+4 oy
348 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,535 puan) tarafından

Merhaba kızlar ben bügün elendim bügün normalde kontrolüm vardı ve ben şans eseri gittiğim kontrolde doğum başladığını öğrendim hatta bir kaç saat daha geç kalsam çocuk çıkacakmış ben kontrole gittim aaa eve gelicem yok şunu yicem vs diye planlar kurarken bebiş bana plan kurdu doktoruma şakayla başlattığım dialogla doğurarak çıktım artık ayrılma vaktimiz geldi demiştim ve ciddiydim şaka dediğimede bakmayın doktorumda buna ben karar veririm daha var dedi ve ultrasonda gördüğü manzarayla hemen doğumhane koş demesi bir oldu Allah ım herkesin yardımcısı olsun 4 sene sonra gelen mucizeme kavuştum darısı bebiş isteyen doğum yapacak olan arkadaşlara sizleri seviyorum iyiki varsınız kadınca sohbet ailesi 💕

9 Cevaplar

+5 oy
(3,496 puan) tarafından

Anam daha erken değil miydi cano geldi mi minik paşa hade gözünüz aydın Rabbım size bağışlasın sağlıkla büyüt balım🤲💜

(2,535 puan) tarafından

Ayy aşkım sorma ben dedim ya bizim çocuk tam aksiyon diye gelecem diye inatlaştı doğumdada gelmicem diye 😀😀Allah bekleyen herkese nasip etsin 💕

(3,496 puan) tarafından

Amin canım benim normal mi geldi yoksa 🤦‍♀️😁 yaa ne güzel bir sürpriz olmuş ama 💜

(2,535 puan) tarafından

Aşkım normal alacaklarfı ama çatı çok dar çıktı muayenesini bile yapamadılar o derece o yüzden sezeryana alındkm 😊

-Reklam-
+4 oy
(4,770 puan) tarafından

Gözün aydın allah analı babalı büyütsn canm 

(2,535 puan) tarafından

Çok teşekkür ederim darısı bekleyenlerin başına 😊 

+4 oy
(1,210 puan) tarafından

Ay hayırlı olsun canm ne güzel ya . Darısı başıma inşallah güle oyna girer çıkarım inşallah 🥰

(2,535 puan) tarafından

İnşallah Allah'hım herkese sağlıklı sıhhatlı bebişler nasip etsin Allah'ım bir avaz'da kurtarsın z😊

(1,210 puan) tarafından

Teşekkürler canm amin amin 

+4 oy
(2,490 puan) tarafından

Hayırlı olsun, sağlıkla büyüsün yavrunuz🌼

(2,535 puan) tarafından

Çok teşekkür ederim Allâh ıım isteyene nasip etsin 😊herkes bir avaz'da kurtulsun inşallah

+3 oy
(1,582 puan) tarafından

Hayırlı olsun. Sağlıkla büyüsün insallah 

+3 oy
(21,275 puan) tarafından

Sağlıkla huzurla analı babalı büyüsün inşallah 

(2,535 puan) tarafından
+1

Çok teşekkür ederim 😊Rabbim isteyen herkese nasip etsin 

+1 oy
(3,178 puan) tarafından

Ay masaAllah subhanallah Allah herkese boyle dogum nasip etsin bi gitsin sogursun gelsin tabi hayirlisiyla 

(2,535 puan) tarafından

İnşallah canım 4 senemin mucizesiydi doğumuda gelişi gibi güzel oldu ❤

0 oy
(6,119 puan) tarafından

Gözün aydin canim sağlikla büyüsün inşallah

(2,535 puan) tarafından

Amin canım tüm bebişlerimiz güle güle büyüsün 

0 oy
tarafından

Ayy sağlıklı hayırlı evlat olsun inşallah Allah analı babalı büyütsün ❤

(2,535 puan) tarafından

Amin canım Allah'ım isteyen herkese nasip etsin ❤😘