0 oy
869 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (52 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Kızlar dün yazmıştım ehliyete gidiyor esim diyeeeee  kalktım gece yine sahur hazırladım yemediii sabahta kalktı bise demeden gitti iftara gelmiyecem dedi  tek kelime etmedim eskiden olsa yüz kere arar gel derdim yemegi yemesi için kırk takla atardım artık yok o canımm cehennemin dibine git istersen hiç gelme umrumda degilsin kendi suçunu bastırmaya çalışıyor bideei dengesiz kızımla tek evdeyim seytan diyo kilitle kapıyı dısarda yatsın gerizekalı ....

Eşimle üç yıl konuşmuştuk severek evlenmiştik o kadar zor günler yaşadıkkii babam vermedii esim defalarca kapıya geldi ailesi geldiiii biz birbirimizin sesini duymak için can atardık farklı şehirlerdeydik cıkar cıkar gelirdi süpriz yapardı ddigim herseyi yapardı onunla evleneyim allah canımı alsın derdim keza oda öyle nekadar uzak şehirlerde olsak da görüntülü konuşurduk bi hasta olsam o kadar uzun yoldan gelir hastaneye götürür geri dönerdi evlendik tüm zorluklar içinde evlendik babamı zar zor ikna ettikkk .. Suan evliyiz bir kızımız var ama halimizi görünce maf oluyorum bugün ağlamaktan helak oldum cok üzülüyorum canım yanıyor birbirimizi bukadar severken ne oldu diye düşünmekten kafayı yiyecem belki bukadar severek evlenmeseydik canım bukadar yanmazdı ... Ama simdi bakıyorum her şey yalan her şey sahte benim sevgim haricindeee .... 

11 Cevaplar

0 oy
(6,074 puan) tarafından
Kendi aklı ayakları yok mu? Sen niye 100 kere arayıp gel diyorsun bide yemeği öğüt ağzına ver istersen. İlgiden bunalmış sanırım rahat batıyor kocana bırak kendi haline dicem ama direksiyon hocası varken rahat bırakma. Önce o meseleyi hallet. Sonra ne hali varsa görsün 
(52 puan) tarafından
İsteee ah eşşek kafam
(6,074 puan) tarafından
Geldi mi sonuç ne oldu?
(52 puan) tarafından
Geldi geri gittii sandiki bekle diyecem gitme diyecem hazır yemek almıs kendine yedi gitti cehenneme kadar :)
(6,074 puan) tarafından
Adam akıllı dursalar ne olurdu ki bayram üstü huzursuzluk çıkarıyorlar
(52 puan) tarafından
Yapacak birsey yook . artık bayramdahi umrumda degil gitsin ailesine
-Reklam-
0 oy
(3,455 puan) tarafından
Inşaallah hatasını anlar
(52 puan) tarafından
Anlasada boş artık bitti bikere güven
0 oy
(2,176 puan) tarafından
bence de kitle kapiyi iftara nereye gidiyosa orda kalsin. bu erkekler ne pislik yaa
(52 puan) tarafından
Pislik pislik gerizekalılar
0 oy
(6,074 puan) tarafından
Insan sevdiğinden sınav olurmuş dedikleri bu olsa gerek. Bide anne baba yüreği vermek istemediğinden varmış bir hikmeti. Rabbim pişman ettirmesin inşallah amin...
0 oy
(1,093 puan) tarafından
Canım bende yeni ehliyete gidicem özellikle aradım sordum bayan erkek hoca secimi yapabiliyormuyuz tabiki dedi.. Esinde bay bir hova secseymis basında keske.. Cogu kursta böyle hoca seçebiliyorsun.. 
(52 puan) tarafından
Ya canım bizim burasıilçe burda belki seçme sansı olmayabilir cünki geliismemis bi yer yanii kadın olmasınıda geçtim konuşmasına karsıyım senli benli olmasına karsıyım ama umrumda değil artık benim kocam evlâdım o yeter bana
(1,093 puan) tarafından
Burasıda gelişmemis ankaranın bağlumu.. Kursu arayıp sor degiştirt hocasını.. Yani ben öyle yapardım.. Cünkü cok sinirleniyorum benim esim beni calıştırtmıyor erkek olan yerde konusturtmuyor kendi hesapta dindar iş yerinden ***** sacma kadınlar arar yok su programa geliyor musun yok iş yerinden su hastalandı ara istersen yaslarıda okadar büyük arayanların o halde sinir oluyorum cünkü bunun yası yok.. Oyğzden hic güvenim kalmadı.. Biz nasıl dikkat ediyorsak erkeklerde bir zahmed dikkat etsin..
(52 puan) tarafından
Haklsın canım anlayana
0 oy
tarafından
Erkek milletinin gozu doymuyo cnm malesef bak her zorluga ragmen evlenmissin sevdiginle cok sukur Allah sana sagsaglim bi evlat vermis karinin masallahi var ne diye bakarsin elalemin karisina kizina Allah islah etsin cnm sen uzulme o senin gibi birine bunu yaptigi icin kafasini taslara vursun... Cok guzelsin masallah:)
(52 puan) tarafından
Tesekkar ederim sağolun keske cirkin sansım olsaydı güzellik boş...
0 oy
(4,756 puan) tarafından
Sevgisi bitmiş diye mi düşünüyorsun canım benim neler oldu bilmiyorum kuzum  ama niye bu kadar bozuldu aranız tatlım üzülme inşallah düşündüğün gibi bir şey değil tatlım 
(4,756 puan) tarafından
O kadınla konuş gerekirse göz dağı ver korksun senden canım
(52 puan) tarafından
Eşim dün hastaneye gitti ordan çıkarken ehliyet teki hocasını görüyor vee kadında yürüyüşe çıkmısss buralı değilmiş güyaaa eşimdee bu yol tinerci dolu baska yoldan gidin demis tamam buraya kadar insanlık ettin anladım daa eve geldii mesaj atmıs kaadın hocaya vardınmııı bak vardınızmıı degil yani sizli bizlizdeğil senli benliiii dedim sananeee varmıs varmamış sanamı düştü namus bekçisi dedim kavga öyle basladı iste canm
(4,756 puan) tarafından
Kıyamam kuzum andım canım benim rabbim yardımcın olsun
0 oy
(1,932 puan) tarafından

Bizde öyle severek evlendik nisanliyken her dediğimi yapar bir sürü vaatler verirdi evlenince o adam gitti yerine bi canavar geldi resmen :pinch:

0 oy
(1,431 puan) tarafından
İftara gelmeme sebebi ne acaba. Senin trip atacağın yere o mu sana tavır yapıyor şimdi senden ilgi beklicek aramanı merak etmeni hiç umursama bırak be hali varsa görsün dönüp dolaşıp geleceği yer ev 
(52 puan) tarafından
Umrumdaaea değil kii mesajlar aklımdan cıkmadığı sürece isterze fizana gitsin bittii benim icin
0 oy
(746 puan) tarafından
Hiç takma umursama sonuna kadar haklısın tavrını koy anlasın . Anlasın ki bi daha öyle bi hata yapmasın. Illa ki gelecek eve ve sen konusmadigin sürece illa ki o gelip konuşacak ve yaptığının hata olduğunu anlayıp özür dileyecek sıkma tatlı canını çok güzelsin canım baktım profiline o senin gibisini bi daha bulamaz opsun de başına koysun nankör.  Zaten bu erkekler evlenince çok degisiyorlar allah sabır versin bizlere.
(52 puan) tarafından
Aminn aminnnnn umrumda degil zaten canım
0 oy
(7,117 puan) tarafından
Kızlar beni yanlış anlamayın ama sevgiliyken bir adam.melek gibiyse hiç asabi yanını gormeyip hep pohpohladiysa o adamdan tırsın derim. Böyleleri elde edene kadar melek gibi oluyor.  Benim.esim yeri geldi kizdi bağırdı küstü sevgiliykende evlenince de aynı oldu.degisen.birsey yok. Bu yüzden.bana.normal geliyor.  Canım sana da.uzuldum inan ki eşini ilgilendirmez.baska biri dönsün karısına çocuğuna baksın. Bence konuşmayı dene ama tavrını  koyarak 
(52 puan) tarafından
Canım sevgiliyken bizde kavga ediyorduk aynı dediğin gibi zaten ondan bu gibi şeyleri beklemedigim için cok üzüldüm tavrımı koydum konuşmuyorum taki kendi konusana kadar yatağımı dahi ayırdım kızımla yatıyorum ben hiç bukadar kırılmamıstım
(7,117 puan) tarafından
Hatasını anlar umarım kuzum..

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 527 göst.
5 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde Evramm (469 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 447 göst.
16 Eylül 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 12345hg (352 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 509 göst.
26 Aralık 2019 Diğer kategorisinde Elagozlumm (80 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,537 soru

24,046,129 cevap

329,396 kullanıcı

...