0 oy
1,371 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (105 puan) tarafından
İyi akşamlar hanımlar özel bir şey sormak istiyorum. 4 aylık bebeğim var ve bebeğim doğduktan sonra eşimle aramız çok açıldı bebekle ilgileniyorum derken birbirimize vakit ayıramıyoruz eşimin telefonunda popo dansı yapan kadınların videoları var ve instadan faceden afedersiniz mutlu sonla biten masaj salonlarına bakmış bide üstüne şifre koymuş yaa öğrendiğimde sordum ve bana sadece merak edip baktığını söyledi 2 haftada bir ilişki yaşıyoruz zaten gece sarıldığımda falan beni ittiriyo uyku sersemiyle oluyodur diyo ona karşı nasıl davranmalıyım bi akıl verin ne yapacağımı şaşırdım elinden telefonu hiç bırakmıyo biraz uzun oldu kusura bakmayın lütfen 

10 Cevaplar

0 oy
(288 puan) tarafından
Sarılma bırak o sarilsin sana
(105 puan) tarafından
Keşke öyle olsa ben ilgi gösteremem huyum böyle deyip duruyo
-Reklam-
0 oy
tarafından
Telefonu biraktir yoksa daha da soğur canım onun için biraz daha çaba göstermeyi dene ne izliyor ne ye bakıyor kiminle muhatap ona çaktırmadan bunları öğren sonra kafan ağrımaz benden demesi 
tarafından
Eğer bı adam telefonuna şifre koyup da hatuna soylemiyorsa  bı haltlar yiyordur bak otur konuş kardeşim önce insanlıkla belki anlar bir kaç ay belki daha çaba göster baktın olmuyor yollarını ayırmayı denersin mutlu olmadığın bı evlilikte işkence çekme eğer iyi bi ailen varsa hem çocuğun hemde sen daha mutlu olursunuz onların yanında
(105 puan) tarafından
Oturup konuşuyorum tek cevabı susmak sadece bu konular değil  her konuda böyle sonraki gün tekrar hatırlayıyorum ne söyledin ben unuttum diyo galiba ben bu adamla evlenmekle yanlış yaptım çağ dışı kalmışsın sen diyorum artık
tarafından
Ailen ne diyor bu konuda peki
(105 puan) tarafından
Annesi hiç bişey demiyor ben oğlumu böyle yetiştirmedim tanıyamıyorum artık diyo o da şaşkın
tarafından
Senin ailen yani gitmekle tehdit et öyle evlilik mi olur biseyden anlamiyorsa
0 oy
(16,792 puan) tarafından
Popo dansı yapan kadın videosunu izleyecek kadar karaktersiz misin  ? 

Ve o masajlari yapan .kadınları düşünecek kadar şeref yoksunu musun diye sorarım 

Bir daha yaparsan bebeği de alır giderim sen de o düşündüğün şeylere ve insanların senin yüzüne tukuruslerine kalırsın.

Sakın taviz verme unutma ki o bebeği tek yapmadın ve keyfinden ilişki yaşamıyorsun bebek var az edep illa edep yani 
(105 puan) tarafından
Bende masaj yapıyorum ona onlar daha çekici geliyo demek ki hem bana sokulmuyo hem öyşe şeyleri izlemekten zevk alıyo resmen bebeğimi alır giderim desem hiç düşünmez git der bu kadar karaktersiz işte
(16,792 puan) tarafından
Gözünü korkut bacım olur mi bu şekilde edepsizlik ya
(105 puan) tarafından
Dediğin gibi az önce konuştuk biraz ayrı kalalım dedim gitme etme falan dedi izlemeden önce düşüncektin demek ki ben yetmiyorum sana böyle giderse babama söylerim seni rezil ederim dedim bişey diyemedi tabii benden beklemiyodu böyle söylememi
0 oy
(22,057 puan) tarafından
  Yol verecen bu adamdan bi tık olmaz
(163,576 puan) tarafından
Nasi yol vercek evliligi bitirmek bu kadar kolaymi
(105 puan) tarafından
İmkanım olsa çoktan ayrılmıştık evde kedi köpek gibiyiz zaten
(22,057 puan) tarafından
Yol verecek gozunu korkutacak  gerekirse annemlere git kalmaya biraz korksun ne yani adam onu bunu izlesin karisina sarilmasin eee kadininda hakki sevgi ilgi gormek
Askim goz korkutmak ok. Ama yol vermek farkli tabiki sevgi ilgi hakki evliligi hemen bitirilme taraftari degilim
(105 puan) tarafından
7 senelik emeğim bide bebeğim var bitirmesi boşanması kolay mı konuşup amlaşma taraftarıyım olmazsa başka türlü işte
0 oy
tarafından
düzenlendi
Ah şu erkekler  Allah onlara akil biz kadınlara sabir versin 

Içinden geldiği gibi davran bu işin merakı olmaz  ya başkasida da seni merak etse karicim göster mi decek ayıp yaa
(105 puan) tarafından
Amiiinnn aöylicek yalan bulamıyo ya merak ettim der tabii
0 oy
(249 puan) tarafından
O öyle gider maalesef doğumdan sonra eşler arasına soğukluk giriyor sanırım bizim bir yıldır hiç ilişki yaşamadık 
(105 puan) tarafından
Aynı işte bende her gün  duş alıyorum her işe yetişmeye çalışıyorum yorgun olsamda isteğini yerine getirmeye çalışıyorum demek ki yaranamıyorum işte
(2,265 puan) tarafından
Yok cnm ne anlar o esekler. Kendileri olsa hicbir halt yapamazlar 1 saat çocuğu teslim edip iş yapıyorum ay ne zamn gelecen of uyumuyor ya yoruldum diye başlarlar ama bizim bunca yaptığımıza rağmen soğur beyefendiler
(105 puan) tarafından
Benimki bebeğimize bakıyo uyutmaya çalışıyo da arada bizide uyutmaya çalışıyorlar işte kendileri biz kadar bakımlı olamazlar ya
(2,265 puan) tarafından
Cnm o kadar ev işini yemeği sürekli bebek bakımını onlar yapsa bırak bakımı duş almazlar
(105 puan) tarafından
Ayy doğru diyosun valla bu kadar işi iyi yapıyoruz bizde
0 oy
(586 puan) tarafından
Yalan bir kere kimse benim eşim gibi değil çok ilgisiz sizin ilişki ne ki biz 1.   2ay ilişkiye girmiyorum şimdi ben uzak dursam kendin yanıma geldi sen akışına bırak bak nasıl kendi ayağına gelir sarıldı sende sarıl herşeye böyle davran sana tavsiyem bu gidişle bela yaparsın başına sen sarılma bırak o sarilsin sana 
(105 puan) tarafından
Önceden çok ilgi gösteriyodum da dwsiğin gibi saldım artık çok ilgi adamlara yaramıyo
0 oy
Araniz dahada acilmadan kocana ilgi goster onu kendine cek gerekirse uykusuz kal yorgun ol ama suslen puslen adami kendine yaklastir 
(105 puan) tarafından
Crome gir orda hesap var ya google hesabını yönet yazıyo bekle foto atiyim canım
(2,265 puan) tarafından
Yok cnm ordan bakıyordum zaten. Normal geçmişi zaten siliyordu. Sonra laf attım anladı herhalde ordan baktığımı orayı da siliyor:(
(105 puan) tarafından
Aa başka da bilmiyorum canım ya ordan da siliyosa başka bakcak yer yok galiba sen hiç seslenme hal hareketlerinden anlaşılıyo zaten benimki izleyince baya keyifli oluyo evde
(2,265 puan) tarafından
Allah ıslah etsin cnm ne diyeyim bizlere de Allah yardımcı olsun. Senin de dediğin gibi çocuklarından utanmıyorlarsa yapacak birşey yok
(105 puan) tarafından
Dediğin gibi canım bunların hesabını allah sorsun
0 oy
tarafından
Telefonu elinden al duvara vur
(105 puan) tarafından
Balkondan atarım diye tehdit ediyorum ya bi gün yapıcam
0 oy
(1,330 puan) tarafından
K.b buradaki arkadaşlarda direk kes geç diyo gecelik al giy hazırlan onu cezbet onu beklediğini bilsin erkkeler görüntüden kadınlar kokudan hoslanirmis  yap bakalım bide böyle 
(1,330 puan) tarafından
Böyle yapamaya devam edersen bizi kaybedersin dee doğru olanda bu zaten bu şekilde devam eder dahada kotuyede gidebilir öyle olursa sizi kaybedicek
(105 puan) tarafından
İnşallah allahım akıl fikir verir başka dicek bişey bulamıyprum artık o derece yordu bu beni
(1,330 puan) tarafından
Bakara suresi dinle indir aç sürekli evin huzuru için eşler arası sıkıntıyı gidermek için Alalha siginicaz nqpalimm bn zamanında intiharda etim faydası yok bazı şeyler için takiii Allah'a yönelip biseyleri akışına bırakıp dua edene kadar şimdi kavga etsek direk bakara suresine saeiliyirum
(105 puan) tarafından
Allah razı olsun canım denicem dinimize çok inanıyorum faydası olur mutlaka rabbim doğru yoldan ayırmasın
(1,330 puan) tarafından
Amin insallahhhh

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 435 göst.
31 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Hicrannn (1,380 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 812 göst.
3 Ekim 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,857 soru

24,189,407 cevap