0 oy
336 göst.
Diğer kategorisinde (2,018 puan) tarafından
Kizlar ayın 11 inde sabah nisanim geldi baya yoğun tabi ben hastaneye gittim hemen acilma vs yoktu eve geldim , ertesi gun sanci vurmaya basladi 20 dk da bi falan dayanamadim yine gittim 2 cm aciklik varfi ama hatane yakin diye yatisi kabul etmedim evime geldim tekrar, 13 une girdigimiz gece sabah 5 e kadsr uyuyamadim sanci 5 dk da 1 e düştü gittim bi ılık dus aldim esimi kaldirdim hastanee gittik. Beni hemen dogumhaneye aldılar  3 cm acilma vardi, yatisimi yapan hemsirye sordum benim ilk gebeligim cok korkuyorum dogum ne zaman olur dedim bugun dogurursun korkma Allah yardimci oluyor dedi o kadar rahatladım ki. Dogumhanede 9 a kadar kendi sancimi çektim doktor geldi aciklik 5 cm olmustu suni takin dediler. Tabi Allah razi olsun doktorum ebelerim bana bebek gibi baktılar cok duami aldilar rabbim onlardan binlerce kez razi olsun. Saat oglen 1 bucuk oldu seni artik doguma aliyoruz dediler catala çıktım 13:45 de Doruk Alpim kollarimdaydi. Oyle guzel bir duyguydu ki rabbim isteyen herkese nasip etsin. Bu arada DEVLET hastanesinde dogum yaptım bu zamana kadar kötüleyen cok olmustu, kim moralimi bozduysa hayatimdan cikarmistim o kisileri :) iyi ki de cikarmisim cunku cok cok ilgilendiler cok iyilerdi cok rahatlattilar beni hem dogumdan once hem dogum esnasinda. Tekli odada kaldim 1 gece cok rahat gecirdim ertesi gün zaten taburcuydum. Cocugumu kollarima verdiklerinde tum agrilarim sancilarim birden kesildi , rabbim gerçekten yardimci oluyor , Allahim herkese hayirli saglikli dogumlar nasip etsin:)

5 Cevaplar

0 oy
(465 puan) tarafından
Amiin canıımm
(2,018 puan) tarafından
Amin kuzum
-Reklam-
0 oy
(3,749 puan) tarafından
Allah analı babalı büyütsün miniğimi cnm 

Evet bazı hastaneler kötüleniyor ama bnde gittiğimde, iyi ilgilenmişlerdi bnmle 
(2,018 puan) tarafından
Amin kuzummm tesekkur ederim , aynen oyle ama hamile birisine bunun soylenmesine karsiyim stres yapılabiliyor kuzum
(3,749 puan) tarafından
Aynen o bilinç ile gidiyor iyi bakılsa bile kötü deniliyo
(2,018 puan) tarafından
Kesinlikle canimm
0 oy
(3,799 puan) tarafından
Maşallah canim. Bizede nasip olsun 
(2,018 puan) tarafından
Amin canim insallah
(3,799 puan) tarafından
Doğum aninda maske varmıydi canım sende en çok bunu merak ediyorum çok zor oluyodur diye.  Normalde bile nefes alimini kisitliyo iken o anda daha da bunaltir insanı ya
(2,018 puan) tarafından
Evet canim evden ciktigim andan itibaren maske vardi hatta oksijen verdiler bana suni sanci takildiginda maskenin uzerinden taktilar , cok bunaliyosun ama o sanciyi cekerken maskeyi dusunmuyosun zaten kuzum
0 oy
tarafından
Allah analı babalı büyütsün inşallah ❤️ hayırlı bir evlat olsun 
(2,018 puan) tarafından
Canimm tesekkur ederim amin inşallah ❤
0 oy
tarafından
Rabbim sana bağışlasın inşallah
(2,018 puan) tarafından
Amin canim insallaah

İlgili sorular

+3 oy
9 cevap 443 göst.
+5 oy
8 cevap 648 göst.
25 Aralık 2024 Diğer kategorisinde ❤İlk göz ağrım❤ (5,932 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 674 göst.
20 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Hira &ikra (6,412 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 129 göst.
6 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Tansugoc (953 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,645 soru

24,186,656 cevap

336,673 kullanıcı

...