4 buçuk ay daha emzirdim kuzum. Bu süreçte çoooooook yavaş bir şekilde bireeer birer eksilttil. Günde 8 kere emiyordu ortalama benimki. Bu aylara yaya yaya 7-6-5-4... :) sonunda zaten hamilelik de ilerlediği için sütüm ağız denen sarı yopun kıvamlı süte döndü. Oğlum çok sinir oluyordu. Isırıyordu iatediği gibi akmadığı için. Ama zaten önce gündüz emmelerinden kesmeye başladım. O meme istediğinde hemenn mesela çilekli, şeftali ya da sade filan yoğurt verdim. Hep hazırlardım gün içinde. Onun için ara öğün gibi. Zaten ana yemeklerini benimle yiyordu. Hem yemek yiyor hem beni emiyordu Allahtan. İşte o gündüz emmelerini yavaş yavaş ara öğün atıştırnalıkları ile değiştirdim. Gece de saat 20:30 dan sonra ılık ballı süt yaptım verdim. gece yarısı gibi uyanır 01de o zaman Aptamil yaptım verdim bir de sabah 05:00 civarı uyanıp aptamil içiyor. Sonra zaten 06:00 dan sonra en geç 07:00 de uyanıyor.
Amaaa bu tabii ki yazmak kadar kolay olmadı. Özellikle emzik nedir biberon nedir bilmeyen bebe için çok çok zor. Alışamadı olmadı önce gündüzleri kestik sonra 3. Ay gibi anca gece emmelerini 2ye düşürdük ve 4. Ay civarı da aptamile alışır gibi oldu. Bi aptamil içip bi beni emdiği oldu .. gecem gündüzüme karışmıştı... ama başardık ağlatmadan eğletmeden küstürmeden başardık sonunda. 1 aydır emzirmiyorum artık.