0 oy
907 göst.
Diğer kategorisinde (7,615 puan) tarafından
Bir arkadaş hastayım demiş acaba polis cagirsam bana şunu sunu getirirmi demiş tepki veren çok olmuş oncelikle Çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşallah o arkadasa ben yasak varken taburcu edildim  ve yürüye yürüye evime gittim polise söyledik yasak biz goturmeyiz dediler ablulans istedik gece 12gibi götürürüz dediler    ne polise ve ben sezeryen olmuş halimle tıpış tıpış evime gittim eşimin çaresizliği zatı  perişan oldu taksi yok yasak diye. Kimse bişey getirmez öyle TV de cikanlara inanmayın.  Bı tek Rabbim güç verdi gittim   ah ne gündü valla dikisler var yuruyemiyom ayaklar şişti ah o garip eşim hemen bı leğen tuzlu su yaptı benim ayakları koydu sildi heryanimi  çok fenaydı valla 

8 Cevaplar

0 oy
(6,189 puan) tarafından
Valla bacim senin ordaki polisi jandarmayi bilemem ama benim esim jandarma burdaki polis ve jandarmalar arayan herkese yardima gidiyor.Demek ki ordakiler merhametsiz
(7,615 puan) tarafından
İstanbul bakırköy Sadi konuk eğitim ve araştırma hastanesi
(6,189 puan) tarafından
Demek ki ortakiler sıkıntılı cimer e sikayet etseydiniz keske
(1,721 puan) tarafından
Canım bide müdürden de geçer insanlkda vsr tabi de Allah her zaman iyi insanlar la karşılaştırsın dikişli halimzle yürümek ölüm neden yasak da taburcu ederler onuda anlamam ya
-Reklam-
0 oy
tarafından
Canım çok üzüldüm ama taksi neden yoktu onu anlamadım 

Ticarilere yasak yok ki 
(1,803 puan) tarafından
Sen de çok güzel yerde oturuosun yaaa
tarafından
Gel taşın komşu olalım ❤
(1,803 puan) tarafından
Manti yapardın  yerdik aslında olabilir ☺☺
tarafından
Uf lincliyorlar sonra beni dün giybetimi yapmislarda yapmışlar :D
(1,803 puan) tarafından
Hahahh nerde ben görmedim:D
0 oy
(1,803 puan) tarafından
Yani gereksiz bi dünya hakaret yemiş  o post sahibi üzüldüm şahsen 

Sanada cok geçmiş olsun canım cok kötü olmus gercekten 
(1,803 puan) tarafından
Allah bende komsuyuz galiba ☺☺
tarafından
Galiba öyle ama ben o caddede oturmuyorum yeni yapılan camii varya oraya biraz daha yakınım
(1,803 puan) tarafından
Bende saglik ocaginin bulundugu caddenin en sonundayim yakinmisiz yinede eşin mi bursali
tarafından
düzenlendi
Yukarı doğru en son mu aşağı doğru mu :) Evet eşim bursali. Bayağı yakinmisiz yaa :)
(1,803 puan) tarafından
En asagida kuzum şok ve a101 var yanyana biliomusun hemen yanindayiz ☺
0 oy
(1,239 puan) tarafından
Yasak da olsa taksi var taksiler calisiyor ben 20 dklik mesafeye pazar yasaginda taksi cagirip gittim geldi yani 
(7,615 puan) tarafından
Ah ne canım yasak ti     her polis arabası gördük sorduk bı müslüman evladı çıkmadı adam diyor tanidinizi arayın  hastane çıkış kağıdını yollayın gelip alsın
0 oy
tarafından
Canım yer yer değişiyo sanırım bizim burda taksilere yasak yok ve doğum günü pastası istesen bile polis getiriyo
(7,615 puan) tarafından
Ben İst bakırköy Sadi konuk eğitim  yaşadım bu olayı acaba Türkiye dişimi oluyor bilemedim
0 oy
(6,048 puan) tarafından
Valla sana denk gelen polisi bilmiyorum da canim eşim vardiyali çalışıyor gece vardiyasindayken servisi kaçırdı ne minibüs ne taksi hiç bişey yok. Polisten rica etmişti eşimi isyerine kadar goturmuslerdi
(7,615 puan) tarafından
İyilerine denk gelmiş demekki
(6,048 puan) tarafından
Aynen her meslekten insanın iyisi de var kötüsü de
0 oy
tarafından
Iyi tarafından bak size gene ambulans veririz demişler biz direk hastane kapısında kaldık polisi aradık biz bırakamıyoruz mıntıkamızın dışında yapabiliceğimiz bir şey yok dediler bizede 
(7,615 puan) tarafından
Ablulans veriyor ama gece 12den sonra kaldık hastane bahçesinde saat gündüz 11 napcan tıpış tıpış gittik eve
tarafından
Allah'tan kalktı artık o saçmalık en azından taksiler çalışıyor
(7,615 puan) tarafından
Ya yasak tamamda ve müslüman hastane taksilerine yasak etme bare dimi
0 oy
(4,061 puan) tarafından
Bızım buradakiler de getirip goturuyor canim bide taksiler de calısıyor polisi arayıp diyorsun taksi cagrıman gerktını ismini alıyor istedin sekılde gelıyor sun gezme harıc tabı 
(4,061 puan) tarafından
Kız benımde aynı oldu erken eve geldim ev duvarlar kuf olmus neyse dus cepe yoktu yap dedim yapmadı 20 gunluk tum ev tasıdım bıde sezeryan olurken kist cıktı onu aldılar bıde ugusmadım cok zor gectı zamanlarım benımde tek basıma baktım dogum yatım uc gun sonra babam vuruldu annem kalmadı kotu gectı ama cok sukur kızmda buyurdu iyiyiz ıkımızde ☺️ allahım sanada bebısıne de saglık versın ıns dah dhaa ıyı olun
(7,615 puan) tarafından
Amin inşallah cümlemizin bebislerini  valla Rabbim sabır veriyor şükür Rabbime 9aylik oldu Ömer âras
(4,061 puan) tarafından
Bızım daha 4 bucuk aylık Nazlı cok ıyı masallah ok korkuttu bizi basta ama cok ıyı cok sukur
(7,615 puan) tarafından
Oy maşallah  prensese Rabbim ömürlerini iyi kılsın inşallah
(4,061 puan) tarafından
Amin kuzum aminn

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 705 göst.
7 Şubat 2020 Diğer kategorisinde Istanbullu 34 (5,268 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 763 göst.
19 Haziran 2022 Diğer kategorisinde !!!!FATMAAA!!!!! (8,006 puan) tarafından soruldu
0 oy
31 cevap 2,105 göst.
17 Eylül 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 1,162 göst.

Kategoriler

1,493,827 soru

24,406,325 cevap

350,522 kullanıcı

...