Kızımı aldılar benden yoğun bakımda yine 3 gün tek kalabildi yanımda.. Kulağında akıntı vardı ağlıyordu huzursuzdu normal acile getirdik ve acilen aldılar yoğun bakıma bebek olduğu için akıntı normal değil dediler.. Neye uğradığımı şaşırdım, canım yanıyor sadece.. Kalbim yerinden çıkacak gibi nefes alamıyorum gidişiyle nefesimide götürdü sanki.. En son şaka gibi kıyafetlerinide elime verdiler bunları alın diye allahım dedimm beni evladımla sınama canım yanıyor ne kadar kalacağı belli değil kızlar o kadar kötüyüm ki ağlayarak yazıyorum sizden başkasına anlatacak halim yok içimdekilerini son kez bakayım göreyim dedimm damar yolu açmışlar Bi ağlamış gözleri şişmiş yine çıplak damar yolu açılmış cihazlar takılı evladım acı içinde kıvranırken ben bin kez ölüyorum resmen çok yoruldum artık onu acı içinde görmek beni bitiriyor dualarınızı eksik etmeyin kızlar mesajlarınızı alıyorum hepinizden Allah razı olsun
Kurban olduğum RABBİM seni sınava çekiyor canm sabret sabret ki mükafatını alasin. Allahim melegine acil şifalar versin sanada sabırlar.. hepimiz perişan olduk sizin bu yaşadıklarıniza dua etmekten başka elimizden gelen bisey yok. TEVEKKÜL ALLAN
Çok üzüldüm ya insallah çabuk iyu olur rabbim sifs versin
Ya rabbi şu mubarek gunler hürmetine sana yalvaran bu dilleri duaları boş çevirme bu anneyi gözü yaşlı kalbi buruk bırakma nolur tez vakitte bilinmedik yerden şifa ver yavrucaga acılarını dindir anne babasına sag salim kavustur
Allahim yardımcınız olsun canım benim Rabbim şifa versin yavrucaga. Dualarımdasınız her daim
Allah yavruna şifa sanada dayanma gücü versin İnşaAllah şu mubarek günler hatrınacanım Allah kimseyı evladiyla sinamasin en kisa zamanda yavrunun kokusuyla uyur uyanir sin
Allah'ım yarabbim sen nasıl siniyorsun Allah'ım nolur sen evlatla sınama hicbir anneyi herşey kaldirir belki ama evlat acısı kaldırılmıyor buda senin sınavın güçlü diranetli ol görürsun iyi olacak Mizgin ve bu günleri sadece kötü anılar olarak hatırlatacaksin
1,505,551 soru
24,579,096 cevap
362,346 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın