0 oy
1,591 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Doğuma az bi zaman kaldı biliyorsunuz kızlar sezeryan olcak yine ve annem çocuklarıma bakacak eşim ise annemin bina çöplerini falan alacak halama dedim virüs var gelemem dedi amcamın hanımına, dedim oda memlekete gidecem dedi anlıycanız doğumda yanlızım devlette olacağı için yanıma eşimi almazlar tabi kural gereği kendi kendimi idare edebilirmiyim acaba diye düşünüyorum şimdiden :(

31 Cevaplar

0 oy
(9,610 puan) tarafından
Canım moral vermek isterdim ama tek çok zor olur benim yanımda ablam vardı o an bile tek olduğumu aklıma getirdim ama çok zor çünkü ağrın falan olucak eğilip bebeği bile alamıyosun kimse olmadan,sonra kalkıp yürümen gerekiyo bebeği nasıl birakicaksin oda da hrm senin icin hem bebek icin 1 kisi mutlaka şart yani aslında daha birsürü şey inşallah atlatırsın Rabbim sana kolaylıklar versin inşallah insan mecbur kalınca Allah elbet yardım eder 
tarafından
Zorluğunu çok iyi biliyorum canım ama işde kimsen olmayınca daha beter zor oluyo bilmiyorum ne yaparım orda tek başıma :(
(9,610 puan) tarafından
Keşke aynı şehirde olsak valla gelirdim ablama söylesem o bile çıkar  gelir Allah yardımcın olsun inşallah :/
-Reklam-
0 oy
(465 puan) tarafından
Halan çok ayıp etmiş canım ya o durumda biri yanında olup sana destek olmalıydı allah yardımcın olsun.
tarafından
Amin canım benim halam hep öyle canım birde uyuyo sürekli yani kaldırmak için 2 adam lazım başına ancak tabi çaresiz olunca insan onu bile gözüm arıyodu ama işde gelmek istemeyince de elden bişey gelmiyo :(
(465 puan) tarafından
Gün gelir oda sana muhtaç olur sende dersin hala yapmam dersin böyle insanlara böyle gerek.keşek ben orda olabilsem şu hamile halimle ben gelirdim.
tarafından
Allah razı olsun canım düşünmen bile mutlu etti beni ama napcan işde insan nankör oluyo
0 oy
(107 puan) tarafından
Cok zorlanirsin ben normal yaptgm halde kalkamadim
tarafından
Biliyorum canım çok zor oluyo 2 sezeryan oldum bu 3 üncü olcak da kimse olmayınca işde böyle kendi kendine kalakalıyosun
0 oy
(3,738 puan) tarafından
Ben sezaryan oldum 2 gün boyunca tek başıma hallettim işlerimi ve bu sayede hemen ayağa kalktım doğumdan sonra da kimseye ihtiyacım kalmadı bebeğimede kendim baktım ev islerimide yemeğimide korkma biraz zor ama yaparsin
tarafından
Biliyorum tatlım 3 üncü sezeryan olcam da işde yinede korkuyorum ne diyim Allah büyük birisi var onada diycem artık gelirse oda
0 oy
(1,330 puan) tarafından
Ama ayağa kalkmak çok zor olur bebeği al kucağına emzir yerine koy yani ne bileyim çok zor Allah yardımcın olsun inşallah
tarafından
Amin canım saol ama başka çaresi de yok malesef
0 oy
tarafından
Canım esin kalsın benim de dogumumda kimse yoktu eşim kaldı sadece geceleri kalamıyor 
tarafından
Gündüz de gece de kalamıyo çünkü orası erkek refakatçi istemiyo
tarafından
Yaa üzüldüm hiç  kimse gelemez mi kardeşin falan yok mu canım yakın olsak inan gelirdim ne olacak sanki insanlık ölmüş valla
tarafından
Kardeşim çalışıyo diğeri de hamile o kımıldayamaz bile yerinden zor yürüyo valla Allah binkere razı olsun düşüncen İÇİN çok saol
0 oy
(357 puan) tarafından
Canim halan cocuklara evinde baksa annen yanina gelse bende sezeryan oldum bebege kim bakacagi gectim kendimj bile idare edemezdim tek basima
tarafından
Halam ve çocuklara bakmakmı olanaksız uyuyo kendinden geçiyo annem bakarda işde hastanede 1 gün bile kalsa yeterdi bana zar zor kaldırırdım onu uykudan ama bulamasaam yapacak bir şey yok tek başıma kendime yeticem:(
0 oy
tarafından
Hayır imkansız asla refakatçisiz olmaz, afedersiniz ayağa kalkamıyorsun uyuşuksun, bir yandan kanın gidiyor alttan hasta bezi bağlıyorsun çok zor sürekli çağırıyor hemşireler evrak imza vs
tarafından
Biliyorum gülüm 3 üncü sezeryan olcak ağrısını ezberledim ama işde kimsem yok birisi var bide bugün onu arıycam ben bakalım ne diycek
0 oy
(1,096 puan) tarafından
Canım Allah yardımcın olsun bir gece için yanında 100 TL ye filan kalacak refakatcılar oluyor haberin olsun. Oyle calısanlar var birini bulamaz mısın? 
tarafından
Hiç bilmiyorum bi tanık daha var ona diycem artık olmassa
(1,096 puan) tarafından
Para vercem diyınce gelen cok olur merak etme canım. Saglık ocagında ki ebeye haber bırakabilirsin boyle boyle parayla refakatcı arıyorum diye
0 oy
(2,445 puan) tarafından
Kuzum benim arkadaşımın eşi kalmıştı devlette. Bi konuş istersen kalacak kimsem yok falan diye 
tarafından
Söylemişdim bikeresinde kabul etmiyolarmış sadece kadın refakatçi olacak varsa yoksa yanındakilerden yardım iste dediler
0 oy
(5,935 puan) tarafından
Kiz kardeşin ablan yokmu canım gelseler.1 gu lük para ile refakatçi tutabilirsin .hastaneye danış orada ücretle yapan var çünkü 
tarafından
Halen bulamadım balım halen sağdan soldan araştırıyorum bulabilirim inşallah olmassa şimdi benm doğum yapacağım hastane yeni yapıldı tek oda, diyolar doğum yaptıkları odalar inşallah öyle olursa benimde eşim kalır
(5,935 puan) tarafından
Inşallah öyle olur ama şimdi den araştır kzum randevu gunun de sor hastaneye
tarafından
Evet onu mutlaka soracam gidince BİDAHA bu arada iyiki gördüm seni :) ❤️ ❤️

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 607 göst.
19 Haziran 2022 Diğer kategorisinde !!!!FATMAAA!!!!! (7,974 puan) tarafından soruldu
0 oy
30 cevap 918 göst.
27 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Aabbcc (532 puan) tarafından soruldu
0 oy
35 cevap 861 göst.
6 Nisan 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 810 göst.
21 Mart 2021 Diğer kategorisinde Zhlfrk (7,617 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,466,954 soru

24,037,443 cevap