer 

Hero baby kullanmıştım ben çok iyidi tok tutardı 
(25,181 puan) tarafından
Aynen cnm bnde öyle okudum bebek bakımda ama sorayım dedm hem mamalar çöpe gitmez hemde dediğin gibi daha sağlıklı yarın bi deniyim gündüz mama ile bakalım yicek mi
tarafından
Aynen canım
Afıyet olsun şifa olsun ömüşümüze
(25,181 puan) tarafından
Sağol cnm benim yarında sünnete gidiyoz bakalım nasıl olcak yicek mi durucak mı korkuyorum valla
tarafından
Aynn biliom yarın sünnet var:)
Yer ama ilk başta güzel yıyorlar
Sonradan yemedi benm kız
(25,181 puan) tarafından
Bakalım bizim ki napıcak çeşitleri varmış bunların galiba ben sütlü pirinçli aldım :D yedi şimdilik bakalım
-Reklam-
0 oy
(13,675 puan) tarafından
Bende kullandım bı dönem yok tutuyor 
tarafından
Ben de hipotiroid ilaci kullaniyorum ama doktor hic kullanma demedi zaten sutum de olmadi :))
(25,181 puan) tarafından
Hipotiroid ilaçları kullanılıyo cnm benim hipertiroid olduğu için kalp içinde kullanıyorum ve emziren kesinlikle kullanamaz diyo her yer. Doktorun biri ilacı yazmadı bile gittim kendim aldm eczaneden
tarafından
Hmm anladim . Ayriyeten kalp rahatsizligin da var heralde tiroidle bi alakasi yok dimi
(25,181 puan) tarafından
Hayır cnm tiroidim çarpıntı ve ritim bozukluğuna sebep oluyo ayrı kalp hastalıgı yok şükür o yüzden kullanıyorum
tarafından
Hmm hizli calistigi icin heralde kalbi de etkiliyo . gecmis olsun allah sifa versin
0 oy
(4,234 puan) tarafından
Bende veriyorum ogluma mamayi iciremeyince mecbur kalmistim gunduzleri ac kaliyordu yemese dogru yapmissin canik bende uzerindekine gore yapmiyorum zatn cok fazla o
(25,181 puan) tarafından
Tm cnm cok sağol senln oğlun kaç aylık. Benim 5 ay olmak üzere. Devam sütü üle de yapılır mı bu kaşık mama peki aldıgım mama çöpe gitmesin en azından
(4,234 puan) tarafından
4 aylikken bile verdm ben suan 8 aylik oldu hicbir yan etkisi olmadi ozamanda devam sutunu de icine bebe biskuvisi katip suyla karistirip yedirdim çop olmasin diye tek koyunca yemiyodu
(25,181 puan) tarafından
Anladım cnm mamayla da yapıp denicem yarın bunu
(4,234 puan) tarafından
Olur oylede canm yarasin omer beye
0 oy
(1,714 puan) tarafından
Bende az önce yaptım verdim. Benim be egim 103 günlük. Denemek için aldım. 
(25,181 puan) tarafından
Anladm cnm hero baby mi aldın sende
(1,714 puan) tarafından
Evet cnm
(25,181 puan) tarafından
Anlam cnm yedi mi peki
(1,714 puan) tarafından
Evet cnm yedi. Az nbişi kaldı. Ben biberonla verdim. 75ml suya 1.5 yemek kasık koydum öyle vwrdim
(25,181 puan) tarafından
Anladm cnm benimki biberon tutmuyo kaşıkla yedirdim 50 cc ye 1 bucuk yemek kaşıgı koydum muhallebi gibi oldu
0 oy
tarafından
Ben de kullandim gece yatmadan yedirdim ama normal mama ne kadar tok tuttuysa o da o kadar tuttu . Uyandi yani yine. Yine de yediriyorum tabi degisiklik olsun diye daha 6 aylik olmadi az kaldi ama yavas yavas sebze vercem artik
(25,181 puan) tarafından
Evet hiç farkermedi yine uyandı 2 saatte bir :/
tarafından
Daha kucuk olduklarindan heralde mamayla bi alakasi yok demek ki :))

İlgili sorular

+1 oy
6 cevap 136 göst.
0 oy
5 cevap 176 göst.
9 Ağustos 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Besteninannesi (112 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 227 göst.
12 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Eso2121 (254 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,242 soru

24,180,718 cevap

336,315 kullanıcı

...