0 oy
455 göst.
Diğer kategorisinde (2,380 puan) tarafından
Bir haftadır konusmuyoruz görmezden geliyrz birbirimizi .Youtube shorts izliyor sürekli gecelerce elinde telefon baktm pavyon videoları izlemis dort bes tane artk denk mi geldi kendimi arastirdi bilmiym önceden +18 bir seyler izlemisti yine boyle bir küslügümuzde yemin etmisti bir daha izlememeye şimdi o tür izliyor mu bilmiyrm bulamdm ama bu pavyon videolari ne oluyor kendini bununla mi tatmin ediyor acaba abdest aldi cünkü dusa girdi iki kez yani niye izler bana bi söyler misiniz ya benimde tiktok videolarına genelev yasanan gibi videolar geliyor demek o arastiriyor ama niye

6 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Bir kez yapan yine yapar
-Reklam-
0 oy
(2,525 puan) tarafından
Yeminler sözler artık bana hiç inandırıcı gelmiyor 
0 oy
(9,204 puan) tarafından

Yapıyorlar ya valla her erkek bir degil herkes yapmiyor deniliyor ama hergun burda bile en az 3 5 post bu konularla ilgili. Seninle veya baska bi kadinla ilgili degil. Zihniyetleri nefisleri pis :sick:

0 oy
(9,732 puan) tarafından

Pavyon vidyolarindan cünüp olanda ne bilim:ermm:

0 oy
tarafından
Naptın kız sınava gittin mi
(2,380 puan) tarafından
Gittim bakalim götürdü sabah
tarafından
Ay iyi bari. İnşallah iyi bir puan gelir canım. Eğer olacağı varsa konuş eşinle belki düzelir herşey
0 oy
tarafından
YouTube short Bende izliyorum o pavyon videoları çıkıyor önüme hep bende şikayet ediyorum o videoları bence denk gelmiştir 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 1,445 göst.
22 Eylül 2020 Aile & Aşk kategorisinde HaleD (105 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 466 göst.
+1 oy
20 cevap 703 göst.
12 Kasım 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Minikii (1,505 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 221 göst.
9 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde Acemianne48 (59 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,505,062 soru

24,570,408 cevap

361,949 kullanıcı

...