Kızlar dün yazmıştım ehliyete gidiyor esim diyeeeee kalktım gece yine sahur hazırladım yemediii sabahta kalktı bise demeden gitti iftara gelmiyecem dedi tek kelime etmedim eskiden olsa yüz kere arar gel derdim yemegi yemesi için kırk takla atardım artık yok o canımm cehennemin dibine git istersen hiç gelme umrumda degilsin kendi suçunu bastırmaya çalışıyor bideei dengesiz kızımla tek evdeyim seytan diyo kilitle kapıyı dısarda yatsın gerizekalı ....
Eşimle üç yıl konuşmuştuk severek evlenmiştik o kadar zor günler yaşadıkkii babam vermedii esim defalarca kapıya geldi ailesi geldiiii biz birbirimizin sesini duymak için can atardık farklı şehirlerdeydik cıkar cıkar gelirdi süpriz yapardı ddigim herseyi yapardı onunla evleneyim allah canımı alsın derdim keza oda öyle nekadar uzak şehirlerde olsak da görüntülü konuşurduk bi hasta olsam o kadar uzun yoldan gelir hastaneye götürür geri dönerdi evlendik tüm zorluklar içinde evlendik babamı zar zor ikna ettikkk .. Suan evliyiz bir kızımız var ama halimizi görünce maf oluyorum bugün ağlamaktan helak oldum cok üzülüyorum canım yanıyor birbirimizi bukadar severken ne oldu diye düşünmekten kafayı yiyecem belki bukadar severek evlenmeseydik canım bukadar yanmazdı ... Ama simdi bakıyorum her şey yalan her şey sahte benim sevgim haricindeee ....