Kizlar ayın 11 inde sabah nisanim geldi baya yoğun tabi ben hastaneye gittim hemen acilma vs yoktu eve geldim , ertesi gun sanci vurmaya basladi 20 dk da bi falan dayanamadim yine gittim 2 cm aciklik varfi ama hatane yakin diye yatisi kabul etmedim evime geldim tekrar, 13 une girdigimiz gece sabah 5 e kadsr uyuyamadim sanci 5 dk da 1 e düştü gittim bi ılık dus aldim esimi kaldirdim hastanee gittik. Beni hemen dogumhaneye aldılar 3 cm acilma vardi, yatisimi yapan hemsirye sordum benim ilk gebeligim cok korkuyorum dogum ne zaman olur dedim bugun dogurursun korkma Allah yardimci oluyor dedi o kadar rahatladım ki. Dogumhanede 9 a kadar kendi sancimi çektim doktor geldi aciklik 5 cm olmustu suni takin dediler. Tabi Allah razi olsun doktorum ebelerim bana bebek gibi baktılar cok duami aldilar rabbim onlardan binlerce kez razi olsun. Saat oglen 1 bucuk oldu seni artik doguma aliyoruz dediler catala çıktım 13:45 de Doruk Alpim kollarimdaydi. Oyle guzel bir duyguydu ki rabbim isteyen herkese nasip etsin. Bu arada DEVLET hastanesinde dogum yaptım bu zamana kadar kötüleyen cok olmustu, kim moralimi bozduysa hayatimdan cikarmistim o kisileri :) iyi ki de cikarmisim cunku cok cok ilgilendiler cok iyilerdi cok rahatlattilar beni hem dogumdan once hem dogum esnasinda. Tekli odada kaldim 1 gece cok rahat gecirdim ertesi gün zaten taburcuydum. Cocugumu kollarima verdiklerinde tum agrilarim sancilarim birden kesildi , rabbim gerçekten yardimci oluyor , Allahim herkese hayirli saglikli dogumlar nasip etsin:)