Kızımı aldılar benden yoğun bakımda yine 3 gün tek kalabildi yanımda.. Kulağında akıntı vardı ağlıyordu huzursuzdu normal acile getirdik ve acilen aldılar yoğun bakıma bebek olduğu için akıntı normal değil dediler.. Neye uğradığımı şaşırdım, canım yanıyor sadece.. Kalbim yerinden çıkacak gibi nefes alamıyorum gidişiyle nefesimide götürdü sanki.. En son şaka gibi kıyafetlerinide elime verdiler bunları alın diye allahım dedimm beni evladımla sınama canım yanıyor ne kadar kalacağı belli değil kızlar o kadar kötüyüm ki ağlayarak yazıyorum sizden başkasına anlatacak halim yok içimdekilerini son kez bakayım göreyim dedimm damar yolu açmışlar Bi ağlamış gözleri şişmiş yine çıplak damar yolu açılmış cihazlar takılı evladım acı içinde kıvranırken ben bin kez ölüyorum resmen çok yoruldum artık onu acı içinde görmek beni bitiriyor dualarınızı eksik etmeyin kızlar mesajlarınızı alıyorum hepinizden Allah razı olsun
Kıyamam sana canm benim yaaa rabbim evladını sana bağışlasın ben senden gelen iyi haberlerle seviniyorum kötü haber verdiğin zamanda ciğerim yanıyor benim bebeğim aklıma geliyo çok kötü oluyorum insallah sen sağlıklı alırsın o yoğun bakımdan canmben alamadım cennet kuşumu ordan
Leyla o kdr dua ediyorum ki sana ya
İçim gidiyor soyle anlatıyorsn ya agliyorm Allah'ım sen şifa ver yarabbim dualarım seninle
Rabbim meleğinizi size bağışlasın
Seni tanımadan sevdim dualarima aldim dogum yapmadan once bile bebeğin icin en hayırlısını diledim... Seninle beraber üzülüyoruz inan Rabbim yardimcin olsun bebegini saglikli sekilde kucagina kondursun hastane gostertmesin insallah. Sabret guzel günler gelecek inan buna
Kıyamam ya çok kötü bişey tahmin edebiliyorum rabbim yardımcın olsun acılarını dindirsin o minicik bedenin
ah canm Rabbim acil sifalar versin minigi size bagislasin insallah bi an once sagligina kavussun da sende ona doya doya sarilirsin.. ama uzulme gececek hepsi cok mutlu olacaksiniz insallah.. mizgin cok guclu bi bebek eminim ki kollarinda uyumak icin savasiyo simdi. dualarimiz sizinle canm
1,493,188 soru
24,397,762 cevap
349,898 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın