0 oy
1,012 göst.
Diğer kategorisinde (632 puan) tarafından

image

Kizlar suan oglum 14aylikolacak ve adetim 8 gün gecikti test aldim cift cizgi ama teston bi tarafi kabarikti yani test bozuk da olabilir simdi kanvermeye gidiyorum insallah yoktur hic hazir degilim :'(

22 Cevaplar

+1 oy
(282 puan) tarafından
Allah gönlüne göre versin çift cizgiyse hamilesindir
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Kiz iste cikmis ya koyu bide 
0 oy
(4,285 puan) tarafından
Ne ile korunuyorsun
(632 puan) tarafından
Yok biz direkt korunmadik yani hic bir sey kullanmadik yumurtlama gunum gecti nasil olsa diye
(4,285 puan) tarafından
Hilall gel hilal dinlemiyo bunlar benii:D
(7,483 puan) tarafından
Ama bende dinlemiyorum cansum :DD o korunma yontemi degil dedigin yöntem ile korunuyorum :D ben bile dinlemiyorum seni  diger kizlar hic dinlemez hahahaa:D Allah sonumuzu hayr etsin :D
tarafından
Ayyy haber ver bu sorunun altina cok meraknettim ama var yani belli
(4,285 puan) tarafından
Haha seni torpil geçtim hilalim ben:D kaynanam hel der becerikli erkek var beceriksiz erkek var diye beceremeyip kaciranlar oluyor sonra çocuk:D
0 oy
tarafından
Foto at hele bi
(632 puan) tarafından
Attim.......
tarafından
Bacım sen gebesinnn ya
(45,021 puan) tarafından
Bencede hamilesin canim
0 oy
(1,453 puan) tarafından
Allah gönlüne göre versin cnm 
0 oy
(1,754 puan) tarafından
Canim testin bence bozuk oldugu yok baya baya hamilesin insallah hayirlisi olur
0 oy
tarafından
Hamilesin kuzum olsun üzülme beraber buyurler ikiz gibi
0 oy
(8,227 puan) tarafından
Anne ben burdayım diye el sallıyor çocuk sen hala inşallah hamile değilimdir diyorsun :) 
0 oy
tarafından
Test hiçte bozuk gibi durmuyor 
0 oy
(427 puan) tarafından
Haber et canımmm inşallah değilsindir yaa yavrım daha küçük
0 oy
tarafından
Iki gün önce  bende şoka uğradım oglum 12 aylık ve bidaha hamileyim 
0 oy
(272 puan) tarafından
Şu an aynı korku benim de içimi kemiriyor. Benim de iki hafta gecikti. Tek umudum bundan önceki adetim de gecikmeli olmuştu.
(632 puan) tarafından
Benim de bi kere 10 gun bi kere 5 gun gecikmisti
(272 puan) tarafından
İkinci bebeği isterim ama bebeğim daha küçük 15 aylik
0 oy
(782 puan) tarafından
Hamilesin olsun ikisi beraber buyurler ne gzuel 
0 oy
tarafından
Gözün aydın cnm hamılesın 
0 oy
tarafından
Allah gönlüne göre versin inşallah canım 
0 oy
tarafından
Şimdiden hayrli olsun ne diyek bacım 
0 oy
tarafından
Bu teste göre kesin hamilesin canım hayırlı olsun
0 oy
(834 puan) tarafından

Gülüm selam benim oğlum da 15 aylık :D ama ben zaten hamile kalmışım... hemi de 5.5 aylık hamileyim şu an. Bi dene de kızçe geliyor rabbim hepimize de tattırsın bu duyguyu.  Hamile olduğumu anladığım an inanmadım defalarca test yaptım hep çift çizgiydi. Çok bocaladım oğlum 9.5 aylıktı nası yapıcam nası edicem derken... dedim manyak mısın ya? Olmuyo diye ağladığın zamanlar?? Ne çabuk unuttun her ay test test bi umut çift çizgi aradığını. Sonuçta kabul ettim göğüs gerdim ve 4 ayım kaldı şimdi tam olarak

(632 puan) tarafından
Emzirmeyi biraktin mi tek aklimdaki soru bu oglum cunku emmeyi cok seviyor
(834 puan) tarafından
4 buçuk ay daha emzirdim kuzum.  Bu süreçte çoooooook yavaş bir şekilde bireeer birer eksilttil. Günde 8 kere emiyordu ortalama benimki.   Bu aylara yaya yaya 7-6-5-4... :) sonunda zaten hamilelik de ilerlediği için sütüm ağız denen sarı yopun kıvamlı süte döndü. Oğlum çok sinir oluyordu. Isırıyordu iatediği gibi akmadığı için.  Ama zaten önce gündüz emmelerinden kesmeye başladım. O meme istediğinde hemenn mesela çilekli, şeftali ya da sade filan yoğurt verdim. Hep hazırlardım gün içinde. Onun için ara öğün gibi. Zaten ana yemeklerini benimle yiyordu. Hem yemek yiyor hem beni emiyordu Allahtan. İşte o gündüz emmelerini yavaş yavaş ara öğün atıştırnalıkları ile değiştirdim. Gece de saat 20:30 dan sonra ılık ballı süt yaptım verdim. gece yarısı gibi uyanır 01de o zaman Aptamil yaptım verdim bir de sabah 05:00 civarı uyanıp aptamil içiyor. Sonra zaten 06:00 dan sonra  en geç 07:00 de uyanıyor.

Amaaa bu tabii ki yazmak kadar kolay olmadı. Özellikle emzik nedir biberon nedir bilmeyen bebe için çok çok zor. Alışamadı olmadı önce gündüzleri kestik sonra 3. Ay gibi anca gece emmelerini 2ye düşürdük ve 4. Ay civarı da aptamile alışır gibi oldu. Bi aptamil içip bi beni emdiği oldu ..  gecem gündüzüme karışmıştı... ama başardık ağlatmadan eğletmeden küstürmeden başardık sonunda. 1 aydır emzirmiyorum artık.
0 oy
tarafından
Valla yok gibi durmuyor canım ama hayırlısı olsun hakında 
0 oy
tarafından

Bariz var canım ya allah hayırlısını  versin 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 136 göst.
16 Nisan 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ecrinin annesi6 (990 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 293 göst.
14 Mart 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde CanOglum (862 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 224 göst.
3 Ekim 2021 Diğer kategorisinde 2kiz.anasi (135 puan) tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 844 göst.
10 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde Obir_annee044 (388 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,956 soru

24,066,015 cevap

330,370 kullanıcı

...